Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Много странно - ако веднага след трансфера си тръгвате, как и кога ви назначават терапията Thinking  И какви са тия бездушни доктори, в най-важния ден от цялата процедура, да те отпратят бързо-бързо Disappointed
Бени,не са бездушни доктори,аз както казах не съм лежала след трансфера изобщо,сама си пожелах да стана и да пишкам.После полежах малко в друга стая.Терапия не съм имала,само кринон и фолиева до 13 г.с.Случиха се нещата.Успех на всички!

# 106
Здравейте мами, не съм сигурна дали тук мога да си задам въпроса или в друга тема.
На 11ти ми беше трансфера, като на следващия ден до 17ти имах болки сякаш  всеки момент ще ми дойде цикъл, от петък сутрин до момента нямам никакви.
Тази сутрин си направих тест, който е отрицателен,а ми казаха да го направя на 25ти,признавам нямам търпение. Чудя се дали пък може да ми покаже положителен резултат в петък, само 5 дена са до тогава а сякаш 5 седмици.
Някоя мама с подобен случай?
Благодаря предварително на писалите.
Весели празници Ribbon

# 107
Здравейте мами, не съм сигурна дали тук мога да си задам въпроса или в друга тема.
На 11ти ми беше трансфера, като на следващия ден до 17ти имах болки сякаш  всеки момент ще ми дойде цикъл, от петък сутрин до момента нямам никакви.
Тази сутрин си направих тест, който е отрицателен,а ми казаха да го направя на 25ти,признавам нямам търпение. Чудя се дали пък може да ми покаже положителен резултат в петък, само 5 дена са до тогава а сякаш 5 седмици.
Весели празници Ribbon

Здравей,
На мен на 9ти ми беше трансфера и ми казаха на 22ри-23ти да си направя тест, но го направих вчера и резултата е отрицателен. Бях със същите болки всякаш всеки момент ще ми дойде. Не мисля, че за 3 дни разлика има значение. Ако е имало дори някакво захващане на ембриончетата би трябвало да има малко или много повишаване на чхгто, а реално то е много под нормата.

# 108
Весели празници Ribbon

Здравей,
На мен на 9ти ми беше трансфера и ми казаха на 22ри-23ти да си направя тест, но го направих вчера и резултата е отрицателен. Бях със същите болки всякаш всеки момент ще ми дойде. Не мисля, че за 3 дни разлика има значение. Ако е имало дори някакво захващане на ембриончетата би трябвало да има малко или много повишаване на чхгто, а реално то е много под нормата.
И аз мисля абсолютно така!
 Но пък имам някаква малка  надежда.
За съжаление при мен не се стигна до замръзяване на ембрионче(много исках), казаха ми че имам готово 1 и слагат него.
Ако не е станало сега, то всичко на ново трябва 😟

# 109
По принцип и аз нямам...те първа чакам да се свържа с някой от клиниката и да ми кажат какво ще правим, но и нямам надежда за този опит. Не за първи път съм с този резултат и знам, че ако всичко беше наред резултатът трябваше да е стотици единици по това време. Сега искам само да се прочистя от всичката химия, да се успокоя малко и да си върна съня. Simple Smile

# 110
Момичета днес един въпрос не ми дава мира.
Имам поставен декапептил на 19.11.2020
Като на 25.11.2020 имах менструация.
14 дена след декапептила ми се падаше на 03.12 съответно от тази дата ми броят 1ви ден и започна подготовка за ЗЕТ.
Трансфер ще имам на 24.12
Като датата за следваща менструация по график ми е на 25.12 имам 30 дневен цикъл.
Трябва ли да се притеснявам от нещо или нещата се движат нормално?

# 111
При мен първите  3 трансфера, бяха с инжекция но-шпа, пълен мехур (пия вода в клиниката), 20минути на „магарето”, в едната клиника ме изпишкаха с катетър, 2 часа на легло и ме пускат, резултатите - 0. Сега отидох с пълен мехур, без инжекция, сложиха ми ембрионите, докторът ми каза, че замразените няма да ми трябват, тъй като вече съм бременна, оставиха ме 20 минути да лежа, като акушерката беше с мен в стаята и ми разказа на дълго и широко, какво да правя и да не правя, терапията ми я назначиха още след пункцията, след 20тата минута ме пуснаха да си ходя, спахме на хотел в София и на другия ден 250км до вкъщи. 14 дни почивка в къщи и резултата е ||. За мен голямо значение има качеството на ембрионите. При първите трансфери пиех шепи с, хапчета на  3 часа, а сега нямам почти нищо.

# 112
  • София/Севлиево
Йоана,има и такива късни трансфери,при това успешни.Единият ми се падаше точно тъй да е,но в последния момент реших,че не искам да го правя,точно заради късния ден и го канселирах.
Имала съм 6 трансфера и само при един ме боля,но защото имах сраствания,за които разбрах след него.При всичките съм пила вода и при последните три вземах но шпа час преди процедурата.При последният пих първо вода вкъщи,после в клиниката още около 700 ми(аз мога да изпия без проблем около 1,5 л наведнъж).И винаги съм лежала около час и половина-два след това.Ама за мен е почивка и релакс,щото вкъщи ме чакат мъж,дете и куче и всеки иска да му бъде обърнато внимание.
Терапията винаги я обсъждам и преди,и след процедурата.Ако трябва нещо да се коригира го правим в движение.За толкова години и опити поне разбрах кое трябва и работи при мен и кое не върши работа.

# 113
Ох Ели дано, успокоявам се с това че съм с блокираща инжекция и уж нямало значение датата на цикъл. Дано е така.
От вчера имам е леки болки и тежест в яйчниците, дали се дължи на приема на прогестерон?

# 114
Здравейте.На 18.12 направихме трансфер на 1-4ри дневно ембрионче.Тъй като съм доста нетърпелив човек на 6-ти ден си пуснах кръвен-1,99(сива зона)На 7-мия ден пиклив и нещо.Имам ли шанс за евентуална бременност.На 10_тия ден смятам пак да пусна чхг.Симптоми никакви

# 115
Весела Коледа, момичета. Спомняте ли си колко ви беше прогестерона в деня на трансфера?

# 116
Не найстина не помня

# 117
Имам 3 опита,3 трансфера и никога не ми е изследван прогестерон тогава...само докато съм в стимулация.😟

# 118
На мен ми го изследват в деня на трансфера. Първият път беше 40 без успех.
Този път една 4, док каза критично ниско и съм на 2 х 4 утрогестана и прогестан инжекции всеки  ден, дано успея да го вдигна бързо.

# 119
Имам 3 опита,3 трансфера и никога не ми е изследван прогестерон тогава...само докато съм в стимулация.😟

Аз имам много трансфери в Надежда. От може би 1-2г. изследват прогестерон в деня на трансфера. Важна е дебелината на лигавицата и структурата, да не е презряла.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 13:46 от -INA-73

Общи условия

Активация на акаунт