Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
точно от това ме е страх че незнам дали ще мога да го повлека тоя крак.... да не е да продължа лошата поредица (азсъм малко суеверна ама малко само)

# 481
Момичета, днес ми е 4 ден след свеж трансфер на 5 дневни ембриони  ,до вчера нищо ми нямаше никакви болки само кръста от време на време и придърпания долу.  Но преди няколко часа през нощта се събудих от силни болки като пред цикъл ама много силни, бях на косъм да повърна, имах и разстройство.. сега съм в спешното на системи, не знаят какво е , но болката мина.. моя лекар ще ме прегледа на обяд. Много съм притеснена и ми се плаче..

# 482
значи си след пункция спокойно важното е да не си се напъвала... щом ще те прегледа това е добре.... ти им каза че си след трансфер/пункция

# 483
Да. Първо пункция и след 5 дни трансфер.. питаха ме какво съм яла заради ходенето до тоалетна,  но не мисля че е от това (беше салата) а и не ме е болял стомаха, а ниско долу корема. Нямам кървене.. не можах да мигна, чакам срещата с доктора Sad

# 484
това е най хубавото че нямаш кървене ....не е от храната щом е нииско долу може да е от самата пункция... ако не търпиш на болка затова да ти е станало лошо...аз съм така като ме пререже ниско долу и чак лошо ми става... но шпа не пиешли...
и аз да питам нещо . При първия ми опит който беше свеж трансфер и беше неуспешен ми дойде на 29 ден без да спирам лекарствата, но нямах естрофем, втората ми пункция беше със хипер стимулация и нямаше трансфер и пак ми дойде на 29ден. после имах трансфер, зет с естрофем не ми дойде защото бях бременна, та въпросами е ако няма бременост ще ми дойдели както при първия опит или заради естрофема има няма бременост няма да дойде докато не спра лекарствата.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 07:12 от ^kiki_riki^

# 485
това е най хубавото че нямаш кървене ....не е от храната щом е нииско долу може да е от самата пункция... ако не търпиш на болка затова да ти е станало лошо...аз съм така като ме пререже ниско долу и чак лошо ми става... но шпа не пиешли

Пункцията беше преди повече от седмица, не пия но шпа. Страх ме е за ембрионите, а и е много раноза тест Sad

# 486
напровти но шпато те кара да нямаш такива спазми и контракций в матката повечето от нас го пият...

# 487
Момичета, бях писала за моя приятелка с хубав ЧХГ резултат преди няколки дена. Вчера е била на преглед, всичко е било наред, с ембрион отговарящ на 6 г.с и 6 дни и тази сутрин е прокървила леко... Не е на добре, нали? Sad Макар, че познавам и жени, които стигат до финал

# 488
1.да отива при лекар
2. да и видят прогестерона ако е нисък трябва да добави още препарати
3. ако има кръворазреждащи трябва да ги спре за момента
може всичко да отмине да си лежи за сега докато стигне до доктор

# 489
danaesd много съжалявам за това, през което минаваш...и аз мислех, че тук всички сме на нош па в началото...аз все още при пътувате вземам 2 таблетки...чувала съм за такива болки след стимулация поради страшно увеличени яйчници и неправилното им завъртане в даден момент, но знам, че не и опасно и отминава с лежане за ден два...стискам палци!🥰
Dark_Chocolate за съжаление два пъти ми се случва същото нещо и двата пъти свърши зле....НО познавам и съм чела за много момичета с кървене, които са стигали до щастлив край, понякога е решаваща лекарската намеса. На мен и двата пъти ми бяха казали, че е нормално.  Щом има кървене няма нищо нормално и трябва възможно най-бързо преглед.

# 490
Благодаря ви, момичета! Вече са в клиниката. За късмет, ще успее да я прегледа докторът, който е правил процедурата. Дано всичко е наред и кървенето да е заради аспирина.

# 491
  • София/Севлиево
Естрофем не знам дали пречи да ти дойде,но за Утрогестан съм сигурна,че докато го вземаш почти няма шанс да ти тръгне.
Не всички сме на но шпа.Аз го избягвам,защото ми причинява сърцебиене и други неприятни неща и само в краен случай го вземам.
Често се случва в ранна бременност да се появи кървене.Щом обаче те приемат в болница има огромен шанс всичко да свърши добре.Ама аз го разбрах по трудния начин-и двата пъти отказах да вляза,и двата пъти изгубих бременностите...Със синът ми също прокървих,но тогава имах само един мисед преди това и адекватна терапия,а с всеки следващ мисед нещата се усложняват...

# 492
Момичета нямали някоя за тест скоро.... Азвсе още не мога да се престраша....

# 493
kiki, хайде чакаме те с нетърпение. Стискам, много стискам палци...

# 494
  • до най-прекрасния мъж
И на двете ми инсета ми идва въпреки Дуфастона и Утрогестана. В предишната клиника практикуваха тест на 20ти ден след инсе. И двата пъти прокървих на 19ти ден и си ми дойде веднага след теста. Единият път на 20ти ден, другият път още на 19ти ден на обяд, като бях пила сутрешните хапчета преди теста. Единият път с прогестерон 11, на следващия път с 0.1. Зависи си от организма.
Моя приятелка кървя и с двете бременности, има 2 прекрасни момичета, които вече са големи. Задължително на преглед и стискам палци. Шанс има всичко да приключи добре.

Общи условия

Активация на акаунт