Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
8 ден след Зет днес уринарните тестове са отрицателни.
А така исках да започна годината бременна 🙏🤰
Все си мисля, че поне нещо малко трябва да има на теста 😔

# 151
8 ден след Зет днес уринарните тестове са отрицателни.
А така исках да започна годината бременна 🙏🤰
Все си мисля, че поне нещо малко трябва да има на теста 😔

На 5дн.ембрион ли ? За мене е рано за уринарни тестове. Направи си кръвен при възможност.
На мене уринарните показват след 12-14 ден бледа черта при стойности 170-400

# 152
5 дневни са да, ама тест с чувствителност 10, ако имаше поне малко чхг все си мисля, че щеше да покаже.
Как някой виждаш бледи черти на 5 6 ден след трансфер.
Надеждата все пак остава. Продължавам с хапчетата и дано в понеделник, чудото ме изненада 🙏🙏🙏🤰

# 153
Йоанка, дано кръвният те изненада приятно! Няма ли утре работещи лаборатории , че да чакаш чак до понеделник?

# 154
Предпочитам да изчакам официалният в клиниката.

# 155
Beren какво стана  с ЧХГ ?

# 156
Честита Нова година, момичета! Желая ви здраве, мир, любов и сбъдване на всички молитви!
В хладилника си държа един Cetrotide 0.25mg до 12.2021г. и един Хориомон 5000IU до 11.2021г. Бяха ми ги изписали преди пункция, но така и не стигнах до нея, а и едва ли да стигна отново. За това ако на някоя дама ще са й от полза мога да ги подаря. В София се намирам. Simple Smile

# 157
  • София/Севлиево
Май тук още не съм честитила новата година!Нека е успешна за всички ни,да има валеж от положителни тестчета и после още по-голям бебевалеж ❤️ Да сме живи,здрави и с безброй поводи за усмивки и радост ❤️

# 158
  • София
Orange, недей така. Ти си млада. Опитай да попиташ за пач протокол - лепенки климара предишния ц. Това събужда яйчниците. Аз правих такава подготовка за трансфер, който канселираха, защото на 13ти ден имаше 5 я готови за пункция.

Пожелавам много късмет, здраве и сбъднати мечти на всички в темата!

# 159
Здравейте момичета да се запиша и аз при вас, макар, че вече за мен е малко късно... днес разбрах, че има бременост но... биохимична. ☹
Да обясня за моя случай на 26.11.20 ми правиха пункцията искараха 11 яйцеклетки от които всички добри, 6 направихме класическо Ин витро на 5 Икси, от класическото нито едно не достигна 5 ден от икси 4 много добри бластоциси на 01.12.20 ми беше и първият трансфер на 1 ембрион - НЯМАШЕ БРЕМЕНОСТ
На 28.12.20 втори трансфер на двама снежковци   На 8 ден след трансфера от клиниката ме извикаха да проверят ЧХГ-то и теста си беше 9.8 като докито си каза че вижда че е започнало някакво развитие днес 10ти ден отидох да повторя изследванията иии 8,6 казаха ми да спра всички лекарства и така и направих. Това беше моят последен опит в тази клиника, имам още една снежинка, но не залагам никаква надежда за нея даже говорихме с мъжо да я отпишем...няма смисъл много съм разочарована да допъля правихме Ин витро в Германия.. и някоя от вас запозната ли е с биохимичната бременост нещо опасно ли е, питам защото не получавам точен отговор от тези НЕМЦИ...

# 160
Много жени има с много повече от 2 неуспешни опита и не се отказват, причините за неуспех може да са много.  Снежинка никога не се отписва! Относно какво е това биохимична бременност - има безброй статии в интернет...

# 161
Много жени има с много повече от 2 неуспешни опита и не се отказват, причините за неуспех може да са много.  Снежинка никога не се отписва! Относно какво е това биохимична бременност - има безброй статии в интернет...

Повярвай ми Jerry изчела съм днес всички теми и ме уплаши това с хромозоми аномалии. Та въпроса ми беше ако тук някой от момичетата е преживяла това дали след биохимична е добре с мъжо да направим биологични изследвания, а пък за снежинката много ме е жал,  че трябва да я отпиша сърце не ми дава,но просто кракът ми няма да стъпи в тази клиника там нямаха никакво разбиране нито емоционално нито професионално...

# 162
Кати ако тази снежинка е вашето бебе. Не постъпвайте така. Аз забременях от последната снежинка, която даже изоставаше. Не искам да ви се бъркам. Но това е безотговорно.

# 163
По принцип съм чувала за дами, които прехвърлят замразените ембриони от една към друга клиника, знам че има риск при цялата процедура, но пак е вариант да си запазите снежинката и да я ползвате в друга клиника. Може да се поинтересувате дали се предлага като вариант.

# 164
  • София/Севлиево
През юли имах БХ след ЗЕТ.Нищо страшно няма.Ще ти дойде като спреш лекарствата и всичко ще е наред.В никакъв случай не бих отписала последната снежинка,може тя да е вашето бебе.Аз имам 4 инсета,3 пункции,5 ЗЕТ-а и един свеж трансфер и все още не мисля да се отказвам.Водя се вече ветеран в инвитрото и за себе си се убедих,че колкото и да искам да спра няма да се откажа.Имам едно дете,но то е от нормално настъпила бременност ,и три миседа(един преди синът ми и два след ЗЕТ),имам безброй причини да се откажа,но няма да стане.Имам две снежинки и се надявам сега януари да успея с едната,а другата ще я запазя колкото е възможно и бих опитала и за трето дете.
Даяна,тя е в Германия,не знам там как се процедира.Тук при нас може,даже мислех след втория ми опит да прехвърлям моите,но се отказах и затова за третия направо смених клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт