Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 003
  • 502
  •   1
Отговори
# 255
Последно - мъжът  доминира, жената балансира. Или?

# 256
Последно, Дренче, няма общовалидно правило и темата го потвърждава. Едни си падат по едно, други по друго.

# 257
Последно – мъжът е мъж, жената – жена. Без изземване на роли и превъзнасяне. Чехли, камшици, мяцане и умилкване. Колкото са по-простички нещата, толкова по-добре се получава.

# 258
Аз се умилквам на моя, ама не става дума за връзка, а за запознанство. Тогава той ми  се умилкваше.

# 259
Общовалидни били. Танграта, казах ти, че се съгласявам в общи линии, но с вербализирането на отношенията по подобен начин - не.
Simple Smile

# 260
То всъщност, когато избираш да създадеш семейство с някой е хубаво да си с акъла си..
Когато го губиш, обикновено е вихър от емоции, умопомрачение, а като изтрезнееш съжаляваш (доста често) .

# 261
  • София
Ама разбира се, че няма общовалидни правила. По-скоро, човек трябва да си изведе това, което той харесва, защото би му помогнало да навигира правилно отношенията си с другия пол. И другото важно, което би могъл да извлече от това знание, е да разбере дали е таргет на хората, които са таргет на него. Формула да се харесаш на всички няма и опитите да я намериш говори, че други неща ти липсват.

# 262
Всички мнения са много интересни, но повечето водят към извода,че няма универсално правило, всеки си губи акъла по нещо различно. Което аз не го вярвам. Прости наблюдения показват, че при едни дами има блъсканица, а при други се класират един-двама подходящи. Освен това красотата не е водещ фактор, забелязва се. Сексапил и харизма са едни общи думички, които описват това, дето не сме наясно какво е. Но поне водещата съставка?
Тангра, не си си губил ума, явно..😃

# 263
По темата за блъсканицата и във връзка с написното от Бианка, че всички имаме шанс някой да си загуби главата по нас, ще кажа само - все пак, не е без значение кой Simple Smile

# 264
Е, трябва да е човек  имащ потенциал да предизвика същия отговор, много ясно. Някой неприятен тип с изгубен ум...кел файда от досада на квадрат.

# 265
  • София
По темата за блъсканицата и във връзка с написното от Бианка, че всички имаме шанс някой да си загуби главата по нас, ще кажа само - все пак, не е без значение кой Simple Smile

Това всъщност е ключовото значение Joy

# 266
Не търсим файдата, само чалъма.

# 267

Няма чалъм в тая работа има само химия и феромони. Що, не сте ли си губил акъла по крайно неподходящ човек?

# 268
Постоянно. И пак не съм наясно защо.

# 269

Няма чалъм в тая работа има само химия и феромони. Що, не сте ли си губил акъла по крайно неподходящ човек?
Акъла сме си го губили, ама чалъма е в това и другия да го загуби. По нас.

Общи условия

Активация на акаунт