АГ Селена - 21

• 56 565
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Преди бях симпатизант на Селена, само от там получавах адекватно отношение, но на последното ми отиване останах меко казано разочарована и то конкретно от д-р Петкова. Винаги са били печалбари, но това вече не го очаквах. Претърпях спонтанен аборт в 5г.с(това няма нищо общо със Селена), но когато отидох по спешност за кървене д-р Петкова ме прегледа и ми постави диагноза мисед(ок, за сега добре), ама все пак поиска да пуснем ЧХГ(ей така за едни 30лв.отгоре). В понеделник, след като вече бях изхвърлила всичко, отидох при д-р Кичеков в Торакс(страхотен лекар), той погледна ехографската снимка от Селена и се ядоса, че са ми пуснали изобщо ЧХГ, при условие, че на снимката ясно се вижда, че сакчето вече е било паднало в канала на матката и е било въпрос на време да го изхвърля и това чхг е било напълно ненужно, а съответната докторка Петкова не ме е предупредила, та даже ме викаше и на втори преглед. Определено ми паднаха в очите, май забравят, че са лекари, а не търговци.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 12:45 от Биджи

# 631
Имам три Биохимични в Ню Лайф. Винаги са ме карали да пускам ЧХГ, където реша.
Аз Торакс бих нарекла печелбари и то по много сериозни причини, но не е това темата.
Чхг се пуска, защото може да остане много малка част от плода, която не се вижда на ехограф. Моя позната два пъти в Испания след мисед има растящо ЧХГ. Получи натравяне на кръвта, добре че беше в България вече и я спасиха, защото там я карат на еволюционния принцип.
Та вашата докторка е действала по протокол за Ваше здраве.

# 632
Имам три Биохимични в Ню Лайф. Винаги са ме карали да пускам ЧХГ, където реша.
Аз Торакс бих нарекла печелбари и то по много сериозни причини, но не е това темата.
Чхг се пуска, защото може да остане много малка част от плода, която не се вижда на ехограф. Моя позната два пъти в Испания след мисед има растящо ЧХГ. Получи натравяне на кръвта, добре че беше в България вече и я спасиха, защото там я карат на еволюционния принцип.
Та вашата докторка е действала по протокол за Ваше здраве.

Пускането на чхг беше преди да изхвърля плода сама, тя си мислеше, че бременност все още има, тъй като сакчето се виждаше на снимката, но явно е пропуснала да види и да ми каже, че е в канала и ще го изхвърля в най-скоро време, както се и случи реално на следващия ден. При условие, че аборта вече е налице и самият доктор в Торакс каза, че не е било нужно да се пуска ЧХГ, защото просто няма смисъл и няма какво да се направи или чакам сама да изхвърля плода, след като е в канала на матката или отивам на кюртаж след 2 дена.

# 633
И аз ходя при друг лекар в Селена, първоначален преглед платих 55лв. после като казах че искам той да ме следи, всеки следващ е 40 лв.
А приятелка ходи при Ставрев и тя плаща по 40 лв.

# 634
Аз се следя при д-р Борислав Иванов, на когото кабинетът е в Медлайн, но изражда в Селена. Въпреки, че съм по ЗК при него, заплащам всеки преглед по 70 лв. Всеки преглед при него е като ФМ- апаратурата му е на най-високо ниво, винаги обстойно и детайлно преглежда бебето и мен, дава ми всякакви насоки, съвети от полза за бременност и редовно ми се пускат изследвания. Нямам никакви впечатления относно Селена и персонала й, защото ще я посетя едва, когато започне раждане. Но съм категорична относно професионализма и човещината на д-р Борислав Иванов, който е в екипа й.

# 635
Е, винаги се вика на вторичен преглед след мисед.

Само при едно кухо яйце  не съм ходила на вторичен, имах достатъчно растящи Чхг и нищо в сака.
Тогава по случайност попаднах на д-р Минев, прегледа ме, обстойно ме разпита каква е историята. Преценихме, че с рецепта медикаментозно ще се изчистя вкъщи, даде ми подробни инструкции и си тръгнах.
Пуснах после Чхг спадаше и всичко приключи без проблем.

Торакс не е лоша, късмет е  на кой доктор ще се попадне.
Не ми хареса последния път, когато се бях уговорила с фирмата за пренатален тест да ми вземат кръв там, че забелязах доста събратя от етноса, преди не беше така, но и те са хора...

# 636
Аз се следя при д-р Борислав Иванов, на когото кабинетът е в Медлайн, но изражда в Селена. Въпреки, че съм по ЗК при него, заплащам всеки преглед по 70 лв. Всеки преглед при него е като ФМ- апаратурата му е на най-високо ниво, винаги обстойно и детайлно преглежда бебето и мен, дава ми всякакви насоки, съвети от полза за бременност и редовно ми се пускат изследвания. Нямам никакви впечатления относно Селена и персонала й, защото ще я посетя едва, когато започне раждане. Но съм категорична относно професионализма и човещината на д-р Борислав Иванов, който е в екипа й.

Д-р Иванов е прекрасен, ходила съм при него, но не за женска консултация, определено някой ден, когато и аз имам щастието да ставам мама ще ходя при него за Фетална морфология.

# 637

Аз мисля да правя ФМ при него към края на месеца Simple Smile

# 638
Здравейте, искам да попитам дали някоя знае дали се заплащя консултацията с анестезиолог и запис на тонове при избор на екип при планирано нормално раждане?

Благодаря предварително!

# 639
  • до най-прекрасния мъж
Цената за раждане е еднаква за осигурени лица, в нея си влиза избор на екип. Относно анестезиолога, заради Ковид не знам правят ли в момента консултации, най-добре питай на регистратура. Иначе, безплатно е.
Записът на тонове се заплаща, но не помня колко 20-30 лв, нещо такова ми се върти като цена. Вече ако си постъпила за раждане и мерят тонове преди самото раждане, не се плаща допълнително.

# 640
Правят консултация с анестезиолог. Бях в понеделник . Казаха ми между 9.30 и 12 часа.

# 641
Какъв тест за Ковид правят при постъпване и плаща ли се? С маска ли се очаква да е родилката по време на раждането?

# 642
Бърз тест с натривка от носа. Ако е отрицателен, маската е по желание.

# 643
Сега гледам, че изследванията ми за СПИН и т.н. от женската консултация са разпечатани без печат и подпис. Лабораторията е в друг град. Дали ще ги приемат така или да пращам мъжо да ги взима с печат и праща...
Teri_90, благодаря за бързия отговот. Не разбрах плащаме ли за изследването.

# 644
На мен ми искаха подпис и печат на изследванията и ходих до лабораторията.
Тестът за Ковид не се заплаща.

Общи условия

Активация на акаунт