АГ Селена - 21

• 57 922
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Учудва ме тази информация. Аз съм пациент на д-р Даскалов на частно и на д-р Танев от  Ню Лайф по ЖК. Д-р Танев изражда секцио в Селена, но в 32 г.с. реших, че предпочитам да родя при някого, който си работи в клиниката и е всеки ден там. д-р Даскалов ме насочи към д-р Даниел Ставрев. Писах на Вайбър на д-р Ставрев, защото знам, че през регистратура можеше да не получа час в следващите месец-два като нов пациент. Д-р Ставрев ме прие. И нормално, и секцио беше готов да ми води. При мен по медицински причини е секцио. Изобщо не сме коментирали други лекари. Видя си програмата и записахме дата за секциото.
Освен това моя приятелка взима пробите за стволови клетки и ми казва: "Имам секцио с д-р Даниел Ставрев", така че той си води операциите. Щом д-р Даскалов ме насочи към него, значи е някой, заслужаващ доверие.

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Тери, Даниел си работи. Ангел, баща му, спря да приема пациенти преди буквално дни. За него не се знае дали ще изражда или не. Аз правих инвитро при бащата Ангел и се следях и при двамата. Когато ми се обадиха по телефона да ми пренасочат часа за Даниел и отидох на преглед, попитах има ли инфо за Ангел дали е нещо временно или не. Тогава ми дадоха това инфо - може би няма да отказва раждане, но пациенти засега няма да приема. Ако искам да е в екипа за раждане, да говоря с Даниел.

# 557
Ясно, не ви разбрах какво коментирате.
Blue.angel, пиши ми септември да ти разкажа за раждането и престоя, че аз ще забравя 100%

# 558
  • Пловдив
Във ФБ страницата на д-р Минев има публикация от близките дни. Той казва, че болницата е продадена и че продължава да работи само като лекар. Не знам с д-р Ставрев какво точно се случва при този факт.

# 559
А чия собственост всъщност е била болницата?

# 560
Кога е продадена болницата и кои са новите собственици?

# 561
Инфо от профила на д-р Минев от тази Неделя
"„ЕРГАНА ФИЛМС“ ЕООД,  в лицето на Николай Богомилов Йорданов, е новият собственик на УСБАЛАГ“Селена“. Той е юрист по образование, завършил е кинорежисура в Русия и филмът му „Булгарианум“ е с награда за най-добър чуждоезичен филм в Милано..."

Кога е продадена болницата и кои са новите собственици?

# 562
В предни коментари говореше за Даниел Ставрев и за баща му.Аз сега съм при него и е доста мил ,отзивчив и внимателен.Мои пр са били при него и са много доволни.Беше писала нещо от сорта ,че при него е било само реклама ако не се лъжа.

# 563
  • до най-прекрасния мъж
buba90, не спори с радиото, няма смисъл. Типично в неин стил - бълва змии и гущери и после пише на модератор да замете темата. С най-добри чувства към модераторите Heart
Аз съм също при Даниел и съм много доволна. Следях се и при баща му, също бях доволна. Надявам се скоро да е на линия отново.

# 564
  • Пловдив
Аз имам търпение да обяснявам, колкото и да се правите на неразбрали и да увъртате мисълта в различна посока, защото не ви изнася смисъла на написаното. Никъде не обсъждам компетентност и кадърност. Но когато всичко свързано с новия "собственик" води към Ангел Ставрев, а той мълчи, се набиват на очи едни не съвсем приятни асоциации. Да купиш болницата за себе си, с измама, и с подставено лице, и нито да потвърдиш, нито да отхвърлиш тази информация...... Да бъдеш лекар се иска и доблест, и честност, и почтеност. Ами моите НЕуважения към този човек. Пък ако ще да е мега компетентен. Ако и сега, толкова дирекно, пак се правите, че не разбирате написаното, ще изключа радиото. Моят морал е по-различен. И изискванията къде отиват парите ми, също. Искам да знам на кого ще плащам.

Не, не съм писала, че при Даниел Ставрев е само реклама, а че PR-ът на болницата приоритетно и предимно него рекламира. То се вижда от фейса на болницата. Скоро му направиха собствена страница. Та да не е чак толкова фрапиращо.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 15:35 от dazel

# 565
Здравейте,
звънях днес на регистратурата и ми казаха, че д-р Чалова се води официално в майчинство и трябва да звънна лично на нея, за да направим уговорка за час.
Някой има ли нейн телефонен номер?

Благодаря! Simple Smile

# 566
Здравейте,
звънях днес на регистратурата и ми казаха, че д-р Чалова се води официално в майчинство и трябва да звънна лично на нея, за да направим уговорка за час.
Някой има ли нейн телефонен номер?

Благодаря! Simple Smile

Тя работи в Амалиеви Център. Обадете се там.

П.с. прекрасен лекар е.

# 567
0886507075 - АГ д-р Амалиеви,
Тук дамата от рецепция ще ти съдейства за връзка с д-р Чалова

# 568
Благодаря!

# 569
Знаете ли лабораторията от колко часа започва работа?

Общи условия

Активация на акаунт