Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 974
  • 502
  •   1
Отговори
# 360
Мдам, това с мусаката е по-скоро метафора, че една жена е готова да угажда на мъжа, да му върти вкусни манджи и @екс...
Така е, но това е валидно и за другия пол, а се споменава като фактор само за единия...
Въпреки това не смятам, че угаждането може да е фактор за дълготрайна връзка, освен ако не става дума за много мързелив човек или такъв, който е страдал от липса на любов от родителите си.

Скрит текст:
Любимия виц на мъжа ми:
Мъжът ми чисти, пере, готви... май ме използва само за секс. Мръсник!

# 361
Разбра се, угаждането не е фактор. Много по-важни са други взаимовръзки между мъжа и жената в двойката. И те са отвъд битовото ниво. Ако са само на битово ниво, то поне трябва да имат еднакви битови интереси. Искам яхтичка, и аз искам, и даже искам да ти я дам. Искам да искам. Екскурзийка, чантичка, апартаментче. И аз искам да ти ги дам. И всичко е точно.

# 362
Това за мусаката....
Аз го казах, като метафора по-скоро, но пък мъжът ми скоро се шегуваше, че ако ме сменя, този път първо ще пусне конкурс за мусака преди да си избере булка. Щото с мен само си мислил, че готвя хубаво, пък то не се сбъднало. Майтап разбира се.

# 363
Ами ако някоя жена си е харесал шеф например, когото с готвене не можеш да впечатлиш, какво прави тогава?

# 364
  • USA
Ами ако някоя жена си е харесал шеф например, когото с готвене не можеш да впечатлиш, какво прави тогава?
от него мусаката, от нея креватнитите умения Simple Smile

# 365
Свирка в тоалетната на офиса. Nerd

# 366
  • USA
"шеф"=master chef=готвач се има впредвид, не шеф на офис....ама идеята ти я бива !

# 367
Точно. И офиса му е кухнята Simple Smile

# 368
Много е просто. Зависи какво му липсва на мъжа(какви нужди има) и за какво копнее. Ако се напипа нуждата, много бързо може да му се завърти главата.

# 369
  • Агент под прикритие
Е, ще се хвалиш, че мъжът ти готви вкъщи. Макар, че да се хвалиш, че мъжът ти готви вкъщи, при положение, че това му е основното занимание, и да се хвалиш, че мъжът ти готви вкъщи, при положение, че това НЕ му е основното занимание, няма една и съща тежест. Grinning

# 370
  • USA
Абе хвалба да има и да сме все отгоре!

# 371
Едно време баба казваше, че мъж който разбира от готвене разбира и от други неща... Sign Underage
Тя ги знаеше тези неща, вярвам й, но за съжаление нямам лични наблюдения Simple Smile

# 372
Скрит текст:
Ако въпросната жена може да прави и мусака, мъжът е неин завинаги. Joy
Ти познаваш ли мъж, който ходи при любовницата си, за да я де мусака Simple Smile
И сам си правя перфектната мусака.

Първото е въпрос от мен.
Второто, реплика на мъжа ми (той готви вкъщи).

П.П. Като се замисля, нито готвя, нито му гладя дрехите, за капак и не съм млада и слаба. Определено и гей не е. Направо ме е страх да го питам защо е още е с мен.

Разбирам те. То си е за страх, твоето...

# 373
Баба ти заслужава уважение!

# 374
Първото значение на "шеф" в североамериканските езици (не ми казвайте, че в щатите говорят английски Simple Smile Simple Smile Simple Smile )
се превежда на български като "вожд". (chief)
Така че уточнявайте, да не стават грешки Wink

Общи условия

Активация на акаунт