Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 930
  • 502
  •   1
Отговори
# 420
  • СИ
Има едно нещо, което никоя жена не може да осигури вкъщи сама, и това е разнообразие. Мъжете залитат по различното. Не значи, че всеки мъж ще го направи, дори да има възможността, но определено това си ги влече. Безсмислено е да се пънеш да си перфектна вкъщи, просто няма как да се получи, а няма и смисъл. Но поне можеш да не си слагаш прът в собственото колело, като го лишаваш от секс, правиш съжителството непоносимо с дребнави битовизми и т.н. Другото вече е какъвто си си го взела.
Болднатото е много вярно, за мъжете, които си падат по секса. Защото напоследък взеха да стават повече тези, на които им е все тая.

Е-е-е-е-е... То и да си падаш по секса с жена си, като намалее или изчезне, то след няколко години няма как да не ти стане все тая. Просто не го търсиш, защото не очакваш нищо.
Може да се разсъждава, защо някои жени сами си слагат прът в колелото. Но, това е по-скоро за отделна тема...

# 421
Има едно нещо, което никоя жена не може да осигури вкъщи сама, и това е разнообразие. Мъжете залитат по различното. Не значи, че всеки мъж ще го направи, дори да има възможността, но определено това си ги влече. Безсмислено е да се пънеш да си перфектна вкъщи, просто няма как да се получи, а няма и смисъл. Но поне можеш да не си слагаш прът в собственото колело, като го лишаваш от секс, правиш съжителството непоносимо с дребнави битовизми и т.н. Другото вече е какъвто си си го взела.
Болднатото е много вярно, за мъжете, които си падат по секса. Защото напоследък взеха да стават повече тези, на които им е все тая.

Е-е-е-е-е... То и да си падаш по секса с жена си, като намалее или изчезне, то след няколко години няма как да не ти стане все тая. Просто не го търсиш, защото не очакваш нищо.
Може да се разсъждава, защо някои жени сами си слагат прът в колелото. Но, това е по-скоро за отделна тема...
Аз имах предвид млади мъже, под 30 години. За тези над 80 е ясно.

# 422
Темата е подбудена от любопитство и скука. Дала съм някои опции, но далеч не смятам че съм изчерпала вариантите, чувствайте се свободни да се изразите в свободен текст.Simple Smile
Без значение дали са женски номера или съкровената им същност, кое е спусъкът на непреодолимия интерес, който кара един мъж да забрави всичко и да се посвети на преследване, кое ги кара да решат, че Тя е перфектната.
Ако има дами с 10-20  годишни връзки, ще се радвам да чуя мнението им, защото без съмнение, неволно или умишлено, натискат този спусък, било то често, понякога или постоянно.
Моля да обърнете внимание:
Темата е страстта. Не любовта и не сексът. Настойчиво моля да се избягва ненужна информация за нечии ерогенни зони!
А, аз защо не мога да гласувам? Или съм гласувала и понеже съм шматка не помня за какво? Joy

Чакай да си кажа тогава: Сготви му, съблечи му се и го остави известно време той да води, па гледай сеир, как се е подхлъзнал и си му стъпила на врата!
Мъжете са много лесни за водене особено в началния етап на връзката.
Не четох всичко, но ми попадна нещо за разголване на душата.
Има неща, зад които твърдо стоя, но на това казвам твърдо НЕ!
Никакво разголване на никакви души! Той трябва да живее с котка до себе си, т.е. да не е сигурен за утрешния си ден, колкото и да сте му влязла под кожата, защото бързо ще загуби интерес.
Айде, успех и слушайте кака си! Аз знам какво говоря! Wink

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 18:57 от Ravenna

# 423
За да накараш качествен мъж да си загуби разума, си трябва здраво дупе. И в буквален и в преносен смисъл.

# 424
Според мен не е никак на добре ако гладен мъж се нахвърли на мусаката ви вместо на вас.

# 425
За да накараш качествен мъж да си загуби разума, си трябва здраво дупе. И в буквален и в преносен смисъл.
Е, значи става въпрос за мъжка любов. Г@зъ е на 2-ро място по търсене при хететосексуалните.

# 426
Според мен не е никак на добре ако гладен мъж се нахвърли на мусаката ви вместо на вас.
Че колко време ще яде, бе Вяско? После другите работи. Кой се е разбързал... Joy

# 427
  • София
А, не. Първо радост, после манджа.

# 428

И то, ако е заслужил ще има манджа.

# 429
  • София

И то, ако е заслужил ще има манджа.
Тей.

# 430
Че колко време ще яде, бе Вяско? После другите работи. Кой се е разбързал... Joy
Ми, Лори, то като приоритетите му са сбъркани, всичкото чакане на света е нахалост.

# 431
Е щом се е стигнало до готвене, значи има, захапване. Наблюдавала съм хлътване и без готвене, даже и без секс. Понякога си мисля, че всичко е в главата на самия " влюбен", ако иска сам да се вкара в някакъв сценарий успява и без чужда помощ, човешкия мозък е загадка Heart Eyes

# 432
  • София
Абе, каквото и да си говорим, хубаво е да сме в един сценарий, че монолозите обикновено не свършват добре.

# 433
Защо "даже" и без секс? Влюбването не е сексуално. Похотта, нагона, первезността, мръсното подсъзнание не са влюбване. Влюбването е толкова по-цялостно и силно от мисъл за секс, че дори нищо освен мисли за секс да не си имал в главата откакто имаш мисли, влюбиш ли се истински не те са пътеводната ти светлина. По скоро са нещо като led габарити. На слънце. През юли.

# 434
  • София
Да, да.
Платоничните любови неувенчани с интимност са нездрави, лелеяни, неосъществени, често трагични или трагикомични.
Интимността е катализатор на биохимията, така са доволни и психе- то и сомата.
Това любов без страст ми е като лято без слънце.

Общи условия

Активация на акаунт