Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 210
  • 502
  •   1
Отговори
# 90
Лимонче, забряваме нещо много характерно за тийн възрастта, а именно самочувствието, че знаят и разбират от всичко. И аз съм го мислела, а най-вероятно и повечето хора. Та... няма смисъл.

# 91
Аз имам приятели, които се заглаждат точно по този тип сладки момичета, излъчващи невинност. Но моите приятели са още в категорията момчета, а не мъже. Струва ми се, че мъжете харесват жени, имащи характер и известна увереност. Например във всеизвестният филм "Малена", героинята беше изкушение за всички. От нея лъхаше женственост, не детска невинност.

# 92
С какво толкоз ви раздразни туй младо момиче Simple Smile
С младостта си.

# 93
Както казаха вече прекалено много комплекси има в дамите тук, за да чуем един реален и конкретен отговор. За щастие не всички са такива. Аз изказах моето мнение и смятам, че е  подплатено. Лимонче как да ти кажа ами не ме интересува какво мразиш и какво не. Най-сърдечно го казвам. Ария можеш да продължиш да се придържаш към самоиронията си, не се пречупвай. А по темата отново ще кажа, че младостта, нежността, интелекта, красотата могат да накарат един мъж да полудее . Една злобна ,комплексирана жена няма да получи това внимание.

# 94
А какво означава мъж да загуби разума си все пак? Да попитам на седма страница. Heart Eyes

# 95
Мдаа
Аз мисля, че и 3 на по 16 г като Мимето нямат шанс срещу Моника Белучи на 45 г. Може и да бъркам.....ама едва ли.

# 96
Зависи от мъжа. Бившият на Моника не си хвана друга 45 годишна красавица, а 20-годишна.

# 97
Както казаха вече прекалено много комплекси има в дамите тук, за да чуем един реален и конкретен отговор. За щастие не всички са такива. Аз изказах моето мнение и смятам, че е  подплатено. Лимонче как да ти кажа ами не ме интересува какво мразиш и какво не. Най-сърдечно го казвам. Ария можеш да продължиш да се придържаш към самоиронията си, не се пречупвай. А по темата отново ще кажа, че младостта, нежността, интелекта, красотата могат да накарат един мъж да полудее . Една злобна ,комплексирана жена няма да получи това внимание.
Не ме разбирай погрешно, може да се каже, че съм около твоите години. И наистина, ако говорим за мъж, чието обкръжение е от неподдържани жени, превърнали се в домакини със сигурност едно младо момиче би имало успех. Но има жени, които и на 40 са добре поддържани имат вкус за стил и естетика, а това определено е много важно, а да не говорим и за опита. Да добавя и за интелекта, убедена съм, че е важен, но жената на 40 се предполага, че е видяла и успяла да вземе много повече от живота, отколкото едно 20-годишно момиче

# 98
Мими, благодаря ти за съветите! Самоиронията ми е едно от най-ценните качества, които притежавам.

# 99
Зависи от мъжа. Бившият на Моника не си хвана друга 45 годишна красавица, а 20-годишна.
А Моника си хвана по-богат, който пък би шута на младото си гадже.

# 100
А какво означава мъж да загуби разума си все пак? Да попитам на седма страница. Heart Eyes

Абе, важното е да се пише за сексапила. 40 плюс му е майката.

# 101
[/quote

Мъж да загуби разума си означава да се влюби толкова силно в жена, че да върши неща за нея,  които до сега са му се стрували абсурдни. Полудяването по момиче е обвързано и с глупостта за жалост с желанието да се доказваш по всевъзможни начини. В главата на влюбения е да бъде най-добрата версия на себе си ,за да се хареса на любимия човек.     

А сравнението което ми направихте с Моника е просто абсурдно ,по простата причина, че не сте ме виждали най малко, а и много жени като нея няма . Сигурна съм, че тези сравняващите ме с нея не са по привлекателни от нея та и от мен смело мога да кажа и никога няма да бъдат . Ще си останат с писането и клюкаренето във форума за известни личности, а кой знае може да съм следващата Моника Белучи за мен има шанс, но за вас няма . Уви

# 102
Ние тук нали за мъже говорим, а не се заяждаме? Това със сигурност е една от чертите, които никой мъж не харесва.

# 103
Не ги разбирам тези работи значи... Но чета и се уча. Blush

# 104
  • София
Повечето сте на светлинни години от Моника Белучи. Индиректното поставяне на една нога на  всички 50+ годишни с красавица нейде по света е най- малкото алогично.

Общи условия

Активация на акаунт