ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 341
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Бодливке, мен от зъбите не би избива на хоро, ами на рок енд рол, от толкова друсане и люлеене ooooh! Мъжа ми ме издебна и ми направи клипче как приспивам Ники. За уточнение ще кажа, че него само със силово люлеене го приспивам Crazy Представете си каква гледка съм - 9300 дете го кандилкам а у лево, а у десно и едновременно с това подскачам. Резултата е за 5 минути приспано дете, но оставам без ръце. Ели и тя се научи и вече си иска Crazy Та, въпросното клипче вече му излиза като му звъня Rolling Eyes Все едно - ей я тая лудата пак звъни Tired
newsm62 newsm62 newsm62  Maй по доста показатели сме в един отбор!А веднъж нещо му се накарах на таткото,и после разбрах че му звъня с кудкудякане.. Mr. Green newsm57
rotfImao rotfImbo Joy Joy Joy ОХ момичета имайте милост идва ми точно като тия емотиконки да правя,четейки това.
Както казва sea woman, всички сме за освидетелстване yes
Нашето момиче взе че заспе преди половин час и аз използвам както винаги естествено.
Лалева, защо пък да си изперкала Thinking Много си си наред даже,то покрай децата няма как да идеш  в някоя зала или на стадион,та тая идея е много добра.Ще взема и аз да я открадна,в къщи имаме стълби доста, а и няма кой да ме види Crazy
Я сподели ако не те затруднява какви супи готвиш за малкия? И други мамчета ако ви се пише кажете какви супички правите.Аз съм намислила скоро да започвам с тях,не че досега беше рано,ама пусти мързел.То с пюретата ми е лесно - отваряш и в устата,но трябва да се разнообразяваме вече Laughing
Орхидейка мацко Grinning,аз казвах ли ти да не се притесняваш.Честито ви зъбче  bouquet
И тук е лошо времето и вали от време на време,абе гадост - зиам иде.
И ние вече се сдобихме със зимен костюм Mr. Green Яке с гащеризон шушлякови.Якето и е голямо леко,но гащеризона и е по по мярка.Има регулиращи се копчета и ако е дълъг се подгъва крачолчето.Оххх толкова ми е кеф да купувам на бебка дрехи,че изобщо забравих за себе си.Но скоро като почна активен работен сезон ще трябва малко да се пооблека,че нали нищо от старият гардероб не ми става SickТо и затова нямам много желание да купувам де.Поставила съм си за цел бавно и славно до другото лято живот и здраве да съм във форма вече,че е срамота EmbarassedУффф извинете ме за страничното излияние Praynig
Аааа това с изварата трябва да го пробвам.Аз лично я недолюбвам,а знам че е полезна.
Бисквитки аз и купувах едни пише бебе на тях,турски са.Има с вкус на банан и натурални - много са вкусни.

jeni23, виждам, че често си в темичката ни.Как сте с малката Александра?Защо не се включиш в дискусиите ни:)?

Хайде че голям ферман стана.На всички Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 13:19 от Дес

# 181
Здравейте отново ,тъкмо бяхме готови да излезем и пак заваля  Sad.И ето ме пак тук .
    Дес- Да , с тези деца наистина нямаме време за спорт. В момента правим ремонт на спалнята+терасата , иначе с таткото ходехме на фитнес.Правим си планове след като приключим, да се захванем сериозно на фитнес. newsm39
   Блазе ти Дес има къде да си спортуваш на спокойствие.
   А за супите -Може би вече има три месеца от както му готвя аз.Тъй като нямаме млечна кухня Sad.
     Пилешка супа
   пил. месо,обелен домат,чушка , картоф,  кромид, магданоз ,фиде/може и др. зеленчуци/
    Първо сваряваш пил. месо , слагаш зеленчуците и фидето да поврат 10мин. .Слагат се към края зеленчуците за да си запазят витамините .Всичко това го пасираш , ако решиш може да натрошиш и сухар ако е много рядко.
          Леща
   По същия начин .Само че вместо пиле, леща.
                         Чао.Приятно готвене   chef  chef  chef

# 182
Благодаря ти мила!  bouquet

# 183
  • София
galita де ги намираш тез "странни" марки пюрета?Не съм виждала такива,тази комбинация с кестените наистина е интересна и аз бих взела.
ами и за мен Univer бяха нечувани, има ги в един магазин в Редута, но не съм ги срещала в Била или Хит. Имат голям асортимент, унгарски са, но засега не мога да кажа хубава дума (след като опитахме круша, ябълка и тиква), ето го: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Отивам да спя да използвам докато и тя спи, че нощем ми разказва играта. ...А цяла сутрин ми мрънка и не заспа ... Rolling Eyes

# 184
Добър ден мами,ние успяхме да излезем за малко преди да завали.Стаси си поспа малко на въздух и като заваля се прибрахме, но нали си бяхме долу в кафето и успяхме да пребягаме на бързо и не ни наваля много Mr. Green
Да ви се похваля-Стаси се е научила да си пляска с ръце и е много смешна,защото като пляска и не се чува звучно пляс,а като аз и плесна и тя се смее и продължава и тя с опитите и гледа учудено,когато успее да плесне звучно Joy
Дива Орхидея честито ви второ зъбче!
Telma така е мила-при мене е това,че ние живеем с мъжа ми ,свъкър ми и на свъкър ми баща му,т.е.дядо,а баба почина преди два месеца.И познайте какво ми е с две деца и 3 мъже-пране,чистене,готвене всеки ден поне по две манджи и всичко се омита  Crazy,та затова ми е тежко.А мъжа ми е на работа по цял ден,иначе като си е в къщи ми е по спокойно,защото поне направи салатка и гледа дечица,докато аз вършея из кухнята до към 12 сред нощ и всеки ден си лягам към 2-3,но да ви кажа взех да го давам по споко,щото иначе ще лудна.
mishlentze да ти кажа честно и при нас в Пазарджик не съм виждала апрески,май нещо не ги продават вече,а бяха супер PeaceА за изварата аз съм давала на Стаси и тя си я хапва с голям кеф.
brambar4e, много неприятно това с температурата.Айде бързо да се оправяте.
Laleva80 браво мила,5 кг са си добре,но не се вживявай много на това какво ще кажат съседите-те винаги има какво да коментират-хора без работа и големи усти,дето се затварят само с ...
Дес аз супи готвя всякъкви-слагам картоф,морков,чушка(червена и зелена),кромид,магданоз и ориз или фиде, и с или без месо-пилешко или пуешко, царевица, тиквичка, когато имам,снощи бяха топчета.Аз вече не и готвя отделно,а слагам по малко сол и така и ние ядем и тя яде.Стаси яде почти всичко без проблем.Сега съм решила да и правя супа със сирене-в градината на Лъчко им дават такава и той я обожава.Прави се с грис,но ще видя точно как и ще споделя с вас.
за хората-ами да ви кажа ние си ги обожаваме,макар да не умеем всички видове да тропаме Mr. Green.Та по повод на това как звъни тела на мъжо като му звъните и аз да кажа.Моя любим съпруг си сложил на телефона,когато аз му се обаждам да му звъни едно хоро на Виевската група  Crazy,което е около 5-7 мин. #Crazyи сещате ли се какво става като му звънна--аз си чакам да ми вдигне,а той събира колегите и си друсат дирниците,а аз си чакам ли чакам Joy hahaha (това в кръга на шегата де-вдига ми веднага,но всички знаят,че жена му пак го търси ooooh!
Леле колко щуротии съм изписала  Sick Embarassed,цял чаршаф,айде ставам после пак

# 185
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!
С тия проблеми с форума, не мога да се доредя да се отчета!
И Алекс отново го мъчат зъби и е просто нетърпим. Нищо не мога да свърша. Докато спи добре, но то е за кратко, а като се събуди иска мама да е до него, да го гушка, разнася, забавлява ... и до едното място не мога да отида. Така, като гледам май не сме единствени, така че просто се присъединяваме към мърморещите!
Иначе сме добре /не се оплакваме/. Все повече усъвшенстваме лазенето, макар че не го долюбваме особено - като се засили да лази, изпъва крака и се пробва да се изправи на крака, и след като не успее е голям рев.

ilindi4ka - благодаря за пожеланието! Возилото вече е в движение, благодарение на татито ни! Като ти е мъчно, миличка, отскачаш до форума и ние сме тук! Е, не сме точно твоите близки, но сме ти другарчета! Гушки за весело настроение!

БОДЛИВАТА - честито фото! Със здраве да си го ползвате и да запечатвате с него, най-хубавите спомени! Я, кажи каква е машинката?

Телма - честито ви кумство! Много да помагате на младото семейство! А, миличката ти дъщеричка, вече доста разбира и си знае коя е мама, и кога не е до нея! Когато и мен ме няма, след като се върна и Алекс реагира по същия начин! То си им е в природата на малките сладурчета.

Stefania_ - честити зъбчета - да са бели и здрави, а другите да избиват леко и безпроблемно!

Вили - радвам се, че нито един от лекарите, не е дал обезпокоителна диагноза! Всичко ще е наред! Целувки на Али!

зайче - ех, че хубаво настроение лъха от постинга ти! Личи си колко си щастлива от предстоящото настаняване. Още само месец и ще си бъдете в къщи ... ех, че хубаво! За мебелите, наистина е така, но пък е много приятно да избираш всичко и после да си го ползваш с кеф! А, за спалнята - просто е великолепна ... стилна, изчистена...! Да си я полвате със здраве, любов и топли ласки под завивките ...

Лисана - и аз така, като Бодливата! Като ги правя с плодово пюре, са приблизително 1:1, ние понеже не ядем млечни неща, затова си ги правя предимно така. Иначе и в супата слагам, за да се сгъсти малко, като там количеството ми е на око, но около половин шепа. Както ти е казала и БОДЛИВАТА, можеш съвсем спокойно да си ги правиш за Дарис, в комбинация със сиренце, щом ядете. За размера на зимните дрешки - Алекс в момента носи около 74, и за зимата мисля 80-86, но честно казано и аз не съм много сигурна, а и то и от фирмата си зависи, защото номерацията се разминава при различните производители.  За козето мляко незнам, но определено не бих дала домашно, а и докато бях бременна избягвах домашното, като цяло.
За татито - и Дарис помага и е на твоя страна! Виж как строява тати да се занимава с него, а ти се възползвай, и използвай времето да си почиваш или да се занимаваш с нещо приятно. Хубаво е детето да показва, че иска и татито да си го гушка. Алекс също търси баща си, като се прибере. Откакто мъжлето ми е на нова работа и се завърта малко в къщи, само като го види и се дърпа от мен.

клео - много си права, мила, че не всички ме разбраха за хапането, което между временно, вече е по контролируемо, и то точно както ти го описваш - много добре разбира, какво значи НЕ, но само когато му изнася. Аз така го отучих от хапането по време на кърмене, и взе че подейства и сега. Я, кажи за борсата, да не е тази зад Шел? Как са цените, а работно време знаеш ли? Кой марки предлагат ... абе изобщо каквото се сетиш!

мишленце - много свежо описание на приспиването ви ...
 Joy

бръмбърче - много неприятни емоций сте имали и най неприятното е че вместо да си починете, си се натоварила допълнително!

pepi - е, това се казва оправна жена! За пример си ни, как се гледа къща с две домакинства от сама жена!

[desi] - Къде сиииииии! Как сте мила? Ако четеш, драсни един ред, само, да не та мислим! Аз пак да питам, че на предното ми питане му изтече давноста, някъде из страниците!
Gushanka
- а, вие с Криско как сте?

За чувалчето за количка -  купих ТСМ-ско и ми изглежда страхотно, но като го сефтосам ще кажа реални отзиви.
За чувалчето за спане - Алекс от около 3месечен спи в такова и определено ми е много удобно. Той не го обича, защото му е затруднено движението с него, но това е положението.
За лампата - светната е докато ние не си легнем, а после я гасим и действаме на тъмно!

Айде, до скоро момичета!
Отивам да сложа някой залък в устата, че накрая ще взема да изчезна вече съм 45кг Sick
Целувки на всички!

# 186
  • Варна

За лампата - светната е докато ние не си легнем, а после я гасим и действаме на тъмно!

...вече съм 45кг Sick

likaаааааа, ще си кажеш ти как си стопила килограмите!  Joy Joy Joy

# 187
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
sea woman - ша` си кажа, `сичко ша` си кажа и то без бой ...  hahaha Joy ама и това си е вярно де  Embarassed но май най-голям виновник е малкия мъж - с татито не могат да ме разделят през ноща и разбира се малкия надделява  baby_neutral!
ама и аз с какъв скрит подтекст съм го написала

# 188
  • София
За супите съм се сетила - не може ли за зимата да ползваме от тези замразените миксове - с грах, карфиол, царевица, морков? А, какво мислите?

...вече съм 45кг Sick

likaаааааа, ще си кажеш ти как си стопила килограмите!  Joy Joy Joy

Опаа Joy Joy Joy Laughing

# 189
момичета благодаря за поздравите Hug и аз много си я харесвам спалничката и нямам търпение да ни я докарат и монтират Mr. Green
лика, браво че сваляш килца, ама май е време да се спреш, нище няма да остане от теб hahaha
а пък, за сехо да ви питам аз, как сте с желанието след като родихме? аз нещо все се ослушвам Embarassed хич, ама грам желание нямам и мъжо вече ме бъзика, че му се е изтъркал репертоара за ухажването Embarassed тъкмо стигнем до хубавата част и Никола кукнал горе на решетката ooooh! мене ме хваща срам и изчезва всякакво желание.
дес, супите, пък и пюретата все така ги правим. първо месото (ако е месно) после зеленчук какъвто се сетиш и накрая пасираш Peace ние всеки път различни комбинацийки правим, само да има кой да ги яде Crazy
бръмбарче, много лошо това с принцеска Hug нали вече е добре  bouquet да я цункаш от нас Heart Eyes

# 190
мацки,аз вече не пасирам,а Стаси така звучно мляска по два часа,та и сит да си да ти се преяде  Mr. GreenПочти не се задавя  Peace
pepi - е, това се казва оправна жена! За пример си ни, как се гледа къща с две домакинства от сама жена!

мерси за комплимента lika  Hug,но чак пък толкоз,взех та се засрамих  EmbarassedАми много трудно се гледа,права си-не съм много перфектна,но като нямам друг избор се справям някак.А ти направо си на изчезване бе мила-45 кг Shocked,то кой го казва,ама съм поне с 2 повече от тебе 47 кг
galita става,става,аз съм ползвала миксовете преди да излезе домашното ни  производство PeaceС малко масалце стават супер

# 191
а пък, за сехо да ви питам аз, как сте с желанието след като родихме? аз нещо все се ослушвам Embarassed хич, ама грам желание нямам и мъжо вече ме бъзика, че му се е изтъркал репертоара за ухажването Embarassed тъкмо стигнем до хубавата част и Никола кукнал горе на решетката ooooh! мене ме хваща срам и изчезва всякакво желание.
Уффф,същата работа - липсва,липсва желанието EmbarassedАко не е мъжо да подсети,ще взема да забравя че таквоз нещо съществува Joy Joy Joy
пепи,и от мен имаш овации.Направо ти се чудя как се справяш с две деца,едното от които неможеш да оставиш почти,със свекър и дядо.Дано поне са свестни хора та да ти влизат в положение,че ако са някои мрънкалници(мноооого ги обичам такива Crossing Arms)....
Аз когато съм сама с Вяра през деня нищо немога да свърша ама съвсем нищо,нито да сготвя камо ли да чистя ooooh!
Ликааааа, е няма как разкрита си Joy Grinning Mr. Green На Алекс бързо да му минава киселият период и да не го мъчат тез зъбища Hug
И аз си мисля,  че със замразените става  chef
Благодаря на всички за споделеното за супите Hug Мисля си и аз скоро да заготвя така че да стават манджите ми и за малката Crazy

# 192
  • Madrid
Олее,момичета,много ви благодаря за подкрепата,страхотни сте,наистина newsm51
Галита,аз преди също търсих такива пюрета-без захар,сол,масло и нишесте,но си оказа,че няма!Затова почти всичко му готвя сама.Давала съм няколко пъти на Хип/поне са с йодирана сол/ и тук веднъж на Нестле/с ограничено количество/.Така и не разбрах защо е тази сол в бебешките пюрета newsm78Може би да свикват с този вкус по малко!А като пасирам сладък плод изобщо не се нуждае от захар Peace
Лика,как научи Алекс дане хапе?
Пепи,аз да ти кажа едвам съумявам да съчетая  clean clean prostor breastfeeding smile3524доста пъти неуспешно Wink
Зайче,ама верно е страшна тази спалня PeaceИма защо да и се радваш!Пък току виж и желанието се засилило
 Party
Лалева80,ама няма нищо смешно,аз съм го правила този номер,само че без найлона.Стълбите оформят добре мускулатурата Flutter
Аз също се посмях с тези мелодии на телефоните Joy
Сега трябва да приспя малкия,че довечера ще има мач и кухнята ме зове!
Още веднъж ви благодаря за милите думи  bouquetОпределено човек се чувства зареден позитивно!

# 193
Oтдавна се каня ама все забравям.,я кажете  тези който сте с голями батковци и каки като ходите в МАКДОНАЛДС  взимате ли нещо на бебоците от там newsm78.мой та като види МАКТОСТ и пощурява в резултат на което вече 4 пъти като ходим има и за нея по един сандвич hahaha Joy хапва си повечко от половината . #Crazy #Crazyкакво да го правя като пищи newsm78а и харесват много малките столчета hahaha Joyех това ми е за сега още малко и картофки ще поиска. hahaha Joy

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 10:24 от DIVA_ORHIDEQ

# 194
Oотдавна се каня ана все забравям.,я кажете  тези който сте с голями батковци и каки като ходите взимате ли нещо на бебоците newsm78.моита като види МАКТОСТ и пощярева в резултат на което вече 4 пъти като ходим има и за нея по един сандвич hahaha Joy хапва си почевко от половината . #Crazy #Crazyкакво да го правя като пищи newsm78а и харестват много малките столчета hahaha Joyех това ми е за сега още малко и картовки ще происка. hahaha Joy
аз съм с по-голям батко,но не те разбрах къде като ходим newsm78 newsm78и какво да взимаме на беба newsm78

Общи условия

Активация на акаунт