🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 309
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Варна
Мен въобще не ме вълнува кой си сменил пола. Харесва се, да си сменя каквото иска. Считам, че и другите не трябва да ги вълнува това, ама явно не е така в действителност.

Ще гледам и Фермата и Сървайвър.

И мен не ме вълнува, ама да не се показва.

# 2 431
Мен въобще не ме вълнува кой си сменил пола. Харесва се, да си сменя каквото иска. Считам, че и другите не трябва да ги вълнува това, ама явно не е така в действителност.

Ще гледам и Фермата и Сървайвър.

И мен не ме вълнува, ама да не се показва.

Е той ако не се покаже защо да се прави. Grinning Нали трябва внимание да се привлече по един или друг начин.

# 2 432
  • София
Всеки човек, който е участник в риалити от всякакъв тип, поема риска личният му живот да е обект на любопитство, клюки, недобронамерени коментари и обсъждане на външен вид, интелект, семейство, поведение, сексуална ориентация и изобщо- всичко, свързано с него.

Тази тема доказва точно това- разнороден интерес към участниците във Фермата. Simple Smile

# 2 433
Малки инстаграм:

Борислав, Андрей, Милена
Скрит текст:

Жанета, Дана, Илиян Кустев (с баба Дешка и М.Хранова)
Скрит текст:

Даяна, Петър, Антония
Скрит текст:

тази е от 2 април
Калоян, Габриела, Мирослав
Скрит текст:

Д.Манолев , Веселка, Йордан
Скрит текст:

Ваня, Д.Караиванов, Паулина
Скрит текст:

снимките са от плаж Benicàssim в Испания
Красимира, Красимир, Станислав
Скрит текст:

Георги, Сами, Д.Калайджиев
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:15 от diziler

# 2 434
Намерили са най-подходящия, който да рекламира абитуриентски костюми в лицето на Калоян. Браво! Бъзици, прякори ама сега пари е взел за тази работа Joy

# 2 435
# 2 436
Ауу Данчо какви гнусни крака има Joy
Ние тук си обичаме темата за краката на разни фермери и аз да се включа.

# 2 437
  • London
Като се почнат едни пози, ризки, муцуни.....и то мъже. Да се радва човек, че такова не му е в къщата. Не знам защо, навярно от натрапването да се показват, но масово старите участници са ми противни. Някак с досада им изгледах физиономиите.

# 2 438
Ама Данчо си е избелил косата ли или просто си е побелял за 0 време? Леле, единият се изруси ( май за кратко), а другият направо посивя... Като ги гледах във фермата не даваха признаци на такива .... Така де

# 2 439
  • Варна/Амстердам
Много се смях на някои снимки!
Данчо-платинено рус, Петро с панталон 7/8-ми, босо краче и официална остра обувка, Тонето обичайно надупена, Жането блести като диско топка, Миро с разпрани дънки на коленете, а пък тази Веселка явно е скарана с гребена.

# 2 440
Боядисал си я е. В заведението, в което мой приятел го е видял ми прати снимка - в гръб е като дядо Grinning

# 2 441
  • Варна/Амстердам
Платиненото русо изисква перфектна кожа, с каквато Данчо за съжаление не може да се похвали.

# 2 442
Много се смях на някои снимки!
Данчо-платинено рус, Петро с панталон 7/8-ми, босо краче и официална остра обувка, Тонето обичайно надупена, Жането блести като диско топка, Миро с разпрани дънки на коленете, а пък тази Веселка явно е скарана с гребена.

Е, на Петето outfit-а му го задава Тонито, която е дизайнер в някаква сфера, но не прочетох статията докрай и не разбрах къде се изявава момичето, нещо беше малко платено ми се стори. А снимките на Тонка, Жанета и Даяна са обясними - момичетата си изкарват хляба някак. Една по дупе, друга по циси, която може и по-стилно и по-платено от по-добър рекламодател с професионален фото... Работливи са.

# 2 443
  • earth
Някаква информация от кастингите? Моят клиент дали е минал успешно?

# 2 444
  • sofia
най– любим ми беше Биг Брадър фемили
заедно са Корнелия и Христо ,Анжелика и Радо (за тези знам)
Разделиха се почти всички ,както и победителите– Веселин е наркоман в много тежко състояние ...
https://trshow.info/watch/ygxCfo5LwOE/ofanziva-s-lubo-ognanov-3- … apokalipsisa.html

Общи условия

Активация на акаунт