АГ Селена - 21

• 56 589
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Аз препоръчвам д-р Ненев!

# 106
Здравейте, имам въпрос към раждалите при д-р Даниел Ставрев. Позна ли ехографът колко ще тежи бебчето при раждането и ако е имало отклонения, какви бяха те?

# 107
Здравейте, преди седмица родих при него. По принцип замерванията на ехографа дават отклонения +\- 500 гр, като зависи също и пт ъгъла, под който е застанало бебчето. На последните замервания варираше между 3700 и 4кг, като д-ра ми каза, че ще се роди към 3500 според него и реално позна. Бебка тежеше 3440гр.

[/url]
Здравейте, имам въпрос към раждалите при д-р Даниел Ставрев. Позна ли ехографът колко ще тежи бебчето при раждането и ако е имало отклонения, какви бяха те?

# 108
  • Асеновград
Освен д-р Петрова кой друг преглеждаше по ЗК? Знам за Ставрев, но бащата или сина? Аз днес бях при сина, но забравих да го попитам.

# 109
Синът - Даниел Ставрев, но се въоръжете с много търпение за чакане за прегледи.

Освен д-р Петрова кой друг преглеждаше по ЗК? Знам за Ставрев, но бащата или сина? Аз днес бях при сина, но забравих да го попитам.

# 110
На сой телефон си записвате часове?

# 111
  • Асеновград

Благодаря, а за часовете, имате предвид че се чака през кабинета, или за записване на час?

# 112
Чакането пред кабинета. Аз лично по-налко от час не съм чакала, понякога и 2.

Благодаря, а за часовете, имате предвид че се чака през кабинета, или за записване на час?

# 113
Здравейте мами! Аз бих искала да попитам кой лекар препоръчвате за секцио в  Селена? Откъм успешна операция , колко бързо сте се възстановили, и естетична гледна точка( белег) ? Знаете ли някой да прави секцио по меродът на Щарк? Благодаря Ви!

# 114
Ще Ви разкажа при мен как беше секциото. В 7 и 30 влезнах в болницата, изследвания и т.н. И към 8 и 30 бях в операционна. В 8 и 37 вече бебето беше на бял свят. Още същия ден ни раздвижиха, а на следващия ден, когато махнаха катетъра вече ходих сама. Болка нямах, само опъване. Сама се оправях и си гледах бебчо. На ден 4 ме изписаха, защото нямах болки и се чувствах идеално. Обезболяващи не исках още от ден втори поради тази причина. Белегът ми е точно на мястото на сгъвката н корема, не се забелязва. Спрях да усещам каквито и да е неразположения от операцията реално след седмица и половина - без болка или опъване. Секциото беше при доктор Бабаков и съм супер доволна. Имам приятелки, раждали при него и казват, че белегът им вече не се и забелязва.
Препоръчвам с две ръце!
Здравейте мами! Аз бих искала да попитам кой лекар препоръчвате за секцио в  Селена? Откъм успешна операция , колко бързо сте се възстановили, и естетична гледна точка( белег) ? Знаете ли някой да прави секцио по меродът на Щарк? Благодаря Ви!

# 115
Благодаря! А имате ли наблюдения върху доктор Петрова ,понеже знам че работи със Зк! За следене на бременност,раждане.

# 116
  • ...
Аз се следя при Бабаков, той също гледа по ЗК, но не в Селена, а си има частен кабинет.

# 117
Благодаря! А имате ли наблюдения върху доктор Петрова ,понеже знам че работи със Зк! За следене на бременност,раждане.

Д-р Петрова е моят лекар от години. В момента е и наблюдаващ лекар на първата ми бременност.
Много е внимателна и коректна. Работи със Здравна каса, да.

# 118
  • Асеновград
И аз се чудя дали да пробвам при Петрова, да ида на един преглед да преценя, тъй като и аз за сега не съм се насочила към определен лекар, според мен всички са добри за секцио, всички имат голям опит и който и да изберете мисля че ще сте доволна! Аз за момента съм при Даниел Ставрев, но не го усещам да е моя лекар, не знам, мисля да прибвам при Петрова, Амалиев баща, и Матев. Попринцип съм с две ръце за Минев, на мъжа ми сестрата при него и беше секциото и е изключително доволна, но при него много се чака, и ако нямам многоплодна или тежка бременност не мисля че има нужда да съм при него. А сега и за Бабаков много добри отзиви чувам... не знам и аз вече към кой да се насоча😄😄

# 119
А какви са притененията Ви за др. Ставрев?

И аз се чудя дали да пробвам при Петрова, да ида на един преглед да преценя, тъй като и аз за сега не съм се насочила към определен лекар, според мен всички са добри за секцио, всички имат голям опит и който и да изберете мисля че ще сте доволна! Аз за момента съм при Даниел Ставрев, но не го усещам да е моя лекар, не знам, мисля да прибвам при Петрова, Амалиев баща, и Матев. Попринцип съм с две ръце за Минев, на мъжа ми сестрата при него и беше секциото и е изключително доволна, но при него много се чака, и ако нямам многоплодна или тежка бременност не мисля че има нужда да съм при него. А сега и за Бабаков много добри отзиви чувам... не знам и аз вече към кой да се насоча😄😄

Общи условия

Активация на акаунт