ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 350
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мили майчета и сладки бебешорковци Grinning
Оххх преболедувах я и аз тая липса на форум снощи също като Лисана Confused На всичкото отгоре цял ден почти нямаме нет #Cussing out
Аз днес дадох макаронки от елда на Вяра - хапна малко,нещо днес не и е ден за хапване де.Сложих една шепичка,но дойде твъъъърде много и за мен остана Mr. Green,но честно да си призная малко не ми харесаха SickЯла съм пълнозърнести макарони от пшеница обаче си бяха много вкусни Thinking Ама немисля, че на бебка и направи впечатление това,просто днес почти не хапва за разлика от вчера - вече съм ги приела такива дни де Wink
Вчера се захранихме с риба,е не захранихме - изпапка половината бурканче Embarassed Мисля че и хареса.На Ганчев беше и миришеше много вкусно Crazy
зайче,много хубави емоции те тресат теб.Спалнята ви е супер - скоро да си я ползвате със здраве Peace
За снимките на сладурите и аз нямам думи Hug
Tо и аз не ги умеех,но покрай никненето на последните четири зъба ги понаучих..  Crazy  Joy
Ох ще ме разбиеш от смях бе момиче Joy   А  с тази леля Бодилка направо се сринах Grinning hahaha Joy
.......кус-кус.Я да ви питам вас не се ли дават от тях #Crazy newsm78 малко ме е страх ама....
Ако правилно съм те разбрала дават значи задавят Mr. Green Та по въпроса с кус куса - споко,няма да се задави.Вяра си го осмуква из ченетата и право в търбухчето Grinning
Ще ида да се къпем , че вече сме на ръба на нервна криза и после ще продължа Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 21:40 от Дес

# 166
Лисана , аз не бих давала нещо, което не е пастьоризирано. Би трябвало и теб да са те предупедили да не ядеш/пиеш такива неща, когато си била бременна.
А за размерите. Той Боре носи вече и 80. Но купихме яке 86. Ако му стане малко, ще купим ново. Даже обувките му ги взехме доста големи. Но така или иначе за сега му трябват само да му топлят краката.

zaicheto , много е готина спалнята. Аз бих си избрала същия модел, но светла. То тук е често мрачно и затова гледам да избирам по-светли неща.

# 167
7of9 никой нищо не ми е казвал Confusedсамо ме предупредиха да не ям стекнали знаеш по тези земи как го хапват,почти суров Sick и това тяхното prepare или нещо подобно беше newsm78.Мисля,че е сурова кайма или поне така изглежда.Няма да му давам от това мляко,аз не знам какво съм се литнала с това кисело мляко ooooh!
Ти какво направи с доктора,взе ли си час?Имате ли зъбки вече Grinning?На нас ни изби първото точно на 8 месеца.
Аз днес като писах,Дарис спеше и като завърших реших и аз да полегна.Да отморя старите кокали Laughing.Като сме се унесли с моя мъжага та до 7.30 ooooh!,хапна и беше готов да продължи,но го размърдах,че после не мога да си играем цяла нощ Crazy и чак сега заспа.
А да ви кажа от няколко дни какво се случва,Дарис предпочита татко си и като го взема се дере ужасно ShockedТой мъж ми в последно време почти не се завърташе в къщи и се прибираше когато си поиска в 2,3,4,но като си дойде в 6 сутринта и ми падна пердето.Казах му следващият път като закъснее изобщо да не се прибира.Сега да чукна на дърво,почти не излиза Mr. Green и прекарва много време с малкия.През деня не реве много по него,но вечер Shockedе направо лудница.Реве и протяга ръце към него,дърпа се от мен ooooh!.Не знам на какво се дължи,при вас има ли такива изпълнения?Може би защото много му угажда,носи го,пуска му любимата песен La papa pinguin Laughing и го държи да подскача,а той милия като ги разтегне лигите доволен hahaha.
Отивам да го преместя в леглото и се оправям и аз за сън.
Лека и спокойна нощ

# 168
Здравейте момичета Hug
Тоя форум ме дразни и мен вчера и днес, нещо не е в ред #2gunfire
Благодаря ви на всички, че си споделихте менютата Hug
Галита ние вървим с вас едно към едно Peace
Днес БОДЛИВАТА е свидетелка бях пред нервна криза. Алекс ще ме довърши с тия зъби #Crazy Баща му снощи не знам какво щеше да го направи Embarassed, днес ми обясняваше, че му било много кофти, че го боли детенцето, ама снощи както беше скапан от работа и от недоспиване през последните 10-ина дни направо беше побеснял и трескаше из къщи Rolling Eyes
Алекс заспа в 12.30 снощи и днес цял ден прави циркове ooooh!
Аз затова не съм сядала да пиша, че докато заспи азвече съм труп и заспивам заедно с него Tired
Лисана казвай моля те как приспиваш Дарис Praynig, че не знам как да го отучвам от кошницата ooooh! Ако искаш пиши ми и на ЛС да не занимаваме момичетатаю
Зайче - супер спалня  Peace
Illindi4ka - давай го по-ведро, нали затова сме тук, влез в нета позяпай нещо смешно, чати си с някоя приятелка в БГ Peace
Лика - те момичетата май не те разбраха много за хапането Laughing И мен Алекс иска да ме хапе по ръцете, по бузите, по брадата. Ама аз му се карам и спира, вече много добре разбира като му кажа "не" или "не така"
Телма, супер че сте изкарали добре, жалко, че Боянче така тежко преживява като те няма. И аз не смея да оставям Алекс за през нощта, че не знам дали майка ми ще успее  да го успокои без мен Confused
Stefania честити ви зъбчета  bouquet
Vili4ka щом стоматолозите са казали, че е зъб не й обръщай внимание на твоята педка Mr. Green А какво стана с това момиченце с диабета?
Gushanke, къде си?
Момичета, намерих днес една борса в Люлин за детски работи - има пюрета и каши, доста голям избор. Ако искате нещо питайте Peace
Съжалявам, ако съм пропуснала някой, но вече заспивам пред клавиатурата и отивам да лягам, докато Алекс не се е събудил ooooh!

# 169
Здравейте приятелки добри  Hug
Нещо в последно време съм толкова изморена и скапана,че нямам сили за нищо,а в същото време върша толкоз работи,дето приятелките ми казват,че не биха се справили,а аз го действам механично-е да,ама като нЕма кой друг освен мен да го свърши CryА малката си иска своето, когато е будна просто освен с нея и нещо минимално да свърша покрай нея -друго немога.Дано не съм ви изморила излишно с моята изповед,но да ви кажа ми е по-добре  Whistling
БОДЛИВАТА честито чувалче и честит апарат ,със здраве да си ги ползвате  Peace.
liliq_velikova, честито зъбче!
Telma, аз слагам обикновени бисквитки понякога в плодовото пюре или в нишестето ,но ако нямам съм слагала и чаени бисквити.
Vili4ka   добре,че си се поуспокоила от казаното от зъболекарите,нали това им е работата де.Ама много съм отнесена  Embarassed,сега като прочетох какво са ти казали докторите се сетих.Значи преди да излязат зъбките на Стаси и аз забелязах нещо бяло в устата и си казах имаме зъб и естествено звъннах и се похвали на майка ми и на сестра ми,но смешното идва на другия ден,когато вече нямаше зъб Shocked и майка ми казала на колежките-"Нашата Стаси снощи и е излязъл зъб,но днес си го е глътнала Joy hahaha"Та доста се посмяхме,а сега разбирам,че може и да е било като при вас кистичка.Това ти го казвам,за да си спокойна,че няма нищо сериозно,те и доки са ти го казали де,ама карай Wink

ilindi4ka Нали за това сме тук,като ти е мъчно пиши и си излей душата,ще ти олекне мила.Ето една силна виртуална гуш  Hug

zaicheto
  много е готина спалнята
Stefania честити ви зъбчета 
sea woman ние спим на тъмно и без чувалче,и аз ставам по "n" -пъти да завивам и нея и батко й също  Crazy
за нас мога да кажа,че в момента са тръгнали 3 зъба на веднъж отгоре.Стаси е доста кисела и има лека хрема,текат й сополки,но за сега няма температура,дано и занапред е така
Лека нощ от мен,че и утре ще е тежък ден,като всеки друг де  Sick

# 170
ДОБРОУТРО МАМИ .как сме днес в това лошо време #Crazy newsm78ДЕСКА мацко имах предвид дали ако и дам няма да се задави ама маи пак не написах както трябва Embarassed Rolling Eyes Blushвчера видяхме ,яе е пробило ивторото зъбче Joyсега отивам да и сваре куз -куса после ше пиша как е било  bouquet

# 171
Добро утро и от мен!
Благодаря, че споделихте какви бисквитки давате! И ние скоро ще ги почваме.
Mishlentze значи е нормално за банана мерси! А повече от 2 пъти плод не виждам как да и дам. Тя след като се е наяла не приема повече нищо – така си е екстра.
А на сватбата е станал супер купон браво! При нас младоженеца не ги умее хората, но му беше такъв кеф, че и той поведе хорото. А аз мнооого обичам народна музика и хора, даже Боянчето вече е научена щом чуе хоро и започва да се подрусва и вдига ръцете на горе, много е сладка. Та и аз водих хоро, ама такова хоро не бях водила – сватбата беше от 170 човека, а най много 20-30 да не се бяха хванали на хорото – много впечатляваща гледка.
Ilindi4ka  - едно гуш и от мен! Като ти е мъчно споделяй с нас, нали сме си виртуални дружки. Пък я си пусни една българска песен и пийни една чаша винце да ти стане леко на душата!
Zaicheto ама много хубава спалня! Честито!
Pepi напълно те разбирам и аз имам мноого такива дни. Понякога имам чувството, че всичко на мен чака и ми пада пердето, дето вика Лисана и го строявам в 2 редици моя мъж да почва да действа, че.....
Вчера например се налагаше да сготвя, че свекър ми дойде, а малката спа 15 мин. След обяд и аз накрая нищо не можах да свърша и бях яхнала яко метлата. Като си дойде мъжо викам край с домакинска работа като детето е будно и без това съм на работа и не мога да и се порадвам както трябва ами ще се занимавам с глупости. Като заспи детето ми помагаш да свършим по-бързо всичко и така, а не аз да се бъхтя до 12, а той да си гледа ТВ.
Дива Орхидея честито ви второ зъбче!
Tо и аз не ги умеех,но покрай никненето на последните четири зъба ги понаучих..  Crazy  Joy
Ох ще ме разбиеш от смях бе момиче Joy   А  с тази леля Бодилка направо се сринах Grinning hahaha Joy
И аз и аз  hahaha Joy

[/quote]

# 172
Здравейте, милички!

Как сте в тоя дъжд  Rolling Eyes Много гадно ей, Али още от сега е нервна а до довечера не ми се мисли  Crazy

Клео, не се тревожи, и при нас положението със зъбите е страшно.Ако в седмицата имаме 1 спокойна нощ се радваме  Crazy А иначе детенцето с диабета е добре - в Италия е, гледкат се там и така.Но нали знаеш - диабета "не е болест, а начин на живот" - това е  Sad

Лисана, много скитосва твоя мъж.Днес и моя ще скита-няма да го има цяла нощ  Crazy

Ние мрънкаме здраво, за това ви казвам чао, пък после пак ще се включа  Mr. Green

Поздрави на всички!

# 173

mishlentze, ама ти как успяваш да бришиш толкова по магазините, а малките мишки? Или са с теб?
След това 3 дни се възстановявах.  ooooh! А моминското парти беше страшно, прибрах се подпийнала и в супер настроение, но на другия ден махмурлука ми съкрати живота Confused затова си взех поука и на сватбата сръбнах само 2 чаши винце.  Laughing

hahaha newsm62 newsm10 smile3521 Еййй, купонджийке!

Party

Всичките детски магазини от които купувам, са около парка Mr. Green

Иначе имам бавачка и в случай, че трябва да отида на друго място й ги оставям на нея. Те правят едно кръгче из парка, докато си свърша работа Laughing

Илиндичка, няма да се депресираш, и аз като живеех в Испания имах безброй такива моменти. Ние нали сме тук, имаш нет, няма да се даваш Naughty Hug

Апрески
- имаше ги едно време, шушлякови обувки с подплата, като наденички седят, за да е захваната добре подплатата. Много са дебели и за сняг са супер. отдолу има гумена подметка ,с голям грайфер.

Оказа се, че космонавтите, които съм им купила са им точно, но сега! И днес ще ходя да се пробвам да ги сменя, дано да стане, че иначе ще си ги бия в главата. Крачолите и ръкавите са ок, но на дупето дърпа.  ooooh! Чак снощи ги облякох, за да ги премеря, иначе на око ми се видя, че са добре. Лисана, точно 80 съм взела и аз, но се оказват малки нещата. И ние още се люлеем, но ми отмаляват ръцете и не знам какво ще правя. ти как постъпваш?

DIVA_ORHIDEQ
, аз го учих във фризьорския салон преди да отида на сватбата. Фризьорката ме научи и направихме няколко кръгчета из салона и вдигнахме настроението на всички Joy Чакам да пишеш опита с кускуса как е минал, че и аз не съм давала още, предвид опита ми с едно заешко с цели зърна ориз Rolling Eyes

Бодливке, мен от зъбите не би избива на хоро, ами на рок енд рол, от толкова друсане и люлеене ooooh! Мъжа ми ме издебна и ми направи клипче как приспивам Ники. За уточнение ще кажа, че него само със силово люлеене го приспивам Crazy Представете си каква гледка съм - 9300 дете го кандилкам а у лево, а у десно и едновременно с това подскачам. Резултата е за 5 минути приспано дете, но оставам без ръце. Ели и тя се научи и вече си иска Crazy Та, въпросното клипче вече му излиза като му звъня Rolling Eyes Все едно - ей я тая лудата пак звъни Tired

Искам да ви споделя, че моята стоматоложка каза, че изварата съдържа незаменими аминокиселини и е много полезна за  децата. Така че аз дават от плодовите с извара на Алете и като ми свършат запасите, които съм купила на едро ще давам истинска извара, смесена с настъргани плодове.

Аз вече чакам с нетърпение да започна да взимам от детската кухня от ноември,
е с тия пюрета ми писна - към 180 лв на месец ми отиват за това само Crazy

За зъбите, моите също ме правят дива и щастлива, днес са се будили през половин час, ту единия, ту другия. Ама съм им свикнала вече Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 10:31 от mishlentze

# 174
Здравейте, момичета! Simple Smile

Ние все пак успяхме да си отидем до Варна, но за съжаление изобщо не беше  забавно. Емка вдигна температура до 39.5  и я поддържа висока три дни. Включиха и антибиотик,  от който се обрина, получи разстройство и се подсече жестоко. Sad През цялото време беше  неспокойна и плачеше много. Това е кратката версия на нашите премеждия, емоциите мисля няма нужда да ги описвам.  Sad За капак мъжа ми настоя да останем при свекърва ми и тук вече депресивните настроения ме обхванаха. Не успях да се видя с нашите, а толкова много ми се искаше.
Но вече се прибрахме, малката е добре, а аз депресията отдавна съм се научила да я преборвам. Wink Имам известни успехи и в борбата с умората - сега се стремя да отуча Емка от навика да  я нося. Просто вече не се дразня, когато плаче и я оставям да си поревава малко на воля.
zaicheголяма мания е да обзавеждаш собствената си къща, нали? Simple Smile Ще се радвам да се видим, хайде да се разберем на лични.
Ще се постарая да направя още едно включване по-късно
Чао за сега!

# 175
  • София
здравейте мами!
Малко лошо временцето, а ... но до обяд може и да се присветли за разходки.  Praynig
sea woman, Вики спи от ден първи с чувалче и на тъмно (нали не се  будеше нощем до 3ти месец, а сега  #Crazy).
Та като стана въпрос за чувалчета за спане - виждали ли сте такива зимни с ръкави? Че нашето едното умаля и ще трябва да купувам друго, а в който магазин съм влязла все зимни без ръкав има.  newsm78
Лисана, много си му отпуснала юздите на мъжа ти! Я, стягай и без скрупули! Laughing Sunglasses А може Дарис да чувства нужда от него като го вижда по-рядко, та затова ... newsm78
А за детската стая - и ние като теб, сме в чудене какво точно да купим (минахме от вградена пързалка и къщичка до бюро  Sunglasses). Но вече решихме какво искаме и ще го правим по поръчка (както и цялата ни къща впрочем),ето това - легло с матрак за голям човек (та да може и аз евентуално да преспивам, примерно) с решетка, която да се свали в определен момент, гардеробче, ъглово бюрце (да си рисува евентуално), и рафтчета-шкафчета за играчки. Ще бъде цветно, ламинат, а дръжките в различни играчки - делфинчета, рибки, гъбки ... Но все ни мързи да седнем и да измислим точно модела. И за друга стая ще мислим чак за първи клас нещо.
zaicheto, от КЕМ ми е стаята в къщата при майка ми и баща ми - не е мръднала вече повече от 4 години.  Peace
Още едно въпросче от нас - мами, кажете някое месно пюре - марка, в което не са добавяли сол, пипер, киселина, масло и т.н. ... аз гледах на Гербер, но има масло, на ХИП - сол, в Семпер - да не говорим #Crazy Вие с кое сте започнали? Или по-добре домашно newsm78
За поо-натам съм видяла нещо интересно - пуйка с кестени - пюре на Univer. НО взех плодово на тази марка да ги пробвам и Вики за първи път се мръщи на плодово - нещо понагорчаваше, та ще видим ....

изварата съдържа незаменими аминокиселини и е много полезна за  децата. ...ще давам истинска извара, смесена с настъргани плодове.
Мммного добра идея! Peace

# 176
ето ни пак Joy hahaha значи моито кукле си изядецялата чиния bowuuкус-куса но само със сирене захар не обича (усети ли че има зарах плюе на поразияаааа) сложих много малко в една отделна чиниика с малко сирене и зарах и ми оръска стаята в другата и го напълних догоре и с повече сирене и вика АМАМАМ-ДАЙ-ДАЙ hahaha Joyдо последното зърно.Не се задавихме (ДЕС МЕРСИ ЧЕ МИ КАЗА  bouquet  bouquet) хихихих във фризорския ли каза hahaha то за клиентите е било цяло шоу

# 177
Бодливке, мен от зъбите не би избива на хоро, ами на рок енд рол, от толкова друсане и люлеене ooooh! Мъжа ми ме издебна и ми направи клипче как приспивам Ники. За уточнение ще кажа, че него само със силово люлеене го приспивам Crazy Представете си каква гледка съм - 9300 дете го кандилкам а у лево, а у десно и едновременно с това подскачам. Резултата е за 5 минути приспано дете, но оставам без ръце. Ели и тя се научи и вече си иска Crazy Та, въпросното клипче вече му излиза като му звъня Rolling Eyes Все едно - ей я тая лудата пак звъни Tired

newsm62 newsm62 newsm62  Maй по доста показатели сме в един отбор!А веднъж нещо му се накарах на таткото,и после разбрах че му звъня с кудкудякане.. Mr. Green newsm57

galita де ги намираш тез "странни" марки пюрета?Не съм виждала такива,тази комбинация с кестените наистина е интересна и аз бих взела.Дари сега лапа Алете и ушите и плющат!Нещо се е засилила да си увеличава дажбата,яде по 220гр.месно пюре,и млякото също вече го правя със 210 мл.вода. Rolling Eyes

Времето наистина е преобладаващо. Mr. Green За сега се залъгваме с играчки в кошарата,ама утре незнам..

# 178
  • Варна
Здравейте!

Вярно, гадничко за разходки, но дано се просветли...
DIVA_ORHIDEQ, браво на твоята кукла, добре си хапва.
galita, голям смях с тези ваши чуденки.  Joy Не се сърди. ма това с пързалката е много оригинално.  Joy Важното е, че сте стигнали до консенсус и стаята ще бъде чудесна, убедена съм.  newsm10 За детската стая при нас въпросът не стои много на дневен ред. Сега още стягаме кухнята, детската се  е като за бебе. Апартаментът ни е тристаен и преди време смятахме да разбиваме стената на едната спалня до кухнята, за да стане цяло всекидневно-кухненско помещение. но при внимателно объждане и размисъл се отказахме от идеята и решихме всеки да си знае стаята.   Hands Clap Догодина ще направим едната детска първокласническа за баткото. А ние ще се пренесем тримцата в другата.
brambar4e, много неприятно това с температурата. Още повече на наш терен.Ама нищо. Другия път да се обадиш, хей!!!
mishlentze, пак навреме си се усетила за хората. Аз аткива проблеми нямам, 9 години народни танци ми стигат.  bowuu

Представете си каква гледка съм - 9300 дете го кандилкам а у лево, а у десно и едновременно с това подскачам. Резултата е за 5 минути приспано дете, но оставам без ръце. Ели и тя се научи и вече си иска Crazy Та, въпросното клипче вече му излиза като му звъня Rolling Eyes Все едно - ей я тая лудата пак звъни Tired
Joy  newsm62 И ние сме така, но в малко по-спокоен вариант. Чакам да му мине болестта и да започна пак с опитите да го приучавам на неговото си легло, без компания и забавления.
Vili4ka , где ще хойка твойто мъж бре!!!!ААаааааааааа!!!  newsm29
БОДЛИВКЕЕЕЕЕЕ, кудкудякяне, а???  hahaha Всички сме за освидетелстване май!
Приятен ден, милички!

# 179
Ей, ама че гадно време днес . SadБяхме на гости на една приятелка ,та се разнообразихме малко Та тя има кантар и  се премерих goodscale свалила съм 5 кл.трябва да сваля още 8кл. как ще стане това ,не знам SadМоже да ме помислите за съвсем из перкала  Embarassedно ще споделя .Следобед Дани като заспи ,аз нахлузвам един найлон на задника и тичам по стълбите  runningот 5 -ия до 1-ия етаж .Живея във блок ,моля се само някой комшия  да не ме види че ще ме помисли за изкукуригала. 
          DIVA_ORHIDEQ-Аз също давам кус-кус със сирене ,харесва му на Дани .И той не се задавя.
            Илиндичка-Много прегръдки и от мен Hug Hug  Hug
          mishlentze-Аз също давам извара
Малкия се събуди  .Сготвих му супичка сега , дано му хареса.Чао

Общи условия

Активация на акаунт