Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
днес ми е 29 д от мц не ми е дошло но имам естрофем. и на мен с дуфастон и утрогестан ми дойде когато не забременях. но то неможе вечно да си без цикъл докато ги пиеш а в същото време да няма бременност . затова ми е любопитно дали ако няма нищо ще ми дойде без да спирам лекарствата и главно естрофема

# 496
Ако няма бременност ще ти дойде независимо че пиеш Естроферм.
Почва с кафеникаво зацапване и преминава в кръв.

# 497
Ей значи надеждата ми няма да угасва все още... 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 498
  • до най-прекрасния мъж
Ей значи надеждата ми няма да угасва все още... 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Има надежда, стискам силно палци. Сега се сетих, че на второто инсе имах и Естрофем. На първото нямах. Със, без, на 33-34 ден все си ми дойде. Като няма нищо, все си идва. Без Естрофема втория МЦ ми дойде 21 дни след първия след инсето. Тоест тялото си е знаело, че няма нищо и си тръгнал фоликул, имала съм си О все едно не съм пила лекарства и МЦ не ми се измести.
Със Естрофема при второто инсе втория МЦ ми дойде 28 дни след първия.  Тоест, не е тръгнал фоликул докато пия хапчета, а веднага след като съм ги спряла. Така ми се измести МЦ с една седмица.
Това е единствената разлика между без и със Естрофем. Симптоми - болки, придърпвания, гърди, всичко беше еднакво.

# 499
Здравейте, за първи път пиша в тази тема.
Днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 5-дневни бластоцита. Утре мисля да пусна кръвен, макар че от клиниката казаха на 14-ти ден (но сигурно уринен са имали предвид). Чудя се днес дали да пусна уринен по някое време на деня. Дали ще отчете, като не е първа урина?
Нямам никакви симптоми, освен симптоми, че ще ми дойде. Имах преди няколко дни болки точно както преди да ми дойде, но от 2-3 дни не съм ги усещала. Иначе от няколко дни също така се потя нощем, точно както 4-5 дни преди да ми дойде. Днес малко ми е гадно в устата. Не е точно гадене, просто ми е гадно и някои напитки и храни ме отвращават. Но и други пъти преди да ми дойде 1-2 дни съм усещала някакво гадене, без отвращение от храни и напитки. Нямам никакво замайване и т.н.
Това ми е първи инвитро опит по Фонда. Имам дете на 15 г. от друг партньор. Със съпруга ми сега сме правили дълго време опити и имам 3 забременявания - 1 със стимулация с клостилбегит, която бременност завърши в 26 г.с. с мъртъв плод (тромбофилия); 1 естествено забременяване - приключи в 8-9 г.с. пак мисед въпреки, че бях на НМХ терапия; 1 биохимична. За последната 1 година освен естествени опити прибягнахме до инсеминации и 1 инвитро с лека стимулация - имах 2 фол., излезе 1 я, върнаха ми ембрион на 3-ти ден и резултатът беше отрицателен. Така с 4 процедури кандидатствахме по Фонда. Нямаме нито женски, нито мъжки фактор... уж, а не става. Имам усещането, че и този опит не е станал.

# 500
Искам да попитам дали приема на Дуфастон,Но шпа, Естрофем, Натаспин,Магнезий,Утрогестан(вагинално) и Фраксипарин оказват влияние на ЧХГ?

# 501
Нито едно от изброените не влия е

# 502
Тиги, според мен ще покаже. Посъбери малко повече урина и прави смело. Това си е 15 ден от О. Успех!

# 503
Не бързай с пикливите да не се разочароваш без основание

# 504
Tigi_m аз не съм фен на пикливите тестове. Ако искаш може още днес да си направиш кръвен. 😊 Успех.

# 505
Благодаря ви. Ами не се въздържах, макар че исках да запазя надеждата колкото се може по-дълго. Видях бледа втора черта. Дано да не си въобразявам. Кръвният тест утре ще покаже.
Кики-рики, на теб не ти ли предстои също тест?

# 506
Щом като твоя е положителен и моя ще е плюс... Иначе сутринта на 12 ден пикливия ми е отрицателен

# 507
Здравейте, за първи път пиша в тази тема.
Днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 5-дневни бластоцита. Утре мисля да пусна кръвен, макар че от клиниката казаха на 14-ти ден (но сигурно уринен са имали предвид). Чудя се днес дали да пусна уринен по някое време на деня. Дали ще отчете, като не е първа урина?
Нямам никакви симптоми, освен симптоми, че ще ми дойде. Имах преди няколко дни болки точно както преди да ми дойде, но от 2-3 дни не съм ги усещала. Иначе от няколко дни също така се потя нощем, точно както 4-5 дни преди да ми дойде. Днес малко ми е гадно в устата. Не е точно гадене, просто ми е гадно и някои напитки и храни ме отвращават. Но и други пъти преди да ми дойде 1-2 дни съм усещала някакво гадене, без отвращение от храни и напитки. Нямам никакво замайване и т.н.
Това ми е първи инвитро опит по Фонда. Имам дете на 15 г. от друг партньор. Със съпруга ми сега сме правили дълго време опити и имам 3 забременявания - 1 със стимулация с клостилбегит, която бременност завърши в 26 г.с. с мъртъв плод (тромбофилия); 1 естествено забременяване - приключи в 8-9 г.с. пак мисед въпреки, че бях на НМХ терапия; 1 биохимична. За последната 1 година освен естествени опити прибягнахме до инсеминации и 1 инвитро с лека стимулация - имах 2 фол., излезе 1 я, върнаха ми ембрион на 3-ти ден и резултатът беше отрицателен. Така с 4 процедури кандидатствахме по Фонда. Нямаме нито женски, нито мъжки фактор... уж, а не става. Имам усещането, че и този опит не е станал.

В клиниката, в която съм аз, казват на 14-и ден да се пусне кръвен. Предполагам кръвен са имали предвид. Уринарен се прави на първа урина, доколкото ми е известно. Аз бих изчакала още 4 дни и бих си пуснала ЧХГ.
Успех!

# 508
Тиги, дай да я видим колко е бледа ☺И каква марка ти е тестчето? Усещам,че ще имате повод за радост 🍀
При трансфер на бластоцисти на 7ми ден шуър-касета ми показа 2ра черта със сутрешната урина,на сл ден чхг беше 78.

# 509
Не можах да снимам по-добре. На живо се вижда една идея по-добре, отколкото на снимката. Аз, като имах биохимична, пак се виждаше бледорозово и очаквах да е към 100, а беше 14 ед. на 14-ти ден след ову (31-ви ден от МЦ), след 3 дни - 18 ед., после взе да пада. Така че не се знае колко е сега. А при естествено забременяване на 14-ти ден от ову (29 ден от МЦ) беше супер наситена и след 2 дни кръвният излезе 1290 ед.

Общи условия

Активация на акаунт