Да продължа или да спра

• 7 540
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
Преди години много харесвах един съсед... Докато не ме целуна, не се прибрах и не повърнах. Отдадох го на проблем в мен самата, опитах втори път, резултатът беше подобен.
Химията или я има, или не. След десет срещи няма да се появи внезапно.
Да не е имал усмъртяващ дъх Joy

# 31
Нямаше лош дъх, миришеше на парфюм, беше много хубав и страшно ни вървеше разговорът, но физическият контакт не се получаваше. За него явно не беше така, но на мен две срещи ми стигаха.

# 32
Имала съм подобен случай преди няколко години.
Дълго време се дебнехме с един нерешителен младеж. На хартия и до ден днешен е почти безупречен (по мое мнение) - супер умен (повече от мен, важно ми е), добро сърце, моралът му е бетон, грижлив, имаме общи интереси, симпатяга, добре сложен, добра професия (с една и съща сме), готви вкусно, спортува и т.н. Та, една вечер се ядосах, че се куми и го целунах аз. Много го харесвах, имахме дълга и солидна завръзка, но, целувайки го най-сетне... не усетих нищо. На другата сутрин се събудих със свит стомах и гадене, от това, че съм се забъркала в нещо, дето ми е ясно, че няма как да го бъде.

# 33
Като че ли много жени прекалено слушат разума - да бъдел амбициозен, успешен, осигурен... А сърцето какво казва (или не казва) кой да го чуе.

# 34
Тъкмо такива периоди на двоумение, нека да ги наречем - "не знам какво искам", предизвикват у някои партньори (независимо мъже или жени) бясна злоба в последствие т.е. след неминуемата раздяла. Защото другият го приема този период като време на умишлени заблуди, безочливи лъжи и лицемерие. И колкото е по-дълъг този период на двуомение, толкова обидата у партньора ще е по-голяма.
Веднага след като ти е станало ясно, че го няма привличането и връзката е безинтересна, последната е трябвало веднага да се прекрати. Другото не само, че е безмислено, но е и рисковано.

# 35
Авторке, на твоята възраст започнах една такава връзка. Само че не виртуална, а изцяло реална, със състудент. Младежът имаше интерес, аз не.
Гонеше ме, мина време... не много, стигна ме, и до сега сме заедно. Имаше и пеперуди, а честно казано, още ги има, макар че на тия години уж трябва да са отлетели.
Понякога трябва време просто.

# 36
Така описано момчето направо се замислих дали не говориш за неизживяната ми любов😂ако е той дръж и не пускай ама шанса е 1 на милион😃шегувам се де. Според прочетеното, няма физическото привличане смисъл може той да го има ама ти.. не усещаш ли пеперудки, и да ти се обръща корема като те целува не ми го хвали, колкото и да е добър и умен и т.н.т хванеш ли го ще го отблъскваш с това, че не те привлича, той ще се усети и ще стане мара втасала. Ама пробвай де нищо не губиш.

- от една кака на 20 😂😂😂

# 37
  • Агент под прикритие
Нямаше лош дъх, миришеше на парфюм, беше много хубав и страшно ни вървеше разговорът, но физическият контакт не се получаваше. За него явно не беше така, но на мен две срещи ми стигаха.
О, не, ти просто си нямала интерес от самото начало (може би дори още преди първата среща) или ако си имала, то той е бил недостатъчен и си чакала някакъв "Уау" ефект отнякъде си, а той се е пробвал да направи контакта, без да види "знаците".

Езикът на тялото на една жена показва много добре кога е незаинтересована, ама явно нашия не е гледал достатъчно добре. Ако беше гледал, нямаше да си губи времето с втора среща с жена, която е очевидно незаинтересована. А когато една жена демонстрира незаинтересованост на първа среща, вероятността нещо да се промени на втора клони към нула.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 01:50 от Phoenix Wright

# 38
Усетила си, че интересът от негова страна е по-изразен и в момента тестваш границите на явно новото и непознато за теб усещане за власт над другия - ограничаваш достъпа му до общуване с  теб, не инициираш контакт итн. Това са емоции и динамика в общуването,  които е обичайно да си преживяла и осмислила по-рано, но явно за теб моментът е дошъл сега. Научи нещо за себе си и живота от ситуацията, ето, дава ти се шанс.

Иначе, поопознавай хората малко по-задълбочено преди да се изказваш кой е стойностен човек, някак несериозно е просто. 🙂

# 39
Здравей мила,
Отдавна не се бях включвала с мнение, но често чета форума и сега не се сдържах.. Ще ти кажа какво мисля по въпроса, защото съм в подобна ситуация и не знам как да постъпя въпреки че знам какво усещам вътре в себе си с разликата, че съм малко повече от 10 години по-голяма от теб.
Наскоро срещнах момче, с което излизах веднъж но когато си пишем е интересен разговорът. Той е добър, има хубава работа и всичко е 6 както се казва, но не ме привлича. В същото време много скоро един младеж с когото имах толкова големи очаквания ме заряза по най-гадния начин, но не мога да си го избия от главата. Да кажеш че е бил нещо кой знае какво, но не-привличаше ме толкова много! Още на първата среща усетих тръпка-исках тя да не свършва. Сърцето ми туптеше когато щяхме да се виждаме, когато ми звънеше или пишеше. А когато ме докосваше..
Този наскоро с когото се запознах не знам дали искам да го видя отново, макар че съм на възраст в която трябва да се установя с някого, защото много го искам. Така и при теб. Няма го интереса, няма я тръпката. Не си виновна. Ако искаш излезте още веднъж, да видиш как ще е, но едва ли ще се промени нещо. Много си млада още.
Успех ти желая!

# 40
Marilynn08 , често когато станем на определена възраст искаме семейство, деца ... Близките ни казват "Хайде, какво чакаш?? Аз на твоята възраст вече гледах първолаци" ..
Идеята ми е, не бъди с някой само защото трябва да бъдеш. Няма я тръпката, няма го привличането, но пък той е добър човек с добра работа и се замисляш. Не е това вариянта! Обричаш и двама ви на живот без щастие.
След време ще срещнеш някого, с когото ще се разбирате без думи. Не бързай, имай търпение, дай си шанс!

Скрит текст:
И аз като теб имах дълга връзка с мъж, към когото имах големи очаквания. Като гръм от ясно небе се разделихме, все още ближа рани. Но и аз съм на такава възраст, че искам семейство. Искам деца. Сега се появава друга подробност "Ами кога ще намеря мъж, с когото да имам деца? Да не го чакам докато стана на 40?"  Живота си знае работата. Имам търпение и знам, че е имало причина да се разделя с предишния. Така че не го преживявай толкова този, който те е наранил без да му пука.

# 41
  • Агент под прикритие
Има два вида хора.
Едните извличат позитивното от (почти) всичко, стига да не е фрапантно дразнещо, и в това отношение се "реализират" доста преди другите. Останалите работят по шаблони (често нереалистични или поне смесица от реалистични и нереалистични "качества") и тая "тръпка" a.k.a. "Принца на белия кон", я търсят цял живот.
Първите са гъвкави и адаптивни, за вторите всичко извън шаблона (в голяма или малка степен) не съществува като вариант.

Вие си преценете към кои спадате.

# 42
Има два вида хора.
Едните извличат позитивното от (почти) всичко, стига да не е фрапантно дразнещо, и в това отношение се "реализират" доста преди другите. Останалите работят по шаблони (често нереалистични или поне смесица от реалистични и нереалистични "качества") и тая "тръпка" a.k.a. "Принца на белия кон", я търсят цял живот.
Първите са гъвкави и адаптивни, за вторите всичко извън шаблона (в голяма или малка степен) не съществува като вариант.

Вие си преценете към кои спадате.

Съгласна съм и мен понякога ме е яд, че не съм от тези първите. Като гледам и авторката не е от тях. Да обаче в същото време се радвам, че отдавам внимание на чувствата, защото това съм аз все пак и не искам да бъда друга. Wink

# 43
Тръпката си я има и всеки има право да я търси, нарича се любов. Принцовете на белите коне са вече друго нещо, там е някаква бяла заблуда, но който иска да вярва, що не, животът си е негов.
Не може всички да са само или и прагматици и буквалисти, различни са хората и затова е хубаво. Simple Smile

# 44
Уверявам те, че когато няма тръпка, все някога ще започне безумно да те дразни.
Подпис: Предишна гъвкава и адаптивна
/Момичета, търсете си каквото трябва. Grinning/

Общи условия

Активация на акаунт