Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 946
  • 502
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
cook or cooker му викат у наща махала за готвач, като кукър му викат на уредите повече за готвене...знам ли какво имат впредивд с тоя шеф....

# 376
  • София
Първото значение на "шеф" в североамериканските езици (не ми казвайте, че в щатите говорят английски Simple Smile Simple Smile Simple Smile )
се превежда на български като "вожд". (chief)
Така че уточнявайте, да не стават грешки Wink

Chief се изговаря "чийф" и значи главатар, шеф е "chef", съвсем друга дума.

# 377
Подробности сега. Важното е какви са му шефските умения LaughingLaughing
Всъщност по-важно е как може да го накараме да си загуби ума по нас, като не може с готвене. Нали това беше темата.

# 378
Вид вродена чувствителност трябва, за да си загуби ума. Ако я няма, няма как да го накараш, ако я има, може и от супер дреболия да се отключи.

# 379
Попитах мъжа си вчера по този въпрос и ще ви предам дословно разговора ни.
Аз: Може ли да ми кажеш какво кара един мъж да загуби ума си по една жена?
Той: Е, за всеки мъж е различно, не знам.
Аз: Добре, а ти що си го загуби по мен преди години?
Той: Защото ми хареса външно.
Аз: Тоест да разбирам, че ако след 20-30г друга млада жена ти хареса външно ще загубиш ума и по нея ли?
Той: Не, един мъж като си загуби ума по една жена, се жени за нея и повече не си възвръща акъла. 😂😂😂
Това в кръга и на шегата. 🙂😉

# 380
Попитах мъжа си вчера по този въпрос и ще ви предам дословно разговора ни.
Аз: Може ли да ми кажеш какво кара един мъж да загуби ума си по една жена?
Той: Е, за всеки мъж е различно, не знам.
Аз: Добре, а ти що си го загуби по мен преди години?
Той: Защото ми хареса външно.
Аз: Тоест да разбирам, че ако след 20-30г друга млада жена ти хареса външно ще загубиш ума и по нея ли?
Той: Не, един мъж като си загуби ума по една жена, се жени за нея и повече не си възвръща акъла. 😂😂😂
Това в кръга и на шегата. 🙂😉
Ахахаха, може и да е прав.
 Чудесна идея, да попитаме мъжете си, щом ние не сме сигурни. Има и анкета, за улеснение 😂. Аз моя ще го питам в обедната почивка.

# 381
Това са от тези мили глупости, които влюбените си говорят. Ама са глупости.

# 382
Моят мъж също казва, че не може да си загуби акъла по друга жена, че нищо в нито една не го впечатлява и грам не му се занимава с жени и срещи.
Но това е, не защото е влюбен в мен, а защото му е спокойно с мен, старая се да не го натоварвам с нищо, не вдигам скандали, не се сърдя и той цени това. Не ще излишни емоции. Аз доколкото го познавам, му вярвам. Дори и когато получава директни покани за секс / е уж на шега/, ги отклонява. Твърде, че няма сили да се доказва на две и повече жени.
Така, че си има и мъже, които не могат да си загубят акъла. Тоест и по мен не си го е губил никога. Оженил се е за мен, защото е преценил, че ще му е добре с мен.
Така, че не мисля, че има общовалидни истини по този въпрос.
Аз пък от друга страна съм влюбчива и емоционална. Така, че аз по мога да си загубя акъла.
Просто си има влюбчиви хора и такива, които не са влюбчиви. Въпрос на емоционалност.

# 383
Истината е, че няма универсален отговор. За някои мъже е важно да усетят химията, емоцията, вайба на една жена, а за много други е важно само едното тяло и глава. Ако обаче даден човек те привлича само физически, аз лично смятам, че това с времето се изчерпва, но ако има привличане на ментално ниво вече играта става друга. И да, важно е спокойствието, което носи дадения човек, това важи и за двата пола.

# 384
Сещам се за още един приятел, с който (за съжаление) вече не поддържаме контакт. По-големичък, около 40, несемеен. До преди година активно си търсеше приятелка/съпруга. Запозна се е една жена, малко по-голяма от него, с детенце - тийнейджър и си другаруваха известно време.
 Обаче, по едно време залитна и здраво се прехласна по една 23-5 годишна полу-азиатка!? Макар уж да осъзнава колко е неподходящо това, си беше загубил ума. За щастие, за кратко. Човекът явно прекалено много си пада по азиатки Smile На момичето му се ходи по дискотеки, а той иска да създава семейство. Пълна несъвместимост. С две ръце гласувам, че той не е лековат, нито глупак, ама....Rolling Eyes
 Накрая се върна при наборката си (жена 1), под предтекст, че с нея ще могат да си дадат спокоен съвместен живот. И там не се получи, мацката го излъга.
 Обаче си загуби ума по млада и зелена с екзотична външност. Факт! Smiling Imp На мен ми изглежда повърхностно, но уви, пуст нагон Rolling Eyes

# 385
Май това, със загубата на акъла е в самото начало,когато се носите на вълните на емоциите и тръпката....но,за изграждане на едни по сериозни и дълготрайни отношения си трябва акъл и реална преценка на партньора.
И когато си направил избора си с акъл,а не под влиянието на тръпки и загуба на разум, то тогава имаш повече шанс за дълготрайна връзка.

# 386
Според мен няма мъж/жена, които да са толкова устойчиви, че да не могат да си загубят ума. По-скоро има такива, с които това става лесно, и такива, при които това е рядкост. Мен ако питате, първите са по-надеждни, защото бързо се палят и бързо гаснат. Ама тези, на които им се случва рядко, ако си загубят ума, то ги държи дълго. Те са от типа, който изоставят семейства заради нова любов. Понеже вече не съм на 20 и съм видяла доста примери и от двата типа сред приятели и колеги.

# 387
Подробности сега. Важното е какви са му шефските умения LaughingLaughing
Всъщност по-важно е как може да го накараме да си загуби ума по нас, като не може с готвене. Нали това беше темата.
Като не ти се получава с готвене, пробвай със секс, то други начини няма.

# 388
С готвене и добър секс поддържаш връзка с някой, дето си губи ума по колежка, на която никога не е ял манджите и от която не успява даже да си поиска секс. А сега де?

# 389
И с челна стойка да не забравиш.

Общи условия

Активация на акаунт