ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 322
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Madrid

ilindi4ka не се притеснявай, и този период ще отмине. Преди около месец Габи си беше направила мазоли на всички пръсти на дясната ръка от смучане, а от около седмица въобще не го е правила.
О,дано си права,но при нас е откакто навърши 3 месеца и изобщо не изглежда да се откаже скоро-той е пристрастен към този пръст,въпреки,че го кърмя на поискване,слагам ръкавици  и какво ли още не,но...Интересното е,че смуче показалеца си и то свит Crazy
А на твоето слънчице едно голямо БРАВО!да не чуе дявола
Хайде,отивам вече да положа морно тяло,лека нощ!!! Hug

# 241
Здравейте милички!Ние бяхме на разходка и си мислех ,че Стаси ще поспи,докато мама си сръбне кафенцето   food010 ,но уви-такъв рев му дръпна  cry,че целия град ни разбра  Embarassed.Та затова вместо всеки от кафето да идва и да ме пита що плаче,реших да си я гушна  и като се приберем да спи.Така и стана-сега заспа  smile3524 и аз съм тук при вас,да не изпусна нещо случайно

mishlentze Много хубави неща си накупила на мишките.Със здраве да си ги ползват и да си играят с къщичката.А на тебе честити ти подаръци и все така да получаваш.А за Коледа не се притеснявай тогава може пак да има изненади Mr. Green

Голямо кафе се пила, пепи Laughing Да ти кажа и ние преди 2 седмици имахме горчив опит с мишките. От 1 година имаме навик всяка неделя да излизаме с приятели на ресторант да обядваме. Откакто поотраснаха малко мишките, ходим с тях. Обаче последния път ни направиха диви и щастливи, реваха в количката, тръшкаха се и накрая се принудих да ги пусна да лазят по пода около масата. Бяхме само ние в ресторанта, така че нямаше проблем. Но се катериха по краката на всички, Ники няколко пъти си цапна китарата на столовете и рева като магаре Crazy Е, нито аз, нито баща им успяхме да хапнем нещо. Точно вече ни бяха докарали до невроза и заспаха, та успяхме да хапнем за 10 минути, докато дремеха. Всички останали вече си бяха тръгнали и яденето беше изстинало, естествено. Така че пак се връщаме на вариант баби за неделята Rolling Eyes

За Коледа  - от твоите уста в Божиите уши, ама не ми се вярва да ме огрее пак Laughing

Галита, този сайт не ми се отваря, какво има там?

Честит мини рожден ден на Мирабел и Диана!    Hug

7of9 , честита придобивка  bouquet Да си я ползваш със здраве.

Зайо, онзи ден в търговсия център го видях този продловут цвят венге, много ми хареса и на мен, да си ползвате спалнята с любов и `да си кексите на воля`  Joy

И при нас секса е от дъжд на вятър. Не виждам промяна от преди.

Илиндичка, гладна кокошка просо сънува Laughing И аз си мечтая вече да приключваме със зъбите, ама имаме още доста ooooh!

mamma_Di , завиждам ти благородно за спането до 12 Blush

nenepygka да ти кажа честно много ме дразнят на моменти тези ненормалници от ББ-3,но въпреки това ги гледам,защото с тяхната простотия се разтоварвам и се смея от сърце  Joy hahahaНо по интересно ми е да гледам със сина си Сървайвър,двамата с него го обожаваме Peace

И ние гледаме редовно ББ3, както и Сървайвър, но исках да те питам, Пепи, как сина ти понася гледката на циците на Марго? Мен това много ме дразни, мине не мине и оп в едър план цици. Е, добре де, видяхме ги всички, друго интересно няма ли #Cussing out мже ли в такъв ранен час да си правят такава гавра с децата Crazy

Ето и моето предложение за заглавие на темата - В пъстроцветни есенни листа ще палуват януарските деца.

# 242
Вие спирка нямате бе момичета, едва смогвам да ви изчета.
То голям купон се завихрил в нашата темичка  Laughing
Кексове диви заглавия бравос!
Ние с кексенето също не сме много активни, но в сравнение с първите 3-4 месеца след раждането си е направо супер.
Pepi много са ти грижичките, но гледай да си намираш време за почивка, че тя работата....край няма. А нали си имаш и mamma_Di на близо мяташ Стаси за малко и отиваш да разпускаш.
Дес честити ви 7 килца! Много си е добре сладурката. За кантара незнам, но при нас много боли като и мерят главата, лелееее ужас направо
Galita дадоха ли ви направление за този профилактичен при Драганов? И ние в събота ще се метнем до Скай Ситито на нас ни е на 10 мин. с колата.
7of9 честито фото, ей сега ще го потърся да го разгледам, че и ние сме се засилили да си купим някакъв хуубав фотоапарат. А не разбираме много, така че може да се възползвам от вашия опит.
nenepygka и аз не гледам ББ3, нещо не ме кефи, виж Сървайвър ми е по-интересен, но по това време приспивам Бояна, така че и него не гледам много. Да циците на Маргото вече май са досадни на всички
И аз да споделя нещо с вас – от 2 дни усещам едно топченце на гърдата си почти под мишницата е, но не е свързано с кърменето, чувствам го като камъче, тежи ми чак. Много се уплаших чесно да си призная. В понеделник съм на мамолог и ще умра от притеснение докато разбера какво е. Всички черни мисли ми минаха през главата за 2 дни – луда работа. Извинявайте, че развалям хубавото настроение, но имах нужда да си кажа.
Хайде лек ден от мен!

# 243
И аз да споделя нещо с вас – от 2 дни усещам едно топченце на гърдата си почти под мишницата е, но не е свързано с кърменето, чувствам го като камъче, тежи ми чак. Много се уплаших чесно да си призная. В понеделник съм на мамолог и ще умра от притеснение докато разбера какво е. Всички черни мисли ми минаха през главата за 2 дни – луда работа. Извинявайте, че развалям хубавото настроение, но имах нужда да си кажа.
Хайде лек ден от мен!

Телма, 2 пъти ми се е случвало и двата пъти беше мастопатия и се оправих с геритамин само. И аз си бях изкарала ангелите, но доктора, който ме гледа в ракова каза, че обикновено ако е рак, нещото са свързани гинекологично, т.е. ако няма нищо гинекологично, няма и рак на гърдата. Тъй че спокойно, няма да се коркаш, трябва да те видят на ехограф и то добър специалист. Аз първия път отидох в Торакс  и оня след ръчен преглед искаше да ми взима биопсия Shocked , ако не ми минело до другата седмица от само себе си #Crazy А на мен и двата пъти ми се получи от противозачатъчни това нещо. Само 2 пъти съм взимала противозачатъчни и двата пъти различни марки, но резултата - един и същ. Гака че не се притеснявай Peace Освен това доктора ми саза, че ако е рак е разсеяно, а не седи капсулирано като бучка или камъче bowuu

Но това ме подсеща, че и аз трябва да отида на профилактичен преглед, че от 2 години не  съм ходила поне Embarassed

# 244
Лилия, честито ти 8-месечно момиченце!Да ти е жива и здрава и много да слушка! Hug

мишленце,ама при вас е мноооооого весело.Случката в ресторанта е просто невероятна,прдставям си ги лазещите мишки под масите.Голяяям смях Grinning Grinning Grinning
пепи,само да се оплачеш днес,снощи си била само с едно дете Joy Joy Joy Сигурно си изчистила цялата къща и си наготвила и днес цял ден по кафета а?Неее не е честно искаме иние Crazy Joy Party Шегувам се естествено.Ти със 1 или с две деца все си се справяш с къщната работа,затова   bouquet
Телма ,дано няма нищо обезпокоително.Бъди спокойна,мишленцето ти е обяснили.
Аааа и мен оная с изкуствените цици от Сървайвър много ме дразни.Не стига че няма акъл за 2 стотинки в главата си ,че и нагла пък самочувствието и небето стига - чудя се защо ли Thinking
Биг Брадър гледам,хвърляйки едно око докато къпем и и подготвяме за сън малката.И там простотията е пълна,ама пак малко разтоварване е и за мен.
Предложенията за заглавия са мнооог хубавки,може да се подредят и да ги използваме всички подред на номерата когато им дойде времето Peace

Лек ден на всички!

# 245
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА НА liliq_velikova !!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!!!
Телма, стискам палци всичко да е фалшива тревога. И аз преди верме се бях притеднила, защото по едно и също време на овулация получавах болки в едната гърда. Ходих на лекар, направеха ми и снимка на мамограф и се оказа, че всичка е наред. С времето болката изчезна. Дано и при теб всичко е ОК!!!  newsm10
На пепи присъждам За най-добра домакиня и къщовница!!! (ако има конкурентки, да си казват)!
mishlentze, ама опасни са ти мишките|!!! Ама пък и вие, как не ви е срам, да се храните спокойно на заведение искате, аааааааа!!! Joy Идеята за заглавие е супер!

Започвам опитите с пюретата! ПРиятен ден!!!

# 246
  • София
mishlentze, това са апреските Сандик, за които ти разправях, но днес вече са продадени, бяха в продавалника до вчера (www.prodavalnik.com).
Телма, нямаше кой да ходи за направление, ние си решихме да отидем за профилактика при ортопеда, прегледа е 20 лв., но на нас незнам защо ни взе 10 лв. (бяхме заедно с братовчедка й на Вики, може за това).
испанка,която сподели,че нейното момченце е на 9 месеца и няма зъбки.Някои път си раждат с тях!Природа PartyПо този повод вчера сънувах,че на Самуил са му изникнали за една нощ и кътниците даже и си казтам:"ох,най-накрая ще спрат безсънните нощи!"Хубаво беше,но си събудих и... Joy
И на мен ми пре присънват вече израсли зъби  Mr. Green А на нашата братовчедка на 1 год.2мес. още не й е поникнал и първия зъб. Вчера се видяхме случайно със зъболекъра ни и той каза, че не е нищо обезспокоително, даже понякога 'късните' са по-здрави зъби, естествено всичко си зависи после от правилно хранене и почистване и т.н.
Сървайвър не гледам, но ББ3 го гледам, когато я приспивам (кърмя) вечер в спалнята. Иначе мъжът ми не дажа да го пускам  Mr. Green
Мойто зверче пак не иска да спи денем, отивам сега да я захранвам с пащърнак.

# 247
Ние пихме кафенце,разходихме се,напазарувахме,приспах Стаса-истерията  #Cussing out и ето ме тук  Hug
mishlentze е ние значи сме по-добре,предполагам на тебе какво ти е било в този момент,но само като си представя щъкащите мишки под масата и  JoyНо така-с деца на баня да ти изядат сапуна.
И ние гледаме редовно ББ3, както и Сървайвър, но исках да те питам, Пепи, как сина ти понася гледката на циците на Марго? Мен това много ме дразни, мине не мине и оп в едър план цици. Е, добре де, видяхме ги всички, друго интересно няма ли #Cussing out мже ли в такъв ранен час да си правят такава гавра с децата Crazy
   Ето и моето предложение за заглавие на темата - В пъстроцветни есенни листа ще палуват януарските деца.
Ами да ти кажа,той май много не се впечатлява от тази гледка,но и аз пък,като видя ,че тя е на екран го питам нещо и го карам да се обърне към мен,за да не гледа.Иначе аз от самото начало не я харесах-видя ми се проста,нагла и с космическо самочувствие.А за циците и -какво пък толкова ги дават незнам,все едно тя е единствената дето има цици-еми и ние си имаме,колкото и вече да не ми се забелязват hahaha Joy
 И твоето заглавийце е супер  Peace.И аз като Дес мисля,че може да се подредят на 1-ва стр. и да се ползват подред  newsm78
Дес права си няма да се оплаквам,наистина си починах малко и успях да свърша доста неща,макар че същите пак са завършене и днес Mr. GreenЗатова едно голямо    bouquet за баба и mamma_Di
sea woman какви са тез медали бе момиче,направо ме хвърли в оркестъра.Благодаря ти,за което и на теб и на всички момичета    bouquet и искам да ви кажа нещо на всички :
  Момичета,не съм единствената,която заслужава това признание.Мисля,че всяка една от вас,също е една добра домакиня и къщовница,просто при мен така се развиха събитията,че съм единствената жена вкъщи с толкоз мъжове и няма как.Така че този орден мисля,че е за всички януарски майчета добрички  Hug

# 248
Ето ни и нас.Програмата снощи беше пълна и даже не стигнах да вхърля едно око в форума,нямах сили.Снощи беше рев,рев и пак рев до 24ч.Цепна ми се кожата на пръста от тази кошница Close и как ме боли не искам да ви обяснявам.Пея му нормално,той плаче,крещя той малчи Rolling Eyes направо не знам как някой от съседите не дойде да ме пита какво става.
Оставям ви за сега,че змеят се събуди ие гладен.
pepi ми тя Соня от гости не може да седне на компа Laughing.Може би днес ще се включи.

# 249
rali e rodena na 09 01 2006 -3000kg i 49 smaz sam nai 6tastlivata mama didi

# 250
  • Пазарджик
Telma надявам се всичко при теб да е нормално. Няколко месеца преди да забременея с Габриела получих бучка на лявата гърда, почти под мишницата. Отидох при джи пи то и той ми каза че може би е мастопатия, но трябва да отида на гинеколог и оттам да ме пратят на мамограф. Направих снимката и се оказа, че не е нищо подобно, а бучката се е получила от банелата на сутиена. Е махнах банелите и всичко се оправи. Сега пак използвам сутиени с банели, защото иначе изглеждам почти като момченце в бюста hahaha Joy, но засега няма проблеми.Дано и при теб е нещо такова! Peace

# 251
ditka_ta83, привет.

# 252
  • Варна
Мисля,че всяка една от вас,също е една добра домакиня и къщовница...Така че този орден мисля,че е за всички януарски майчета добрички  Hug[/color]

Ееее, мерси Друго си е отстрани да ти го кажат! За всички майчета!!!!

А за ЛИСАНА специално!

Днешния лимит е изчерпан!

# 253
7of9 тук и толкова не се задържа Simple Smile щом падне и веднага се топи.Но това не им пречи на всеки ъгъл да имат магазини за ски.Във всеки спортен магазин имат също ски принадлежности.
Ти пък,сняг Laughingте планини нямат.Има някакви възвишения около Лиеж,но не мога да кажа,че това е планина Joy.Например ботуши от тук,никога не мога да ги нося в Бг на сняг.Нямат никакъв грйфер,а и не съм срещала с такъв Rolling Eyesно не съм и търсила.
lika благодаря,ще му предам на Дарис какво си заръчала Hug Laughing
mishlenze ти нали беше писала,че твойта свеки е по чужбина newsm78 а този магазин мисля,че го има навсякъде в Европа.Да си носиш с здраве палтата.
ditka добре си дошла  bouquet
sea woman за мен специални почести,а? JoyБлагодаря  bouquet
Това е за сега,отивам,че ни е време за сън Tired

# 254
mishlentze, благодаря за поздравленията. Аз вече трети ден се придвижвам на 20см. от земята по този повод.  Laughing

Лисана, ами за това ти се чудя какъв е този ентусиазъм за апрески. А магазините за зимни спортове е друго нещо, това не се брои. 

Общи условия

Активация на акаунт