Оххх преболедувах я и аз тая липса на форум снощи също като Лисана

Аз днес дадох макаронки от елда на Вяра - хапна малко,нещо днес не и е ден за хапване де.Сложих една шепичка,но дойде твъъъърде много и за мен остана
Яла съм пълнозърнести макарони от пшеница обаче си бяха много вкусни
Ама немисля, че на бебка и направи впечатление това,просто днес почти не хапва за разлика от вчера - вече съм ги приела такива дни де 
Вчера се захранихме с риба,е не захранихме - изпапка половината бурканче

зайче,много хубави емоции те тресат теб.Спалнята ви е супер - скоро да си я ползвате със здраве

За снимките на сладурите и аз нямам думи

А с тази леля Бодилка направо се сринах

малко ме е страх ама.... 
Ще ида да се къпем , че вече сме на ръба на нервна криза и после ще продължа

, че не знам как да го отучвам от кошницата 
А малката си иска своето, когато е будна просто освен с нея и нещо минимално да свърша покрай нея -друго немога.Дано не съм ви изморила излишно с моята изповед,но да ви кажа ми е по-добре 
вчера видяхме ,яе е пробило ивторото зъбче

Еййй, купонджийке!

А може Дарис да чувства нужда от него като го вижда по-рядко, та затова ...
кус-куса но само със сирене захар не обича (усети ли че има зарах плюе на поразияаааа) сложих много малко в една отделна чиниика с малко сирене и зарах и ми оръска стаята в другата и го напълних догоре и с повече сирене и вика АМАМАМ-ДАЙ-ДАЙ 
Догодина ще направим едната детска първокласническа за баткото. А ние ще се пренесем тримцата в другата. 
свалила съм 5 кл.трябва да сваля още 8кл. как ще стане това ,не знам
от 5 -ия до 1-ия етаж .Живея във блок ,моля се само някой комшия да не ме види че ще ме помисли за изкукуригала.