Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 640
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Замислих се за фрагманите Еда и на двата фрагмана е със една и съща рокля и сако когато с Мело гледат Серкан и рошавата гарга когато я дърпа със стола и когато тя го пита дали и вярва , а и когато отваря вратите но кое след кое ще следва незнам

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 14:16 от sani1212

# 646
  • София
Очите никога не лъжат    

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 21:22 от БлагаВест

# 647
Gift Heart

Wink

П.С. В Туитър са доволни от втория фраг, така че очаквам рейтинг над 5. Харесва им ревнивата Еда Sparkling Heart (дано не прецакат нещата в последните минути пак Wink )

# 648
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на твоето момченце, Алекс, да ти е живо и здраво!
За всички момичета от отбор "Еда"

Изгледах фрага за n-ти път. Това, което видях е, че Еда все пак си тръгва от апартамента на Серкан, точно когато Банджа си сваля обецата и Серкан е на вратата, явно тръгва след Еда. Очевидно успява да я върне, защото когато Еда му казва, че Банджа нарочно си е изпуснала обецата, са със същите дрехи, а Банджа вече не е в апартамента т. е. тръгнала си е. Когато Еда ѝ връща обецата явно е вече на другия ден в офиса.
И накрая на фрага, когато Еда пита "не ми ли вярваш?", лицето на Серкан ми говори:" Отново пак същото Еда? Не разбра ли, че си единствената, на коята се доверявам, безрезервно!" Да видим дали ще позная? 😜
Иначе очаквам с нетърпение да видя една борбена Еда, която отстоява своето и един забавляващ се и обичащ Серкан, готов да се възползва от ситуацията. Очаквам много смях и много романтика!
С една дума чакам събота! 😆😍❤️😘
Хубава вечер, момичета!

# 649
  • Пришълец
... Серкан го обличат по-скоро като елегантен бизнесмен, в класическия стил на елегантното. Това дава допълнителна тежест и сериозност на целия му образ. Ако беше по-модерен, според мен би се изгубил ефектът на Робот Болат. Разчупеният външен вид говори за по-разчупен характер. А Серкан е много обран и изключително интровертен, затова говори и външният му вид - пригладена коса, спретнат вид, една идея по-скучен. Дрехите на Серкан говорят за самия него - дистанциран и сериозен.
...
Абсолютно Hands V

На тийм билдинга нямаше как да се появи спретнат с костюм Joy

Като цяло на Серкан Болат всичко му отива, дори каскет Flushed и фланелка върху ризата Sweat Smile

# 650
  • София
И аз имам добро усещане за следващия епизод. Heart Eyes Както споделих, според мен ще бъде романтичен и забавен. Балджа ще си прави номерата, но нашите няма да й се дават. Особено Еда. Hug Според мен драма с доверието няма да има, защото и аз мисля, че последната сцена на епизода ще е с бабата и това “бабане” на Еда. А във втория фраг има един кадър на Еда със същите дрехи, вероятно от преди появяването на бабата. И Еда изглежда хепи, няма вид на обидена или наранена, тоест всичко между нея и Серкан е наред. Ето:

И това “не ми ли вярваш” не е довело до криза между нашите и опитите на Балджа да ги скара са безуспешни... засега. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 18:04 от Бърборанка с розови очила

# 651
И аз да кажа за визията - на Серкан много повече ми харесва как го обличат, пък било то и Денди стил понякога. На Еда по-скоро ме учудват със стайлинга. Май най-добре облечена досега ми е била Джерен. Добре, че на Еда всичко й отива, макар че панталонките от миналия път, само една перка й трябваше на гърба и можеше успешно да замести Карлсон от покрива.
Да се допълня само - Керем понякога не е най-щастлив от избора на дрехи( депресивната жилетка май беше негова реплика)

# 652
  • София
Той Керем постоянно си мрънка - депресивна му била жилетката, скучен му бил костюмът, прическата му приличала на лайно. И теб подобни. На него такъв му е фасонът - да мрънка и да се оплаква. Много е сладък! Особено като имитираше Хандемий. Grinning Или като се прави, че не знае кой епизод снимат / излъчват, за да я дразни. Всичко това е смях да става според мен. Simple Smile Помня, че беше критикувал и Серкан Болат. На Керем беше репликата: "Не е лошо момче, но бихте ли могли цял живот да изкарате с такъв човек?" И като попитаха Ханде дали би се влюбила в Серкан, спомням си, че тя отговори: "Ами да, защо не, само няколко неща в характера му е добре да промени." И Керем възкликна: "Само няколко ли? Според мен - всичко!" Grinning Grinning
И аз да кажа за визията - на Серкан много повече ми харесва как го обличат, пък било то и Денди стил понякога. На Еда по-скоро ме учудват със стайлинга. Май най-добре облечена досега ми е била Джерен. Добре, че на Еда всичко й отива, макар че панталонките от миналия път, само една перка й трябваше на гърба и можеше успешно да замести Карлсон от покрива.
Да се допълня само - Керем понякога не е най-щастлив от избора на дрехи( депресивната жилетка май беше негова реплика)

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 18:18 от Бърборанка с розови очила

# 653
  • Пришълец
То и мрънкането му сладко и с шеговит тон, но видимо изпитват удовлетворение от работата си и двамата Sweat Smile
Стайлинга на Серкан ми харесва, на Еда и жените в сериала като цяло - стилистите имат и добри попадения понякога, но през повечето време не Close Joy Особено при Селина, големи издевателства Joy

# 654
Според мен, в 23 епизод Балджа ще подмени документите, вечерта, когато всички са на пързалката. На следващият ден ще се появи бабата и проблемът с документите ще стане ясен вече в 24 епизод, но понеже ще е празничен епизод, вероятно ще има новогодишно парти във фирмата, и разрешаването на проблема ще остане за 25 епизод.

# 655
  • София
Не забравяйте, че и модата в различните държави е различна. На мен ми е правило голямо впечатление. Живеех в Италия и след това заминах за 4 години в Испания. Буквално си промених гардероба, защото се чувствах не на място със старите ми дрехи. А като идвах на гости на баба и дядо в България, бях като от друга планета. Спомням си, че тук момичетата носеха някакви елеци и палта от естествен косъм, кожени клинове и приличаха на руски мутреси. Grinning Да не говорим в Щатите. В Ню Йорк модата е една, но отидете в "провинцията", в Алабама, например. Всичко си е до географски ширини, мисля. Simple Smile

Редактирам се, че видях коментара на Кукличка. Надявам се да не си права, не искам Балджа да скарва нашите. Дано не заплете някоя голяма интрига. Дори да го направи, да стане като със стутения от Ефе покрив. Серкан да вярва, че Еда няма вина и заедно да разкрият кой стои зад измамата. Simple Smile

# 656
Привет, слънчеви момичета Nature Sunny!
Очаквам един епизод на комични моменти със сладко ревнунащата Еда и задоволството на Серкан от този факт.
На Серко все още не съм му простила тази негова отзивчивост към нахалството на новата колежка.
 Не ми харесаха и думите му, че капризите отегчават влюбения.
Тя иска малко дистанция, иска малко време, това не са капризи, това е преосмисляне на нейните бушуващи чувства и емоции. Не е лесно така бързо да приемеш случилото се, а още повече тя се съобразява и с чувствата и на леля си. Тя не го мъчи, просто постави граници на техните взаимоотношения, а малко по малко ще отстъпва пред тях и любовта си към него. Отстрани погледнато ще си кажем, че тя прекалява с изтъкването на границите на договора, така е, но в нейната душа какво е? Едно бурно море, върнало е назад към най-страшните  ѝ страхове, една огорченост от потайността на любимия човек, взетото право на избор. Това дали са капризи или объркани чувства, не знам. Тя е като едно силно и упорито малко момиченце, което е толкова истинско и открито към света.
Тя даже му каза, че го обича и студен, когато го сравняваше с картофа. Усеща едно приятно, топлещо чувство, трепет, който разклаща сърцето ѝ, не може да му устои, знае го и затова иска този интервал от време.
Той е много търпелив, показва голямата си любов към нея, гледа я с такава нежност и доволство,променя се. Тази промяна на него също му харесва, чувства се свободен и жив, обичащ и в очакване на следващи мигове на щастие.
Този подбудител на ревност-Балджа ще накара Еда да забрави за договора и бързо да се впусне в прегръдките на любимия, след като разбира се първо яростно го укори и го изгори с пламъка в очите си,съвсем заслужено, друг път да си постави и той граници на работните вечери и палене то на свещи . А той ще е толкова щастлив и горд от ревностния огън на неговата фея.
Балджа, даже не си струва да я коментирам Misc Bomb
Хубава вечер Flowers Hibiscus

# 657
Според SOMERA нашите са на 4-то място за изминалата седмица Simple Smile

Simple Smile

# 658
  • София
Ниника, страхотен коментар! Hands Clap А за това заключение накрая директно те поздравявам: “Балджа даже не си струва да я коментирам.” Kissing Heart

Ууу, mi_si, благодаря за инфото. Ама бързо да си връщат 3-тото място. 4 не ме кефи като число. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659

Много ми хареса, споделено от "Сейфи"

Общи условия

Активация на акаунт