Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 720
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Умувам още с какво да се включа в готината идея  newsm78

# 31
  • sofia
Додо какво ще кажеш за идеята да снимаме децата в домовете, да им направиш снимките по твоя уникален начин и да ги продаваме.....

Разбира се, на линия съм !

Криси,как ти хрумна да се продават снимки с децата SadНедей,моля те Praynig

ей,да не каже някой че ще се съблича и глеееееее кво стана.Не ма бре,само кокали съм,нема кво да покажа......

я някой по-надарен да ме тръшне и изпревари Joy

# 32
За мънистени герданогривнички ще се постарая. Ако не, веднага се събличам, може и без ушички. Само с опашчица.

# 33
  • София
А не може ли да се направи календар със снимки на кърмещите мами (ако има съгласни)?
Искам аз, иска аз да снимам !!!!
Има ли доброволки ? Hug
Ей-ме на! ДОброволка съм на първа линия!

# 34
  • София

ей,да не каже някой че ще се съблича и глеееееее кво стана.Не ма бре,само кокали съм,нема кво да покажа......

я някой по-надарен да ме тръшне и изпревари Joy
Аре Роска-двете, пък Додо ще ни изкомпилира (само да не сложи моя г.з и твойте ц.ци Mr. Green Mr. Green)

# 35
  Ако се снимам гола хората ще си помислят, че става дума за рентгенова снимка, така че явно ще нижа мъниста. И картички с миди. Вече имам и ножица. Ха!

# 36
  • София
Аз също ще се включа с картички ръчно направени от мен  Hug   bouquet

# 37
  О, Дамаянти! Вече живеем достатъчно близо, че да си подаваме ножицата през балкончето, а? Party

# 38
  • София
  О, Дамаянти! Вече живеем достатъчно близо, че да си подаваме ножицата през балкончето, а? Party
Ооо, комшоооооо.Ще ми изрязваш картинките за картичките   Hug  Heart Eyes

# 39
  А, да! Веднага си намери негър! Ще ти изрязвам етикети от "Загорка" Joy

# 40
  • София
  А, да! Веднага си намери негър! Ще ти изрязвам етикети от "Загорка" Joy
Joy hahaha Е, нали имаш ножица деееееее.Аз шЪ намеря негър да ни вее с палмово листо  Laughing

# 41
ще ме уморите ей ooooh! Joy-вижте само в колко часа пиша-не мога да спя и тва си е
сеа по темата-аз съм онова бременното дет предложи да се изтопосаме всички мами за готин календар само по памперси hahaha-ма никой не иска-що бе?
гооолеми благодарности и овации за кравичката дет пусна тази тема-браво! smile3501
и вие се базикате за снимките,ама си мисля newsm78-като гледам какви таланти има тука сред фотографисващите-мисля че с готина рамка-под формата на картички със снимки вътре на всякаква тематика биха се получили доста оригинали и ефектни неща-доста хора ще ги предпочетат пред тривиалните катички-а по принцип картичките най-бързо се разпродадоха на базара миналата коледа
аз понеже съм с 2 леви ръце(доказах го миналата година кат правихме картички Embarassed)-съм богата на идеи-мисля си примерно за малки декоративни възглавнички ушити от остатъчни платове-шарени и весели-също в тоя дух и коледни чорапчета-ама с по-български мотиви-
кво друго newsm78-ааааа да-мога да помагам в изработката на всичко след точни инструкции Hug

# 42
  • София
Значи пак ще има трудова терапия във Всетооо Simple Smile Ще включа двете ми колежки, художничките. Те, btw, се навиха Simple Smile

# 43
Аз ще се включа с коледни играчки, направени от шишарки - имам в огроооомни количества

# 44
Обобщено:

кравата - шалове
Василиса, Дамаянти - ръчно изработени коледни картички
Хапка - художествен ръководител на Дамаянти и основен доставчик на бира
додо додо - снимки,
Фукла, Анда - кукли
Лили, freak_man - гердани
Erica - плакати
МЕРЕЛИН- главен идеолог, човекът с идеиите
AnMary - кадровик, събира работна ръка
MamaStela - коледни играчки, съвършенна идея,
Moon Walk - търговски директор

Цитат
4esun, lavender,sladka hapka,  klamerche, ma_nda_rinka, Emi, RK - засега се събличат

Има ли несъгласни?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 09:57 от letia6tata_krava

Общи условия

Активация на акаунт