Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета. След неуспешен трансфер (без имплантация) със лека стимулация след колко време пристъпихте към нов опит. И задължително ли е да се мине на коментар преди това (аз съм при д-р Тихомирова).

# 136
Зависи какво означава в случая "нов опит". За нова стимулация ли става въпрос или направо за нов трансфер?

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:48 от Jerry19

# 137
Зависи какво означава в случая "нов опит". За новя стимулация ли става въпрос или направо за нов трансфер?

За нова стимулация

# 138
Здравейте, момичета. След неуспешен трансфер (без имплантация) със лека стимулация след колко време пристъпихте към нов опит. И задължително ли е да се мине на коментар преди това (аз съм при д-р Тихомирова).

Имам 3 стимулации-февруари,май,август...и то не леки

# 139
Здравейте, момичета! Щастлива нова година на всички с много сбъднати мечти за две чертички! Аз съм нова в темата, но я следя с игромен интерес. Днес ми е девети ден след ЗЕТ и утре трява да си правя кръвен...нямам големи надежди, защото от втория ден ми се появи нещо като цистит и днес излезе стерилната урина - Straphylococcus
saprophyticus  Disappointed Relieved
Даже питах доки има ли смисъл да правя, а той каза да, но беше на купон човека та не знам колко е адекватен ...Sleepy

# 140
  • София
Стискам палци, Слънчева! Heart

# 141

Бях с лека стимулация през април,след което направих нова през октомври . 😊

# 142
Аз имам две стимулации по къс протокол - през септември и през ноември. Февруари най-вероятно ще правя трета.

# 143

Привет, поне два месеца трябва да минат. В повечето случаи искат да са три.
Коментарът го правим след неуспеха обикновено. За което съм благодарна на моя доктор. Внася някакво спокойствие и вдъхва надежда.

# 144
  • София/Севлиево
Моите стимулации са от октомври 2015, февруари-март 2018 и ноември 2020.Давам си почивки,за да се възстановя и презаредя,т.к.първите ми две бяха доста силни,третата не я усетих.А резултатите са сходни,но се надявам да не стигам до четвърта...

# 145
Благодаря ви, момичета. 🙂 Ще почакам два месеца, пък после с нови сили

# 146
Не ми се искаше с тъжна новина да завършвам годината, но уви - чхг 0,1... Гледам към четвърти опит... Мисля обаче да почина от стимулациите малко и да опитаме едно икси на естествен цикъл и то още този месец, ако ми дойде и всичко е наред... Какво ще кажете?

# 147
Здравейте. Има някоя успяла да износи бебето си с кървене? Аз ту кървя ту спира и обеснение няма. Казаха да пия магнезий и да продължавам с утрогестан... Вече не знам какво да мисля, защото кръвта е ярка а не просто зацапване. Живея в Германия смених 4ма доктори и всеки казва у вас стоиш и чакаш...

# 148
Слънчева утрин, съжалявам за отрицателния резултат, ние успяхме чак от петия опит, така че не се отказвай и продължавай напред до успех, можеш да пробваш на спонтанен цикъл, тъкмо ще има остатъчен ефект от стимулацията. Пожелавам ти следващият път да е твоят от сърце!
Ева, има момичета с кървене във форума, които са износили нормална бременност, важното е, ако може да се установи причината- отлепяне на плацентата, синдром на изчезващия близнак, плацента превия и т.н. Лошото е, че в Германия достъпът до лекари май е по- труден, отколкото в БГ, но ти желая всичко да е наред и да имаш живо и здраво бебче. Тук при кървене изписват утрогестан, но- шпа, вит.К.

# 149
Мили момичета, весело изпращане на изминалата година и дано новата ни донесе така мечтаните детски усмивки! Успех на борещите се и много, много щастие на успелите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт