🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 320
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Вестерос
Мен въобще не ме вълнува кой си сменил пола. Харесва се, да си сменя каквото иска. Считам, че и другите не трябва да ги вълнува това, ама явно не е така в действителност.

Ще гледам и Фермата и Сървайвър.

# 2 416
Мен въобще не ме вълнува кой си сменил пола. Харесва се, да си сменя каквото иска. Считам, че и другите не трябва да ги вълнува това, ама явно не е така в действителност.

Точно същото щях да напиша. Тука взехме веднага да го съдим. Да прави каквото си иска.. Както някой написа "ако ще и на маймуна да се направи", това си е неговото тяло и неговият живот. Само да не агитира и останалите да го правят, хахаха...

В БТВ новините в 19.00 дадоха репортаж за Сървайвър, трябвало да са издръжливи, в екстремни условия... пауза имало от 7 години и т.н.

След 22.30 в "Николаос+" ще участват Шеф Кустев срещу Баба Дешка от с.Долно Драглище, нещо като състезание, не разбрах точно. Мина анонс по БТВ

# 2 417
  • Велико Търново
Така е. Човекът е решил да прави нещо със СЕБЕ СИ в СВОЯ живот. Толкова.

# 2 418
Пък аз си мислех, че няма по-кофти тема от краката на Петър.
Да отклоня малко темата, най-накрая изрових рецептата за печените ябълки от Вкуса на баба. Много хубави станаха, запазвам си рецептата и ще я повтарям.

# 2 419
Сега остава Нова тв да обяви, че ББ се завръща Joy

# 2 420
  • Варна/Амстердам
Сървайвър! 💗
Аз съм почитател на реалити програмите и няма да скрия радостта си, ако Биг/Вип Брадър се завърне в ефира. 😁
Признавам обаче, че ББ имат един крайно отвратителен сезон и това е семейния, в който бяха поканили селекция от брутално противни участници. Е, него не можах да си го причиня.

# 2 421
# 2 422
  • Sunshine state
На мен пък точно семейния ми беше супер интересен, макар и да спечелиха най-противното семейство. ВИП не ща повече.

# 2 423
Гледам, че темата е много активна, влизам и разбирам, че някой си сменя пола и това е драма. Честно казано за мен пък е разбираемо. Имам познат, който е транссексуален и може би затва разбирам това желание. И въобще промяната на физически пол в нашата страна е доста сложно юридически, затова често го правят в чужбина, предшествано от медикаментозна терапия... абе, не им е лесно. Не виждам този Тишо какво би попречил на нас, останалите.

Май през годините съм се пробвала да гледам Сървайвър, но не ми се е получавало. Гладни и мръсни хора, които ровят с пръчки във водата, за да изкарат нещо за ядене....не е моето, но разбирам защо други го харесват, а участниците най-вече - предизвикват себе си извън зоната на комфорт.

# 2 424
Пък аз си мислех, че няма по-кофти тема от краката на Петър.
Да отклоня малко темата, най-накрая изрових рецептата за печените ябълки от Вкуса на баба. Много хубави станаха, запазвам си рецептата и ще я повтарям.
Дидичка, ще я напишеш ли рецептата как беше, плс! Аз не я записах и естествено я забравих.

На мен при Тишо по-интересно ми е, как ще се развият нещата с приятеля му, който, като гей, харесва мъже, а Тишо ще става жена.

# 2 425
Разбира се, Мондо, ето я:

4 бр. ябълки
300 гр. мед
100 гр. орехи
100 гр. сушени сини сливи
100 гр. сушени кайсии
100 гр. златни стафиди
1 лимон

На шиш се запичат ябълките (а аз ги нарязах на полумесеци, сложих 1-2 ч.л. мед и пекох върху хартия).
Отделно се прави смес от нарязаните сушени плодове, мед и орехи. Ябълките се издълбават и се пълнят със сместа. Отгоре се настъргва лимон (аз пропуснах лимона, но сместа става много, много сладка и лимонът сигурно ще придаде свежа нотка).

# 2 426
Супер, много благодаря Flowers Bouquet
Сега ще я препиша.

# 2 427
  • London
Катрала, къде изчезна?
Не съм изчезнала, просто не са ми интересни старите участници и заради това не съм влизала в темата. Чакам нов сезон.

И на мен семейния Брадър ми беше забавен.....какво е станало с оня насилник Цветин се чудя, а и със семейството на оная с Квазимодо то. Сякаш 90 процента ми се струва, че от този Брадър вече са разведени без да го знам го казвам. Та ще ми е интересно права ли съм.

Никога не съм гледала Сървайвър. Не е моето, не знам дали бих му дала шанс сега с оглед на друга възраст.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 23:43 от La Catrala

# 2 428
И аз ще съм супер щастлива, ако върнат ББ ,но сякаш с обикновени хора ми беше по-интересен. Виповете  всеки сезон бяха едни и същи  ,някоя плеймейтка,още някоя куха кифла,някой помислил се за интелектуалец и един двама скандалджии.
Семейният сезон почти не го помня,запомнила съм само онези морските с уж перфектното семейство, в което жената беше слугиня на останалите, ама мъжа й държеше и да е тунингована такава.

# 2 429
И аз харесвам обикновените Брадъри, без известни личности. Big Brother Famiy беше интересен също, Гробаря и жена му ме кефеха, хаха. И там пак беше с обикновени личности. Т.нар. ВИПове ме отвращават отвсякъде. Не ми е приятно да гледам например любими български певци като дует Ритон и Кичка Бодурова да се излагат за пари, да се карат за храна и да им пускат интриги, за да има зрелища и рейтинг. Лудата Ваня Костова беше подложена на големи унижения от страна на Кулагин. ВИП Брадър и ОЛ Старс не ги харесвам толкова.

Съжалявам за офтопика, темата все пак е за "Фермата".

Общи условия

Активация на акаунт