Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Споко, Orangee има по-големи шампиони.
Като в моята клиника където имам 7 трансфера.
От влизането в кабинета за трансфер до излизането облечен обут и ЧАО времето е в рамките на 10 мн. След което задължително посещение на WC и газ да те няма напускаш мигновенно клиниката.

# 91
Мойте 2ррансфера са пиеш вода, влизаш в стаята за трансфери, връщат ти ембриони те. Оставят те 20мин да лежиш, след това идва сестрата, вдига те. Пишкаш. И газ. 😀

# 92
Ужасно е това ако е истина за трансфера, ами не, не протича така.

# 93
  • София
Мойте 2ррансфера са пиеш вода, влизаш в стаята за трансфери, връщат ти ембриони те. Оставят те 20мин да лежиш, след това идва сестрата, вдига те. Пишкаш. И газ. 😀

Същата работа при мен.

# 94
Момичета моите пък трансфери винаги са били на празен мехур..за 5 мин всичко..лежиш 1 час и чао..

# 95
Много странно - ако веднага след трансфера си тръгвате, как и кога ви назначават терапията Thinking  И какви са тия бездушни доктори, в най-важния ден от цялата процедура, да те отпратят бързо-бързо Disappointed

# 96
Момичета, моето чакане приключи днес. Резултатът ми е много нисък, дори под 5..
Само се чудя дали има смисъл да пия хапчета и тази вечер, а пък утре ще кажа на доктора... Просто вече ще ми се пръсне главата от всичката химия и не искам да пия повече нищоооо...
Успех на всички!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 19:38 от Анонимен

# 97
Много странно - ако веднага след трансфера си тръгвате, как и кога ви назначават терапията Thinking  И какви са тия бездушни доктори, в най-важния ден от цялата процедура, да те отпратят бързо-бързо Disappointed
Bennie, терапия няма 🤷🏻♀
Няма и проследяване на хормоните.
Стимулация пункция трансфери. Това е и затова са и такива резултатите.
Въпреки доброто представяне като Я и съответно оплождене и Е.
Няма как да се случат нещата. 😔

# 98
Chory, тихо честито!

Orange, съжалявам за резултата! Стягай се и се лекувай! Следващият път ще положителен! 2021г ще е нашата късметлийска година!

Относно трансферите съм леко шокирана! Всички лекари, с които съм се срещала са ми казвали, че трябва да съм с пълен пикочен мехур, Но Не чак да е болезнено и никой не ме е следял да изпия 1,5 л вода...на мен, лично, 0,500 мл са ми достатъчни, за да съм с пълен мехур.... предполагам, че именно това е много индивидуално.

Никога не са ми били мускулни инжекции преди трансфер и не са ме държали повече от 10 мин след трансфера.

# 99
При мен трансфера беше за в  15:00 часа, позабавиха се малко, сложиха ме в стаята за почивка, дойде ембриоложката, обясни ми с какво качество са, даде ми снимка, сложиха ми инжекция от която за съжаление повръщах като змей и писнах малко, преместиха ме в залата доктора и той ми обясни за ембриончетата, оставиха ме да лежа 20 мин, сестрата ми предложи подлога още на масата 😁😜, преместиха ме в стаята да лежа за 2 часа, след това минах през кабинета на док за терапия. Не можех да пътувам 24 часа след трансфера, та бяхме на хотел до клиниката с ММ.

# 100
Аз имах една инжекция мускулно нош па, 20тина мин преди трансфера, след него 15 мин лежах в манипулационната, после си тръгнах. Докторът след като си свърши работа ми каза какво да приемам, акушерката записа на лист и ми го даде.
Резултатът от вчера на 12тия ден от трансфера на 3 дневния ембрион е кръгла нула.

# 101
Аз имах една инжекция мускулно нош па, 20тина мин преди трансфера, след него 15 мин лежах в манипулационната, после си тръгнах. Докторът след като си свърши работа ми каза какво да приемам, акушерката записа на лист и ми го даде.
Резултатът от вчера на 12тия ден от трансфера на 3 дневния ембрион е кръгла нула.

При мен преминава по същия начин и резултата днес е..както каза кръгла нула..
Като се замисля първият ми трансфер преди години беше по друг начин, но в друга клиника - бяха наистина по-внимателни, 15тина минути на леглото след трансфера и след това ме преместиха 2 часа в стаята. Не знам колко е от значение всичко това, но факт е, че не можеш да се насладиш на този важен момент. Може би най-важното е качеството на ембриончетата, но аз знаех, че този път не бяха с много добро такова и решихме да опитаме все пак.

# 102
Аз си мисля, че трансферът не зависи толкова от водата и пишкането. Водата е, защото при пълен мехур лекарят има по-добра видимост. Мой съвет е пускайте ТСХ в деня на трансфера. Не трябва да е високо, за да има имплантация. На мен явно това ми провали първия трансфер. Смених клиниката и доктора, и този път попаднах на страхотен лекар. Усети се, че има проблем още в началото на стимулацията, но аз не го послушах. Ако бях, можеше да има и повече ембриончета, но сега поне остана едно замразено.

# 103
Аз имам два трансфера - първия на пълен мехур, лежане един час след трансфер, със стискане да не ставам от леглото до тоалетна-отрицателен. Втория - преди трансфера сестрата ми каза ако искам да пишкам. Попитах не трябва ли да ми е пълен мехура, при което тя ми каза, че трябва на мен да ми е комфортно. Та след трансфер при абсолютно празен мехур резултата ми  беше положителен с двоен щастлив финал. Та не знам това с пиенето на вода доколко дава резултат. При мен беше обратното.

# 104
Пиенето на вода е, както някой беше споменал, за улеснение процеса на поставяне на ембрионите. На всяка от нас е правен предварителен сондаж, така че и с вода и без вода, лекаря би трябвало да успее да си свърши работата. Аз бях изпила 0.5 литра. Логиката на лежането за мен е по-скоро плацебо. След целия стрес наистина имах нужда да полежа сама на спокойствие тези 20 минути. След като ме преместиха в стая ми казаха да остана колкото пожелая, защото бях последна на трансфер за деня, но аз нямах търпение да си ида у дома.

Общи условия

Активация на акаунт