Мъжа ми ме издебна и ми направи клипче как приспивам Ники. За уточнение ще кажа, че него само със силово люлеене го приспивам
Представете си каква гледка съм - 9300 дете го кандилкам а у лево, а у десно и едновременно с това подскачам. Резултата е за 5 минути приспано дете, но оставам без ръце. Ели и тя се научи и вече си иска
Та, въпросното клипче вече му излиза като му звъня 
Maй по доста показатели сме в един отбор!А веднъж нещо му се накарах на таткото,и после разбрах че му звъня с кудкудякане.. 
ОХ момичета имайте милост идва ми точно като тия емотиконки да правя,четейки това.Както казва sea woman, всички сме за освидетелстване

Нашето момиче взе че заспе преди половин час и аз използвам както винаги естествено.
Лалева, защо пък да си изперкала
Много си си наред даже,то покрай децата няма как да идеш в някоя зала или на стадион,та тая идея е много добра.Ще взема и аз да я открадна,в къщи имаме стълби доста, а и няма кой да ме види
Я сподели ако не те затруднява какви супи готвиш за малкия? И други мамчета ако ви се пише кажете какви супички правите.Аз съм намислила скоро да започвам с тях,не че досега беше рано,ама пусти мързел.То с пюретата ми е лесно - отваряш и в устата,но трябва да се разнообразяваме вече
Орхидейка мацко
,аз казвах ли ти да не се притесняваш.Честито ви зъбче 
И тук е лошо времето и вали от време на време,абе гадост - зиам иде.
И ние вече се сдобихме със зимен костюм
То и затова нямам много желание да купувам де.Поставила съм си за цел бавно и славно до другото лято живот и здраве да съм във форма вече,че е срамота 
Аааа това с изварата трябва да го пробвам.Аз лично я недолюбвам,а знам че е полезна.
Бисквитки аз и купувах едни пише бебе на тях,турски са.Има с вкус на банан и натурални - много са вкусни.
jeni23, виждам, че често си в темичката ни.Как сте с малката Александра?Защо не се включиш в дискусиите ни:)?
Хайде че голям ферман стана.На всички
.И ето ме пак тук .
А за изварата аз съм давала на Стаси и тя си я хапва с голям кеф.
и сещате ли се какво става като му звънна--аз си чакам да ми вдигне,а той събира колегите и си друсат дирниците,а аз си чакам ли чакам 
!
)....

Може би да свикват с този вкус по малко!А като пасирам сладък плод изобщо не се нуждае от захар
доста пъти неуспешно