Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 688
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • в гората
добре ,де ,хора. Кажете ми някакви подробности за базара. Кога е? Как и до кога се приемат изработени предмети? Или има някаква друга тема ,която съдържа и тези подробности? Има желаещи от друг форум да се включат с гоблени ,но аз каква информация да дам като нищо не знам?Simple Smile Честно казано срамувам се да искам да участват ,а да не знам къде и как

Базарът ще бъде между 5ти и 15ти декември, точна дата не сме определили още. Ще събираме стоката до началото на декември. Това ще ни е втори базар - миналата година правихме такъв в НДК единия от уикендите преди Коледа и събрахме пари с които подпомогнахме смяната на дограмата в дома в Трън. Така че имаме известен опит и най-важното е - знаем, че точното време да започнем организацията и приготовленията е точно сега!  Hug Ще обявим къде ще събираме нещата тук във форума през ноември. Hug

# 256
добре ,де ,хора. Кажете ми някакви подробности за базара. Кога е? Как и до кога се приемат изработени предмети? Или има някаква друга тема ,която съдържа и тези подробности? Има желаещи от друг форум да се включат с гоблени ,но аз каква информация да дам като нищо не знам?Simple Smile Честно казано срамувам се да искам да участват ,а да не знам къде и как

Базарът ще бъде между 5ти и 15ти декември, точна дата не сме определили още. Ще събираме стоката до началото на декември. Това ще ни е втори базар - миналата година правихме такъв в НДК единия от уикендите преди Коледа и събрахме пари с които подпомогнахме смяната на дограмата в дома в Трън. Така че имаме известен опит и най-важното е - знаем, че точното време да започнем организацията и приготовленията е точно сега!  Hug Ще обявим къде ще събираме нещата тук във форума през ноември. Hug
благодаря ти за инфото:)

# 257
Ето как изглеждат картичките
(примерно)
http://shopping.originpublishing.com/chart.asp?ID=1000&category=5

Самата картичка може да се направи от цветен картон
продават ги на блокчета като за рисуване
или само на листове А4 (може да има и по-големи)
с макетно ножче се изрязва елипса, квадрат...
Може и нещо да се нарисва върху самият картон

и така

# 258
  Питър Пан ще черпя, въпреки, че ме понижиха в длъжност (от цар на мидените картички и царица на Халбата ме напрайха стар танкист на Дамаянти) ще черпя, кво да правя...съдба.

# 259
Момичета, готвите ли се?
Да побутна малко темата, че е на амнайста страница

# 260
Готвим, даже пушек се вдига  Laughing
не се ли види пожара до България   hahaha
Даже успяхме да минем на коледна вълна.

# 261
  • Кацнала на едно дърво.
Сетих се, че мога да направя меденки (рисувани, с дупчица) за украса за елха. Освен, че са красиви (особено,ако хвана и сестра ми да рисува), са и много, много вкусни. Ние си украсяваме елхата с такива и на втория ден от Коледа остават само конците.  Embarassed

# 262
Момичета, готвите ли се?
Да побутна малко темата, че е на амнайста страница
Още не съм започнала  Embarassed малкия беше болен,но обещавам да намеря време до една седмица. Hug

# 263
  Ние събираме листа, суха трева, жълъди...Ще почнем картичките другата събота, засега събираме матрял.

# 264
Аз направих още малко картички, он в това топло време нямам никакво вдъхновение за коледни картички. Сега като започнат дъждовете, пак започва манифактурата.

# 265
  • Sofia
Споко, не сме се отпуснали..

Сега действаме подмолно, ще се чуе след време Peace

# 266
Споко, не сме се отпуснали..

Сега действаме подмолно, ще се чуе след време Peace

И аз така.

# 267
Мойте неща още не съм ги почнала, но имам време. Не съм си набавила материалите, че нямам финанси сега, но ще е скоро. За базара ще съм 'ток'.

# 268
я да попитам аз...
А може ли да се предложат дрешки за базара? Някои са необличани. Но без етикети, защото всички преди да бъдат облечени минават през пералнята. Simple Smile Доколкото разбрах в миналогодишния са се приемали. Моя приятелка декември месец ще пътува за БГ и мога по нея да ги пратя. Другия вариант е по автобус. И ако не стават за базара предполагам ,че могат да се дадат на някой. Не мисля да имаме още едно дете така ,че са ми излишни:)
То май въпроса ми не  е за тук ?Simple Smile

# 269
  • sofia
я да попитам аз...
А може ли да се предложат дрешки за базара? Някои са необличани. Но без етикети, защото всички преди да бъдат облечени минават през пералнята. Simple Smile Доколкото разбрах в миналогодишния са се приемали. Моя приятелка декември месец ще пътува за БГ и мога по нея да ги пратя. Другия вариант е по автобус. И ако не стават за базара предполагам ,че могат да се дадат на някой. Не мисля да имаме още едно дете така ,че са ми излишни:)
То май въпроса ми не  е за тук ?Simple Smile

привет на артистичният отдел Hug

Не,това с дрешките не е най-удачно за Коледен базар.Миналата година имаше и дрехи и как да кажа newsm78Заприлича на битак Embarassed

Мацки,до 2-3 дни ще пуснем тема с подробности тук и в нашият форум.Молбата ми е да се придържаме към нещата,които ще се продават и най-вече да спазваме Коледният дух и насоченост Twisted Evil
Ще се постараем да направим базара на 17.12.-неделя в НДК.А желанието ни е да стане паралелно в Ст.Загора,Пловдив,Видин,Пазарджик на същата дата.Това ще го уточним с момичетата от тези градове........
Но молбата ми е още от сега в тези градове да почнете да се озъртате за подходящи места.Подробностите ще ги говорим,но не в темата.........

В зависимост от това как тече производтсвото Mr. Greenпо градове ще организираме и разпращането на нещата........Ще има много работа-описване,цени,пращане,събиране......Доброволци за продаване също Hug

Та ooooh!ако ви сърбят пръстите-почвайте и до няколко дни ще има пордробна тема.
Ще държим връзка с момичетата от провинцията Hug

Общи условия

Активация на акаунт