Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 957
  • 502
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Истината е, че налага ли се да питаш, тоя мъж (за който питаш), не е за теб. Всички мъже, които са си губили акъла по мен са го правели без аз нищо (различно от обичайното) да правя. А това цял живот да смяташ схеми и да премисляш ходове, не мисля че си заслужава и за най-прекрасния мъж.

# 406
Ехее, имаме си професионалистка, разговаря с мъже, които си загубват ума!
Ще се радвам да науча нещо повече. Практиката винаги ми е била по-интересна Simple Smile
Изгуби ме Simple Smile Против триковете съм в личния живот. Те действат на момента, но в перспектива са вредни. Мога да ти кажа кое НЕ действа умопомрачаващо привлекателно на мъжете Smile Да си прережеш вените в знак на любов и безконечна вярност в самото начало. Тогава той автоматично си губи ума... от страх и бяга панически....към друга.
П.П. "Из непрофесионалния опит"

# 407
Ехее, имаме си професионалистка, разговаря с мъже, които си загубват ума!
Ще се радвам да науча нещо повече. Практиката винаги ми е била по-интересна Simple Smile
Изгуби ме Simple Smile Против триковете съм в личния живот. Те действат на момента, но в перспектива са вредни. Мога да ти кажа кое НЕ действа умопомрачаващо привлекателно на мъжете Smile Да си прережеш вените в знак на любов и безконечна вярност в самото начало. Тогава той автоматично си губи ума... от страх и бяга панически....към друга.
П.П. "Из непрофесионалния опит"
😳
Моля ? Туй би изплашило и погребален агент в криза

# 408
buttercake

Това беше в кръга на шегата Simple Smile Имам предвид да не се показва колко силно си заинтересована в самото начало. Ще убие тръпката.

# 409
buttercake

Това беше в кръга на шегата Simple Smile Имам предвид да не се показва колко силно си заинтересована в самото начало. Ще убие тръпката.
Напротив. С мен се случи точно обратното. Толкова директно показах на мъжът ми, че имам интерес, още в самото начало, че няма на къде повече. Определих му среща в един хотел и му написах, че го искам и то за цяла нощ. Не знам как не е получил инфаркт. Обади ми се и ми каза, че ще донесе френско шампанско (беше във Франция точно тогава) и така. Последното, което си спомням как крачейки към стаята му в хотела започнах да се разколебавам. Никога не го бях правила преди. Викам си "ле-ле, какво правя аз, луда ли съм, ще умра от срам, ще си ходя". Обаче, после си викам "абе харесавам го тоя мъж. Дай ще го ударя и ще си ходя. Ко пък толкоз. А може и да се разочаровам и тамън ще ми мине мерака". (Аз го харесвах отдавна. Познавахме се от няколко години). И така, почуках на вратата.....и ей ме на 15 год по-късно, чакам го да се прибере. Децата играят оттатък на компютъра.
П.С.
Излишно е да казвам, че изобщо не се разочаровах. Ами...направо ударих греда.
Направо си глътнах граматиката. Викам си тука ще става нещо голямо. Просто си го усетих отвътре, че тука затънах яко. И в същият момент, той ми казва почти същото. Как ме бил харесвал тайничко още отпреди, обаче не предполагал, че толкова ще му много ще му харесам и в леглото. Направо не знаел какво се случва. Та при нас любовта изхвърча, като тапата на шампанското. Още с първият секс. Бурно и със страшна тяга. Сядахме и се гледахме и двамата недоумявахме какво се е случило, но бяхме наясно, че туй ше е то!

# 410
Мен не ме интересува особено храната по принцип. В смисъл - радвам се да ядем здравословно. Обичам да готвя за вкъщи. Но не ми е цел номер едно никакво готвене, яденета, гурмета, мезета, салати. Никой не може да ме впечатли с храна мен лично и аз не съм се претрепвала да готвя за никой мъж. Не ме вълнува ол инклузив ли ще е някъде, или без нищо. Ще се оправим. Храната не ми е интересна. Не знаех да пържа и яйца преди да имам деца. Първият ми мъж готвеше, докато детето не стана на около годинка, когато аз се разготвих именно заради детето.

# 411
И аз мисля, че тоя случай е по скоро изключение.

# 412
  • София
Пак ще отнеса плювките, но да си кажа, колкото по-стойностен е един мъж/жена, има какво да предложи, и като външност, и като стойност, и като секс, толкова повече няма от какво да се страхува и нещата се случват именно така, с "висок скок в басейна". Страховете са за хора, които нещо им липсва, недостига, крият нещо, нямат стойност.
При мен никога не е имало дълги флиртове, игри и измъчвания. Винаги съм ги смятал за абсурдни. Но, разбира се, хора всякакви.

# 413
И аз си легнах с ММ още на първата среща. Е, не я уговорих аз. Всъщност ме беше страх да приема и се чудих как любезно да отклоня поканата. Обаче блокирах и не можах да измисля нищо. След първият секс вече бях хлътнала, но се молех да не ме потърси отново, че ще изгоря. Той ми е и началник и ме притесняваха евентуални усложнения.  Потърси ме още на другият ден. Каза ми, че не може да си ме избие от главата и само за мен мисли. След няколко срещи заживяхме заедно и сме си тръпка и до днес.
Не веднъж ми е казал, че чак се притеснява от страстта, която будя в него, все едно е тийнеджър. Та може би секса е изиграл голяма роля в губенето на умът му по мен.
Казвал ми е и, че аз съм всичко за което е мечтал и търсил в една жена. Знам, че ме харесва и като външност. Принципно той не е по празните сладки приказки та му вярвам.

# 414
Аз пък само веднъж първа разрих картите пред един мъж, че го харесвам, и той се отдръпна. Но с него така или иначе сега си давам сметка, че не съм имала шанс, затова си мисля че правилно направих и поне не си изгубих времето в празни надежди. Смелостта винаги помага. Но трябва да се разграничава от досаждането и "самопредлагането", грубо казано.

# 415
Аз не съм против сексът на първа среща, а против очакванията на жените, че едва ли не те като са си загубили акъла по даден мъж, той също ще си загуби акъла по тях. Ми не става така в живота. Иначе няма лошо да се прави секс, винаги когато има възможност и желание.

# 416
И аз спах на първа среща с моя приятел. (Бяхме се засичали преди, разменили две три думи и до толкова). След това ме покани на вечеря. Преспахме. От тогава не сме се разделяли. А вече имам и красиви диаманти на ръката. Simple Smile
За това гаранция няма. Мъжете не трудно губят разума си.

# 417
Няма любов
Няма пари
Няма сняг

За снега ми е особено мъчно. Кое кара/ не кара мъжете да си загубят ума не знам, но след като те не могат да си загубят ума, то и ние жените не бива да си губим ума по тях...

Кристина, освен да дойдеш при мен Wink
Сняг има на корем.
Подозирам обаче, че не само мъжете си падат по разнообразието и снега бързо ще ти омръзне.
Любовта, както знаем трае 3 години, и какво остава?
Най-добре да потърсиш някой с пари.

# 418
Ха, то и тия без пари те разочароват, та какво остава за тия с парите...
Най-добре е човек да си е студен, самодостатъчен нарцис.

# 419
Ние жените имаме склонност да си строим всевъзможни вариации в главите. И всяко едно действие и жест на мъжа, разглеждаме под микроскоп, обсъждаме с приятелки и накрая си правим изводи, които може да са много далече от реалността. Мисля че мъжете изобщо не са така и не си губят времето в писане на сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт