🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 169 256
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
На мен миналия сезон ми беше най-безинтересен с изключение на дуела Митко- Шопски, който бих сложила на първо място от всички дуели през сезоните. Този беше по-добре като изключим сюжетната линия Даяна-Йордан.
Да им спират луксозните стоки и пурите за следващия сезон викам аз.

# 406
И аз съм на мнение, че Шопски държи челното място за най противен участник. Отвратителен просто. В сравнение с него Надя е супер.
Няма начин от продукцията да не знаят че е един от най нехаресваните участници.С кой акъл са го поканили да влиза всяка седмица и тук не знам

# 407
Ще взема да го гледам този дуел, много пишете за него, трябва да се види. Simple Smile Видях преди малко как е започнала "войната" между двамата. Довечера може и дуела да си пусна.

# 408
  • Тра-ла-ла
Предишните Ферми май не съм ги гледала или поне не подробно. Шопски не го помня. Но го гледах като седмичен коментатор в "Преди обед" и още в първите минути ми опротивя завинаги.

# 409
  • Sunshine state
Ще взема да го гледам този дуел, много пишете за него, трябва да се види. Simple Smile Видях преди малко как е започнала "войната" между двамата. Довечера може и дуела да си пусна.
Няма да съжаляваш - зрелищен дуел с много напрежение и тежки битки. 😁👌🏻

# 410
https://www.youtube.com/watch?v=uBBgA5lXif0

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 15:25 от Jo di

# 411
Ще раздавам награди.
По един ''Златен киселец'' за участниците Bowtie

1. Най - незапомнящ се участник - Йогата
2. Най - големите каръци - Габи и Миро
3. Най - секси - Жани и Косъма
4. Красавица на Фермата - Дая
5. Най - желан фермер - Петър
6. Историкът на Фермата - Митака
7. Най - скучен участник - Асен
8. Пълна промяна - Стоян
9. Най - разочароващ - Кустев
10. Дразнителят на Фермата - Милена
11. Опасен чар - Дани Богатия
12. Човекът субтитри - Мара
13. Категория Грим и визуални ефекти - Поли
14. Добрият, лошият и злият - Кано
15. Сръчни ръце - Боби
16. Разобличителката на Фермата - Дана
17. На всяка манджа мерудия - Надя
18. Най - големите стратези на Фермата - Надя и Боби
19. Най - колоритен и забавен участник - Ангел Heart Exl

# 412
Предишните Ферми май не съм ги гледала или поне не подробно. Шопски не го помня. Но го гледах като седмичен коментатор в "Преди обед" и още в първите минути ми опротивя завинаги.

SmileSmileSmileSmileSmile

# 413
В първата ферма навлязох вече към 1/3 от сезона - ми то много постно е било в началото Simple Smile Игрите едни такива хилави, кратки, елементарни да речем.. И само по 3. И Иван и Андрей четат като ученички Simple Smile Обаче имат си образи и сцени сред участниците, определено Simple Smile
В последния сезон една игра е повече отколкото всички игри от една битка в 1 сезон... Сега в последния направо им спираха яко тока...

# 414
Здравейте!  Има ли някой който е ходил до фермата за да я види как изглежда? Има ли някакъв вход (такса) за да влезеш за и да я разгледаш?

Здрасти, аз ходих. Не няма такса, вече е свободна за посещение стига Андрей или негов познат да е там. Все пак е частна собственост. Може да напишете Фермата 6 в google maps и ще ви излезе точното местонахождение. Силно препоръчвам да отидете, не заради самите постройки, а заради кученцата. Веднага идват при тебе да те помиришат. Уникални същества!

# 415
Ама, моля ви се, имаха си градина фермерите този сезон, нима не помните скандала с двете краставици на Пешко и брат му. Имаха си градина, че и сигурно са се грижили за нея, ама лютеницата по изгрев е била къде-къде по-важна.

Момчето от българска история и Шопски имат отделни проекти, да го нарека. ... На Шопски разказите не бяха само за история, той говореше и за носии и оркестърът, с който работи, пееше, учеха ги всеки път на различни хора. Не беше чисто историческо, а беше и културно.. Така че няма как да се заменят.
За мен ИиА искат да популяризират проектите на различни хора.

Шопски беше пълноправен участник в сезон 5 и имаше достатъчно ефирно време, за да популяризира своя проект. Той обаче си избра да се захапе с интелигентен, неконфликтен човек и друго от него не видяхме. Спомням си един епизод край огъня, когато Шопски им разказваше някаква история и участниците ахнаха колко било интересно и защо досега не го е правил. Така че Шопски имаше редкия шанс да се рекламира на воля още миналия сезон, но той реши да ни покаже цялата "прелест" на характера си, та се наложи този сезон Андрей да лъска образа на дружката си.
За мен е повече от ясно колко му дреме на Шопски за културата и обичаите ни, щом предпочете да се дъчви с Митака, вместо да се фокусира върху себе си и своята дейност.
А етнографи в България колкото ще човек, поне няколко университета предлагат тази специалност.

duhi_puhi, в първи сезон дуелите бяха с по три битки, алманах се играеше само при равенство, а преди дуела имаше коментарно студио, в което ни тормозеха с неимоверно безсмислени коментари. Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:14 от Дидичка

# 416
О, да, това коментарно студио беше голяма досада. Май и във втори сезон го имаше, в трети - вече не, за щастие.
Изгледах битките от дуела между Шопски и Димитър. Е, няма толкова нагъл човек като Шопски - да паднеш позорно с 9,5 на 0,5 и пак да наглееш, че, видиш ли, благодарение на теб участието на Димитър станало смислено, иначе щяло да мине незабележимо... Отвратителен е, не само говор и излъчване, пълен отврат.

# 417
  • Варна
Гласувах за дуел на сезона Ангел - Калоян.
Това според мен беше и единственият дуел, в който в темата бяхме ЗА някого, а не ПРОТИВ някого.
Изненадващо Ангел спечели много поддръжници, мака че в началото беше недолюбван заради липсата си на маниери.

Иван и Андрей да се замислят за по-дългосрочен проект Фермата, година е много, но поне 6 месеца..
На цялото семейство ни липсва и дори се чудим какво ще правим вечер като няма Ферма. Joy За протокола да кажа, че най-вероятно онлайн обучението и забраната за излизане ни събира чак толкова пред телевизора, но догодина сигурно ще сме пак на този хал.

# 418
  • Другата България
Момичета и момчета, благодаря на всички, които пускат снимки и линкове в темата, аз нямам време да чета подробно и да пиша, но искам да питам - Боби беше ли някъде в някое студио, или не?
Ако е бил, може ли линк, че него искам да го чуя какво ще говори.
Никой друг досега не успях, има линкове в темата, но ако мога, ще ги търся после.
Дуели - Ангел - Калоян, естествено.
Фаворит.
После ДанЮ - Стоян.
Голям кеф, ама много голям за настроението, екипа и физиономиите на ДанЮ.
И после Ваня - Мара.

# 419

Пусни линк към дуела после, моля те Hug
Нямам време да се ровя из нета, а с удоволствие бих го гледала пак.

Общи условия

Активация на акаунт