🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 927
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 790
  • при късмета

А относно Шопски - ами той си беше мрънкало и тартор. Колкото и да е начетен, характера му е кофти. Аз в този сезон така и не разбрах от къде дойде ненавистта на Шопски към Митко.
Според мен дойде от там, че Шопски очакваше някакво възхищение от останалите и очакваше да е най-харесвания вътре ( на какво основание вече е друг въпрос), а именно Митака му обърка плановете в тази насока, без да го е правил нарочно и целенасочено. Всички с него разговаряха, беше най-търсената компания и като бяха на отбори и след събирането, както се видя и това подразни инфантила Шопски. Това обяснява и настройването на другите с/у него, както казах запомнила съм го, че като второкласник наговаряше всеки поотделно с/у Митко, ама моля не си играйте с него Joy Там е работата, че хич не му се получи да е тартор. Само майката (забравих ѝ името) му се подмазваше, като го хвалеше, абсолютно никой друг не го бръснеше за слива

# 2 791

Даяна е далеч от идеалното.. в мисленето ѝ куцат генерални неща, които трябва да са налице за нейната възраст.

Ех, чудо би станало, ако ние тук в нашите географски ширини погледнем и малко в по-открития свят. Направо ме вбесяват изказвания, че на тази възраст ( в случая 27 год., но то е за всяка възраст) е трябвало нещо да вече да е постигнал някой си. В света няма такъв израз, наистина няма. Ами тя е постигнала нещо, актриса във филм, който пак се излъчва.... Нещо да се каже за образование и умения? Нещо да се каже, че изби рибата на финала, като запомни картинките от раз? Това е техника, която се учи и тренира по специални методики.  Аз освен, че признавам на Даяна, че направи последните епизоди от сезона, съм твърде далеч от мисълта да я критикувам за поведението й. Нека да си лудее, до когато си иска. В другия свят извън БГ, всичко се приема, а 27 год. е възрастта на развитието и търсенето на реализация, на емоции.

# 2 792
  • София
Оф да почва новият сезон, че едно и също се мели месеци наред...

# 2 793
  • Sunshine state
Мен Даяна ме дразнеше предимно с мънкането и уклончивото си поведение на умряла лисица, никакви претенции нямам към нея относно колко е успяла.

# 2 794

Не съм видяла лоши постъпки на Шопски. Не ми се струва с кофти имидж. Има познания по история, които аз за да достигна, трябва един вагон книги да прочета и да ги запомня. Само мога да уважвам личност с такова поведение.

Да, познанията са му в една област. Ти защо се подценяваш? Може ти да знаеш езици, той да не знае. Може би ти можеш неща в сфери, в които той е гола вóда. Той е силен в тази една област и го дават само в тази му светлина. Така че... да не го превъзнасяме много.
Добре е човек да има висока обща култура и това си личи на първо място от изказа, после и от разговорите на различни теми. (Дори от едно изпуснато изречение, в което бъркаш столицата на европейска държава с друга... или не правиш разлика между Каляри и Калгари). Съжалявам, че точно за Краси Джунов ще го кажа, защото ми е симпатичен, ама... гóркият не можеше да върже едно нормално изречение. Същото важи и за Андрей, стопанинът на Фермата 6. Много прост изказ. На Радилена само от изречението "Има три вида Ъ:  Ер малък, Ер голям и Ъ" ти става ясно колко е грамотна.  Цветан, Гечо, Веселка, Иван Милин и т.н. не са много по-далеч. Просто имат различни характери и са изградили различни образи във Фермата. И я сравнете сега с изказа на Митко Караиванов, Асен от последния сезон, Иван Сапунджиев от третия сезон...  Разликата е не само 1 вагон книги, а и средата, в която са расли.

Мен Даяна ме дразнеше предимно с мънкането и уклончивото си поведение на умряла лисица, никакви претенции нямам към нея относно колко е успяла.

И мен ме дразнеше това мън-мън постоянно. И с прекалено "дашното" си поведение спрямо мъжете Grinning

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 21:12 от diziler

# 2 795
Не ми стана ясно дали Шопски е запомнил един вагон книги. Едно е да разкажеш някаква история, която си подготвил  вкъщи. Съвсем друго е на място  да показваш знания. А историческите викторинки по време на фермата са толкова елементарни. 4/5 от въпросите се отговарят с малко общи знания и логика.

# 2 796
  • London
Добре де, ако ми трябват частни уроци по история може и да не ме интересува що за характер е като човек Шопски, но в случая като характер се показа доста дребна душа, някак натоварваща, негативна. Другото оттам натам са подробности.

# 2 797
  • Вестерос

Даяна е далеч от идеалното.. в мисленето ѝ куцат генерални неща, които трябва да са налице за нейната възраст.

Ех, чудо би станало, ако ние тук в нашите географски ширини погледнем и малко в по-открития свят. Направо ме вбесяват изказвания, че на тази възраст ( в случая 27 год., но то е за всяка възраст) е трябвало нещо да вече да е постигнал някой си. В света няма такъв израз, наистина няма. Ами тя е постигнала нещо, актриса във филм, който пак се излъчва.... Нещо да се каже за образование и умения? Нещо да се каже, че изби рибата на финала, като запомни картинките от раз? Това е техника, която се учи и тренира по специални методики.  Аз освен, че признавам на Даяна, че направи последните епизоди от сезона, съм твърде далеч от мисълта да я критикувам за поведението й. Нека да си лудее, до когато си иска. В другия свят извън БГ, всичко се приема, а 27 год. е възрастта на развитието и търсенето на реализация, на емоции.
Хайде да четем какво се пише, а не какво ни се иска да пише. Това да си инфантилен и да се държиш като тийн не изключва образование, памет и т.н. За 27- годишна разсъждава като за 16 за някои неща. С такова мислене може да си и на 56 години, възрастта НЕ е определяща! Коментарът ти е Нерде Ямбол, нерде Станбул.

# 2 798
[
[/quote]Хайде да четем какво се пише, а не какво ни се иска да пише. Това да си инфантилен и да се държиш като тийн не изключва образование, памет и т.н. За 27- годишна разсъждава като за 16 за някои неща. С такова мислене може да си и на 56 години, възрастта НЕ е определяща! Коментарът ти е Нерде Ямбол, нерде Станбул.
[/quote]

И ако обичаме всички да се съгласим с това, което се пише и да не си позволяваме лично друго мнение!!!! Това разбирам от твоя пост. Simple Smile А като в Ямбол ( мой любим град с много близки колеги) се смята, че над 30 год. жената е аут, ако вече не друса 2 бебета и не вари фасул Simple Smile  За СтаМбул да не коментирам.

# 2 799
Есме, Шопски не е предлагал дуел на Караиванов. Шопски беше фермер на седмицата и направи Митака първи дуелист. Митака обаче го финтира и го предизвика на дуел. Шопски се съгласи.

Двубоят наистина беше равностоен, но Шопски загуби много, много грозно. Клипчетата са още на сайта на Фермата, припомни си и стихотворението му, и обидатата със свинските очички, и речта му след като загуби дуела.
Колкото и да е чел по история, е кофти човек.

# 2 800
Митака не го ли би 10:0? Не само че го би, ами го и надхитри.

# 2 801
  • London
Шопски си беше чист шовинист. Отделно самото му излъчване едно такова Бай Ганьовско, сякаш все гледа да надхитри, да измами.....Не млъкваше, не даваше думата. Беше обсебил предаването с Азът си докато участваше, като излетя...предаването се разгърна.

# 2 802
  • SF
Есме, Шопски не е предлагал дуел на Караиванов. Шопски беше фермер на седмицата и направи Митака първи дуелист. Митака обаче го финтира и го предизвика на дуел. Шопски се съгласи.

Аз си спомням, че Шопски не трябваше да отива на дуел, защото беше фермер на седмицата и не можеш да бъде избиран за дуелист. Андрей беше там и разреши правилата да бъдат променени. Финтиране не знам дали е имало, но Шопски можеше да не се насажда на този дуел. Караиванов си е яко момче, но имаха вражда и много искаха да се срещнат на арената. За мене това беше интересно. Естествено, че няма да го изгледам пак. Нито имам това време, нито тази тръпка, с която тогава сме го гледали. Аз не съм някаква луда по Шопски, че да му гледам старите видеа. Като цяло ми е все тая. Но злобен, гаден, връзкар, грозно загубил... Колко пък грозно може да загуби човек, който през цялото време се раздава, за да спечели? Всички, които губят дуелите, ги губят грозно. Но ако на вас ви харесва да мислите, че колко е грозно, така го мислете.
За мене той изобщо не е толкова черен, колкото вие го изкарвате. Аз сигурно за някакъв друг Шопски говоря.
В началото, когато са се карали със Саня, не съм гледала, но после в темата ми разказаха, че са имали много работа, било е студено, а Саня по цял ден се е гримирала.  Ами, да, не е хубаво мъж да се скара на жена, че се гримира.

# 2 803
  • при късмета
Шопски изобщо не искаше да ходи на дуел с Митко. Само се дуеше и заплашваше и затова  прати Митко ратай, че дуела му да е с друг, те с него. Ако реално искаше дуел с Митко, нямаше да го праща първи дуелист. Обаче Митака така го финтира, че не знаеше от къде му е дошло.
И да, грозно загуби Шопски. Хем резултата беше 10:0, хем Митко е този който му подаде ръка, хем Шопски продължаваше да заплашва, като и точка не можа да вземе. Много беше жалък

# 2 804
  • SF
Как го е финтирал? Като фермер на седмицата Шопски е могъл да си седи на поста и никакви дуели. Ако Андрей предложи да подменят правилата, Шопски да не се навие... Финтиране звучи някаква подла измама, за която другият да не се усети. Андрей присъстваше. Тези финтове ще минат само, ако всички присъстващи ги позволят. Позабравила съм случката. Не прегреждам видеата, не им чета инстаграмите и вероятно имате повече информация. Не знаех, че Шопски всъщност не е искал да бъде на дуел.

Общи условия

Активация на акаунт