ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 332
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Предполагам, че става въпрос за Макдоналдсnewsm78  Аз и баткото не го водя много-много.
За сеха - аз пък нещо съм се развихрила...
За супите - мойто човече не ще нищо по-различно от АМ !!! А такива неща му правя, и гатвени, и готови, и сладки, и солени. Днес изчерпах цялото меню. Отдавам го на болестта, но се притеснявам да не е по-дълго явление, т.е. и след това, че тогава не знам какво ще става... Sad

# 196
kleo много лошо,че и при вас се е получило така Confused.От известно време го приспивам на дивана,но не всеки път ми минава номера.Все пак е по добре от преди,вече два от 15те мазола изчезнаха LaughingСядам на дивана,хващам го разбойникът здраво и се клатушкам напред,назад  Crazy.Ако се събуди през ноща,също не го люлея,а само го слагам в кошницата и я поклащам,разбира се пускам и водата.Аз до сега не съм ви споделяла,но целия този ритуалцирк е озвучен с шума на течаща вода Laughing.Случвало се е да тече с часове  ooooh!
Прегръщаш го здраво юнака,сядаш на удобно за теб място и започваш да изпълняваш ролята си на люлееща се кошница Simple Smile.В началото може и да протестира,но ако е достатъчно уморен ще се предаде бързо.Успех Peace Hug.
mishlenze много ме заинтригува с тез апрески Grinning и днес сутринта отскочих до един спортен магазин.Този магазин е огроменможе би като Метро има всичко за всеки спорт,облекла,принадлежност,уреди и т.н. Има и бебешки облекла и обувки.Не знам защо,но си мисля,че миналата година виждах и апрески.Знам,че на нещо много се радвах и мисля,че беше именно на апреските.Едни такива малки,сладки Laughing.Днес като ходих тъкмо редяха зимната колекция ,имаше разни грейки,якенца,но не бяха стигнали до обувките.Аз бях доста подранила,около 10.30 CrazyОбещавам ти,че тези дни пак ще намина и ще проверя Peace.Със сигурност,някъде тук съм виждала,но дали е във въпросния магазин Rolling Eyes
Направих днес на звяра макарони с домат и сиренце,излапа ги без проблем LaughingВие пасирате ли ги?
Ние тези дни много скитосваме,по цял ден обикаляме ooooh! и в къщата ми е страхотен хаос,но.......съм много уморена Whistling
Въртиме,сучеме и все сме в Соня Joy Joy Joy Мъж ми вчера даже не ми даде да отида,защото сигурно съм и досаждала,но днес се преборихме с него Laughing и пак бяхме там Hug
То било много готино да си имаш дружка Flutter с еднакви бебешки проблеми Wink.
Това е за сега Hug

# 197
Добър вечер ,мамчета
   Зайче , честито ти спалня със здраве да я ползвате .Ха дано ти се отвори апетита към онъз работа  luvbed newsm10
       Правим си планове ,като свършим с ремонта ,малкия да спи в едната стая  smile3524а ние  в другата да се поотпуснем Embarassed малко. kiss
              luvbed-След като родих , то пък ,като се започна , леле то хората са го казали "Луд умора няма" самата  аз не можех да се позная .А сегааа, никаква ме няма .
Лисана-Макароните ги намачквам с вилица

# 198
Не мога да не се разпиша и аз за сеха JoyВ първите няколко месеца,хич го нямаше,но постепенно всичко се възвърна.Сега и да сме скарани с любимия,сеха е на ниво bowuu.Нямам никакви оплаквания,но за прибирането Confused.........
Зайо,а вие що се сехите в стаята с детето?Пробвайте на друго място,където ще ви е по спокйно баня,кухня................ LaughingМоже би заради това не можеш да се отпуснеш,очакваш Никито всеки момент да покаже главица newsm78.Утре щом го приспиш ,отивайте в другата стая и се почвайте Wink.

# 199

За сеха - аз пък нещо съм се развихрила...
и аз така  Mr. Green
Лисана в последно време нещо Стаси се изкалпазани ,та и аз имам проблем със заспиването.Откакто бяхме на почивка и спа в количката много трудно заспива в леглото си.И за да не я друсам на ръце,че нямам никакви силички,я взимам при мен на спалнята и я гушкам,тупам я по дупето и така заспива,а след това я мятам в леглото и тогава си лягам при татето  luvbed.

# 200
Ех,pepi да действаше това с потупването и при нас,цяла нощ бих го потупвала Crazy.
Събуди се преди час и половина и слушаме Ла папа пингвин и е много щастлив,скача,радва се и няма никакво намерение скоро да заспива ooooh!.Сигурно чака татко му да се прибере Mr. Green.Аз тъкмо го похвалих и той пак закъснява Crossing Arms

# 201
Лисана ама на работа ли ходи или е с приятели?извини ме за любопитствотоА за потупването при нас действа от скоро, иначе преди и аз като БОДЛИВАТА танцувах хора и друсах на ръце,но добре,че вече не,че  #2gunfire

# 202
Момичета, откъде сили и време за тоя секс намирате не знам ooooh!
Алекс като благоволи да заспи някъде към 22.30 -23.00 и ние вече сме умряли с татито и искаме само да легнем да спим, като аз обикновено пофорумствам преди това.
много ми е интересно наистина кога намирате време, може би защото на повечето от вас децата си лягат по-рано  Tired newsm78
Лика - борсата се намира там, да. За марки - има Хип, Овко, Семпер, Гербер, Ганчев, Мандев, Хаме, друго не се сещам в момента. Каши - Хип, Блевит, Милупа, Беби (елдата струва 2.10  Mr. Green), Нестле, Слънчо. работното време е 8-16 часа, събота до 13.
Галита права си за пюретата, обаче аз чета етикетите на всичко, което ми попадне пред очите и намирам и такива, които са без мляко, масло, сметана и т.н. Например въведох месото с пюрета на Бебевита, другите които съм купувала са на Хаме, Семпер, Хип, Овко и тези Юнивер, за които говориш, те са познати като Кечкемети, но почти никъде ги няма. Както ти казах ние с вас сме се захранили с почти едно и също така, че има пюрета, които стават. Ако искаш да ти кажа по-конкретно за някое пиши ми на ЛС Peace
Лисана - не знам как ще я прилагам твоята система Shocked Аз само го люлея в кошницата, не го нося и не ми пречи, обаче се притеснявам, че след месец, два ще му стане малка и тогава  ooooh!
Момичета, ще ми простите, ако съм пропуснала някой, но изчезвам в леглото Hug

# 203
  • Madrid
Ние скоро ще стягаме отделна стая за Самуил.Ще пробвам дали ще се чувства добре,а и ние да се поусамотим малко WinkНо да видим как ще го приеме все пак PeaceВечер заспива самичък,първо суче,после каша и докато я хапва,вече е отнесъл плувката/с малки изключения/.Много си смуче пръстчето и през деня,и в просъница,а аз все ставам да му го махам  Tired Просто ме дразни много,въпреки че разума ми подсказва,че е нормално за бебе  ConfusedДаже баща му все ми прави забележки да оставя детето да си смуче като иска,но аз...Абе УЖАСНО ме дразни този навик SadНякой от малките бебоци смуче ли си пръстчето?Май, Бодливке,ти беше писала,че Дари от време на време си поцоква,не се ли дразниш?Или го приемаш нормално?

# 204
pepi събрал се е едни нехранимайковци дето нямат нито семейство нито нищо и само скитосват Confused
Прибра се,поигра си с малчо и го приспа Laughing.Сега вечеря,мислех пак да се разправям,но се отказах Tired.На мен ми писна да се карам с него,на него как не му писна да ме слуша,не знам newsm78.
Е,сега вече наистина ви пожелавам лека нощ Wink.

# 205
  • София
добро утро мами и бебета калпазани!
ние прекарахме най-невъзможната ни нощ.  Tired Вики ми е стояла на цицата снощи от 23.00 до 3ч. нощес, като през това време не спирах да правя опити да я оставя в леглото й, но тя като усещаше, че няма ци в устата и се разреваваше и хайде пак обратно. Знаете как е ставането от легнало положение със спящо бебе на ръце. #Crazy И най-лошото стана като от 3 до 5 ч. реши да крещи от рев (тук вече и таткото се включи с разходка из къщата и друсане) ... отчитаме го на зъби, но досега такова чудо не е било. Shocked #CrazyБезуспешно правихме масаж на венците с четката, мазах с гела, накрая дадохме Панадол 4 мл, порева (покрещя) още 1/2 час  и пак я излъгах на цицата да заспи. Третата двойка зъби горе май доста ще я поизмъчи ... но пък като че ли не са й толкова подути венците newsm78 ... Уф, и аз да ви се пооплача. Embarassed
Лисана, гледам и ти си будувала (както обикновено). А за мъжа ти - дано е само кратък период и скоро да се усети, че не е за тази компания (поне не и толкова често). И да се караш, сигурна съм, че това няма да помогне, а повече ще нажежава обстановката. Като му дадеш Дарис да преспива 1 седмица след гуляй и ще го видиш как ще става сутрин за работа #Crazy Много ми е кофти така да страдаш, представям си само  Hug
mishlenze, апрески има на Sandic (видях, че продават 2-ра ръка), но незнам толкова малки дали ще намериш. Успех! Peace

# 206
galita дано по-бързо изникнат зъбките на Вики и повече да нямате среднощни разходки! Praynig А ти днес ако можеш си поспи през деня.Благодаря ти за линка на Юнивер!   bouquet
lika сериозно ли си 45 кг?!Я да си хапваш нормално,че вярно ще изчезнеш!Аз все забравям да те попитам казаха ли ти до кога ще е на диета Алекс?Даваш ли вече АМ?
Питаше за фотото-ето такова е Който ще си купува,препоръчвам го! Peace

Май, Бодливке,ти беше писала,че Дари от време на време си поцоква,не се ли дразниш?Или го приемаш нормално?

Да,поцоква когато и се спи,заспива с палец в уста и в просъница пак си поцоква. Simple Smile Не само че не се дразня,ами ми е едно миличко като я гледам.Ще мине и този етап,няма вечно да е с пръст в устата,въпреки че аз съм си смучела палеца до 1-ви клас. Crazy

Да кажа и аз за кекса,че в началото нямах особено желание,а и се чувствах супер изтощена.После нещата се нормализираха.Време намираме,Дари в 8 вече е заспала. Wink Но напоследък нещо не можем да си уцелим "вълнИте",или той е уморен от работа а аз го kiss или аз си лягам по-рано и той не смее да ме събуди.. Mr. Green

# 207
мами, кажете някое месно пюре - марка, в което не са добавяли сол, пипер, киселина, масло и т.н. ... аз гледах на Гербер, но има масло, на ХИП - сол, в Семпер - да не говорим #Crazy Вие с кое сте започнали? Или по-добре домашно newsm78

Търси пюретата на Сънвал. Имам 2 стека вкъщи единия е морков, картофи и пилешко и съдържа още вода, слънчогледово олио, подправки, но без сол, захар, млечни белтъчини и глутен. Другия вид е Зеленчуци с ориз и пуешко и съдържа - моркови, царевица, домати, вода, пуешко, слънчогледово олио, подправки, оризово брашно. Също без сол, захар, млечни белтъчини и глутен. И двете пише след 4-тия месец.

Започни с нещо, което има по-малко съставки - само месо с картоф или морков примерно.

Лисана, ама вие нали сте в чужбина newsm78 Или сте си в България в момента? Защото ако е чужбински магазина няма как да отскоча Rolling Eyes Laughing А за сметката ви за вода направо  съм загрижена ooooh! Лисанке, и аз съм на мнение, че трябва да го стягаш мъжа ти. Той да не е ерген Naughty ААААА, ма ХА!

Моята тактика за приспиване е следната - купили сме килим за пред телевизора в хола. След като изкъпем мишките ги пускаме да пълзят, докато ние/любимия по-често/ гледаме телевизия. Държим ги там, докато се омаломощят съвсем и започнат да хленчат. После обикновено им идва времето за хранене и им забождаме шишето и те заспиват след като се нахранят. Ако не заспят продължаваме с омаломощаването и като започнат много да мрънкат ги гушкам и люлея, докато заспят. Но обикновено след играта по килима са толкова изморени, че нямат силици за игра и след хранене.

Сутрешната дрямка между закуската и обяда протича с столчетата за храна, което са с падащи облегалки и колелца. Бутам напред - назад столчето и мишките заспиват за отрицателно време.

Сега да ви се похваля - вчера ходихме на пазар в търговския център в Гео Милев. Купихме едни ботушки на мишките, не са съвсем като за сняг, но за студен ден в количката стават. Струват по 13 и нещо чифта Shocked Затова ги взех. Естествена кожа са и доста мека подметка, но имат вътре мекичка подплата.

Освен това им взех една плюшена къщичка, с отварящ се покрив и вътре се слагат плюшени играчки, повечето от които са дрънкалки. така ще се упражняват да вадят и слагат неща вътре, а и много им харесват моите чанти, а пък къщичката има дръжка. разнесоха я навсякъде и много им хареса. За съжаление взех само 1, защото цената от 25,70 ми се видя доста висока. Вярно ,страшна е къщичката и има 5 играчки към нея за слагане, но все пак е играчка Rolling Eyes

Другата страшна придобивка са едни биберони на Нуби. Пак оттам ги купих. Освен че са като на Нук - анатомични, имат в основата на силиконовата част издатинки за чесане на зъбите. Дори Ники много ги хареса, хем той не обича много биби. Освен това има такива издатинки и на пластмасовата част на бибата и така всяка част става за ръфане. Опаковка от 2 биберона струва 7,90. Много съм доволна Party

Сега малко да ви се оплача - Ники от снощи е със страшна хрема, то тече като вода направо. Май и аз ще опитам номера с пулмекс крема за бебета. Дано има ефект Praynig

И ние днес опитахме 8-те зърна на Нестле и да ви кажа страшно е вкусна. Пробвахме и на Блевит кашата със зърнени култури, но не е толкова вкусна.

mishlenze, апрески има на Sandic (видях, че продават 2-ра ръка), но незнам толкова малки дали ще намериш. Успех! Peace

Къде ги видя, Галита?

Ние не си смучем пръста, Ники в третия месец нещо се опита, ама после след голяма борба се отказа. Сега се учим на биба.

И още нещо, взех си 3 книжки за възпитанието на децата и за `изкуството за бъсеш родител`. Започвам да чета, после ще препоръчвам ако ми хареса нещо.

# 208
Ето ни пак уф че съм заплес Embarassed Embarassed #Crazy оправихи си грашката  Joy.Така е като сме с 2 леви ръце Laughing

# 209
  • Варна
ЗДравейте!

mishlentze, аз се чудих какъв е този тайфун (за който съобщиха в новините) минал през търговския център в гео Милев, а то кой бил!!!  hahaha Много хубави неща си накупила на мишките, нека се кефят децата, а и мама им е доволна като гледам...  smile3503 А 8-те зърна наистина е много хубава. И аз съм взела, но нали сега мойто зверче не ще нищо друго освен АМ... И бисквитената на Слънчо е чудна!!!
Александър не си смуче пръста, преди време опитваше по-скоро да го гризе на страничната част на венеца, но мина като ...желание. Той пък винаги преди сън изкарва една "приспивна" песен от рода на "Ай, ай, ай, нещо ми е криво, ама не знам какво или кой, но внимавайте всички!"  Rolling Eyes Така е от бебе. ilindi4ka, не се ядосвай, мила! И това ще отшуми все някога.
БОДЛИВАТА, ма страшно ви фотото, беееее!!! Пу-пу-пу!
galita, много неприятно за тежката нощ. Пожелавам ти една много спяща да е следващата!  smile3524

pepi събрал се е едни нехранимайковци дето нямат нито семейство нито нищо и само скитосват Confused
А бой де!!!!!!!! Естеството на допълнителната работа изисква мъжът ми да се събира също с едни такива "кочове" (извинете ме за грубия израз) и мога да си представя как се чувстваш понякога.  smile3515 Затова съм и лошата жена за колегите му. Ама много важно, той си ме обича!!!!!!  smile3534

Гледам слънцето пробива! Дано се оправи!!! Приятен ден, милички!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт