Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 666
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  Идеята е много хубава. Ще помисля с какво мога да се включа и аз. Има много мами, които правят страхотни рамки за снимки на фотошоп. Малена например е страхотна  newsm10  но не знам дали ще прочете темата  newsm78

# 46
letia6tata_krava, страхотен маркетингов трик.  Joy .....................

Всичко що е демагогия и популизъм го разбираме. Но щом ти харесва, може и маркетингов трик да го наричаме. Вижте тук

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 10:06 от letia6tata_krava

# 47

Цитат
4esun, lavender,sladka hapka,  klamerche, ma_nda_rinka, Emi, RK - засега се събличат

Има ли несъгласни?
Да пробвам все пак да предложа коледни сладки за елхата? По-ще се харчат, отколкото голото ми тяло  newsm78

# 48
Добре си кръстила темата, може и да привлечеш част от обсъждащите Биг Бр, че виж 50 страници стана там... Аз ще се включа може би с купуване на шалче, парцалена кукла, картички... Да продавам нещо - чудя се още какво...

# 49
  • в гората
Летяща крава, евала за ПР заглавието, направо ме кефиш!  bouquet  bouquet
Хорица, всеки ден си мисля за коледния базар, искам тази година да имаме много красиви неща, така като гледам - ентусиаисти има много. Аз също ще се включа със снимки на стара София - от дядо ми, ръчно правени картички и още нещо. Важното е тези неща отсега да ги почваме, защото искат време. Така че темата е толкова навреме пусната, че няма повече накъде. Hug Hug Hug
Дерзайте!
И ако искате всеки да пуска снимки какво е сътворил тук - така хем ще подклаждаме апетите към стоката, хем ще виждаме какво сме събрали. Wink

Хайдееееееееееее хора, 3 месеца само има до Коледа!!!

# 50
sladka hapka, всичко за елхата ще се харчи. Но хранителни продукти........  Thinking  нали се сещаш за ХЕИ.

# 51
  • София
Засега съм оперирана откъм идейност, но продължавам да се напъвам newsm78

# 52
  • София
Ми щом съм към събличащите се...почвам диеткаааа Mr. Green

# 53
И мен ме включете! Ама newsm78
Позор! Аз съм от тези с многото леви ръце...
Но мога да се включа с паричен превод, готвене и позиране на снимащите и правещите картички!
Лесно ще си ме представят като дядо Коледа примерно!
Мога да продавам! Мога и да купувам - някой и друг плетен шал!

Най-обичам да ям, но това е друга тема... Wink

# 54
sladka hapka, всичко за елхата ще се харчи. Но хранителни продукти........  Thinking  нали се сещаш за ХЕИ.
Ами те сладките за елха всъщност не се ядат... ама няма да се натискам повече.

# 55
Ами те сладките за елха всъщност не се ядат... ама няма да се натискам повече.

Извинявай, точно за сладките за елха идеята е супер. Говорех за майсторките на торти. Освен, ако не решат да ни почерпят след толкова много работа.  Grinning  Mr. Green       оффффф, усеща ли се, че се подмазвам.

# 56
Ммммммммм, вече се усеща. Леееекичко. Може да ми пуснеш една "Маргарита" по кабела, че да ми се изострят усещанията още малко  Laughing

# 57
Една синя Маргарита / с коантро /

# 58
Искам и аз да се включа! Ще измисля нещичко, ако не - и аз се събличам   261uu

# 59
  • София
Алооооууу на чат и спам и алкохол и голотии обърнахте благородната каузаааа (липсата на пунктуация е умишлена Mr. Green)

Имам идея, ама незнам Додо как ще погледне на това...Сега на срещата на 23.09 подозирам, 4е след миналите и ФЕНОМЕНАЛНИ снимки много мацки ще се натискат да бъдат снимани. Додо дали да не си измислиш ценичка и да се насочат приходите от снимките за децата- само, за който е съгласен разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт