Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 939
  • 502
  •   1
Отговори
# 390
И после онзи от много манджи и натиск за секс от жена си стига дотам да плаща на компаньонка само, за да има с кого да си поговори. Smile

# 391
  • София
Има едно нещо, което никоя жена не може да осигури вкъщи сама, и това е разнообразие. Мъжете залитат по различното. Не значи, че всеки мъж ще го направи, дори да има възможността, но определено това си ги влече. Безсмислено е да се пънеш да си перфектна вкъщи, просто няма как да се получи, а няма и смисъл. Но поне можеш да не си слагаш прът в собственото колело, като го лишаваш от секс, правиш съжителството непоносимо с дребнави битовизми и т.н. Другото вече е какъвто си си го взела.

# 392
Има едно нещо, което никоя жена не може да осигури вкъщи сама, и това е разнообразие. Мъжете залитат по различното. Не значи, че всеки мъж ще го направи, дори да има възможността, но определено това си ги влече. Безсмислено е да се пънеш да си перфектна вкъщи, просто няма как да се получи, а няма и смисъл. Но поне можеш да не си слагаш прът в собственото колело, като го лишаваш от секс, правиш съжителството непоносимо с дребнави битовизми и т.н. Другото вече е какъвто си си го взела.
Болднатото е много вярно, за мъжете, които си падат по секса. Защото напоследък взеха да стават повече тези, на които им е все тая.

# 393
  • София
Ами съгласен съм, но с допълнението, че колкото по-далеч си от "съвършена", толкова повече слагаш прът и с това, в колелото.
Разнообразието е доста по-маловажно (поне за някои), отколкото да изглеждаш добре и секси.

# 394
Значи предвид отговорите, оригиналното заглавие май трябваше да е - кое кара мъжете да останат след секс?

/- Скъпи, нека да остана да спя при теб...
- Късно е, вече ти извиках асансьора./

# 395
  • София
Може да ги завържеш за леглото.

# 396

Най-доброто мнение до момента според мен.
Затова си позволявам да го цитирам.

# 397
Ами съгласен съм, но с допълнението, че колкото по-далеч си от "съвършена", толкова повече слагаш прът и с това, в колелото.
Разнообразието е доста по-маловажно (поне за някои), отколкото да изглеждаш добре и секси.
Противоречиш си с поста, който ти беше изтрит. Съвършенството не беше успяло да те задържи.
Аз стигам до извода, че някои мъже са наистина като криви ракети.

# 398
  • София
Според мен пък колкото по- близко до "съвършена", толкова по- трудно. Най- големите глигани, които познавам, държат на пета мъжете си. Тъй че явно трябва да има нещо, което да жо чопка, да го тревожи, ама не досаднически, а по- скоро занимателно.

# 399
Влизам да се информирам за резултатите от анкетата и що да видя: тя попълвана от жени.😄 Стара фуста с манджа, добро отношение и готовност за секс може да въздейства върху мъжкия разум по-пагубно от млада красавица без други качества 😎 Сериозно ли 😂

# 400
Сериозно, даже манджата е вповече.

# 401
С готвене и добър секс поддържаш връзка с някой, дето си губи ума по колежка, на която никога не е ял манджите и от която не успява даже да си поиска секс. А сега де?
Мисля, че е прословутият Лов. И тръпката да спечели новата, която му върти очи, но не му се дава. Ако пък си има и някакви дефицити в настоящите отношения и види обратното в другата - умът е безвъзвратно изгубен Smile 

Сещам се за друго. Предишната ми работа беше свързана с говорене...с мъже (дано не звуча weird Simple Smile ) Имаше един ресторантьор. С дългогодишна приятелка, по неговите думи. Всичко е тръгнало от скандалите вкъщи. Тя иска деца и смята, че и минава времето, а той не е готов. Скандали през ден. Така той се увлече по мен. Аз си приказвах с него, смеех се, разбирах го. Това беше част от работата ми. Не съм му отказвала поканите категорично, но така и не приех. Не съм му дала и номера си. Колкото повече се дърпах, докато му се усмихвам и флиртувам, толкова повече се увличаше и настояваше.  Учудих се колко упорит и изобретателен може да бъде един мъж като си навие нещо на пръста. Да не ви казвам колко щуротии направи. А приятелката му беше красавица Sad И аз съм симпатяга, но тази беше като модел.
Добре, че НЕ всички мъже са еднакви и не всички са с приоритетите на гореспоменатия. Слава Богу. Sweat Relieved

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 19:33 от Brunetkaa

# 402
Няма любов
Няма пари
Няма сняг

За снега ми е особено мъчно. Кое кара/ не кара мъжете да си загубят ума не знам, но след като те не могат да си загубят ума, то и ние жените не бива да си губим ума по тях...

# 403
  • София
Ехее, имаме си професионалистка, разговаря с мъже, които си загубват ума!
Ще се радвам да науча нещо повече. Практиката винаги ми е била по-интересна Simple Smile

# 404
Ехее, имаме си професионалистка, разговаря с мъже, които си загубват ума!
Ще се радвам да науча нещо повече. Практиката винаги ми е била по-интересна Simple Smile
Професионалиска, ама и тя това пита жената. И тя любовта търси и пита как става тъз хубавата работа. Виж съседната тема.

Общи условия

Активация на акаунт