Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета
Присъединявам се към вашата група на чакащите след трансфер. Вече съм 6-ти ден след трансфер на 2броя  5-дневни бластоциста.
Това ни е първо инвитро и съм със свеж трансфер, имаме 2 неуспешни инсеминации преди това.
Пожелавам успех на всички чакащи Simple Smile

И моята история е 1:1 с твоята! Кога мислиш да правиш тест? Имаш ли някакви симптоми? Simple Smile

# 541
Моят резултат от изследването на ЧХГ от вчера на 11-ти ден след свеж трансфер на 2 5-дневни бластоцита е 182 ед. Прилича като да е само едно. Но дано всичко да е успешно до края.
Честито, Siqina_83!
Успех и много положителни тестове на останалите чакащи!

# 542
Здравейте момичета
Присъединявам се към вашата група на чакащите след трансфер. Вече съм 6-ти ден след трансфер на 2броя  5-дневни бластоциста.
Това ни е първо инвитро и съм със свеж трансфер, имаме 2 неуспешни инсеминации преди това.

И моята история е 1:1 с твоята! Кога мислиш да правиш тест? Имаш ли някакви симптоми? Simple Smile

Симптоми имам от 2-3 дни, кръста ме боли и ниско долу все едно съм в цикъл сега. Може да е от Утрогестана, но при двете ми инсеминации съм била с тези дози и не съм имала такъв дискомфорт.  Дано вече се е получило, а теста ми е за вторник ( 10 дни след трансфера) но съм в дилема дали да не направя един домашен преди това. Ти имаш ли симптоми и теста ти за кога е?

Тиги, честито много е добре резултата , но незнам за едно или две, важното е че се е получило. Лека бременност

# 543
Здравейте момичета

Симптоми имам от 2-3 дни, кръста ме боли и ниско долу все едно съм в цикъл сега. Може да е от Утрогестана, но при двете ми инсеминации съм била с тези дози и не съм имала такъв дискомфорт.  Дано вече се е получило, а теста ми е за вторник ( 10 дни след трансфера) но съм в дилема дали да не направя един домашен преди това. Ти имаш ли симптоми и теста ти за кога е?

Тиги, честито много е добре резултата , но незнам за едно или две, важното е че се е получило. Лека бременност

И моя е за Вторник кръвния, но мисля да го направя в Понеделник, че вече не издържам Grinning иначе и аз имам същите симптоми, но мисля че е от Утрогестан-а + топли вълни и главоболие вчера. Обаче аз нещо съм по - скептично настроена..
Имате ли замразени?

# 544
Аз имам само едно замразено Blush

# 545
Аз също имам симптоми като да ми идва. За първи път усетих ПМС (болки в корема)  4-ти ден след трансфера. От следващият ден имах нощно изпотяване, което продължава досега. Преди да ми дойде имам 4-5-6 дни нощно изпотяване. Никога през друг ден от цикъла нямам. Не знам на какво се дължи това. И вчера също усетих ПМС, но по-осезаемо.

# 546
Въпрос към Пепита и всички, които са с циклогест - след като е 400мг, изписват ли и инжекции през определено време към него, или само той е достатъчен?
Питах за цената му в аптеката в Промахон, но явно не го зареждат. Дано ми отговорят.
Аз имам 1 опаковка 30 утрогестан, която ще ми е точно до трансфера и се чудя с какво ще ми е най-приятно после да продължа. Утрогестана определено ми е последен в списъка от желания, тази гад не искам да я виждам. Затова много се интересувам от циклогеста и комбинациите с него.

# 547
  • Варна
Mandaria, аз бях на утрогестан и инжекции след трансфера, много нисък прогестерон. Оказа се, че не усвоявам утрогестана, прогестерона си стоеше много нисък. Смениха ми го с циклогест, но продължих и с инжекции. Прогестерона ми се вдигна доста, не бях виждала такива стойности. Така че с две ръце за циклогест, вместо утрогестан.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 10:45 от mary_123

# 548
  • София
Въпрос към Пепита и всички, които са с циклогест - след като е 400мг, изписват ли и инжекции през определено време към него, или само той е достатъчен?
Питах за цената му в аптеката в Промахон, но явно не го зареждат. Дано ми отговорят.
Аз имам 1 опаковка 30 утрогестан, която ще ми е точно до трансфера и се чудя с какво ще ми е най-приятно после да продължа. Утрогестана определено ми е последен в списъка от желания, тази гад не искам да я виждам. Затова много се интересувам от циклогеста и комбинациите с него.

Аз поразучих за Циклогеста, защото тук никой не ми отговори.
Оказа се, че това за сега е най-доброто води се естествен прогестерон, но няма нищо общо с утрогестана, защото е в много по висока доза и се усвоява най-добре. Към него не са необходими инжекции той е достатъчен да завиши нивата на прогестерон максимално. Разбрах, че не трябва да се пипа с ръка за да се избегнат бактериални инфекции. От горната страна се отваря опаковката на свещичката и така се слага във влагалището, като се избутва само тя и после с пръст се подбутва навътре. Ако обаче се появи кръв или някакво зацапване само в тези дни се слага анално. Ако докато го слагате усетите миризма или сърбеж на момента се изплакнете с хладка вода, но само външно в която сте разтворили лъжица сода за хляб за да се унищожат бактериите и да не навлязат във влагалището.
Слагам го и вече лежа по 30мин след това, мисля е достатъчно.
Дано е полезно и на вас това успях да разуча, желая късмет на всички Flowers Four Leaf Clover

Забравих да кажа, че се слага на 12ч.+ - 30мин., да се спазват часовете за оптимален ефект

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 12:37 от pepita5

# 549
  • София/Севлиево
Тиги и Сияна прекрасни резултати, честито!
Ден 6(или 5 ако не броя деня на трансфера) се чувствам като прегазена с валяк.То не са нерви,викам за щяло и нещяло,подута съм,имам огромно количество газове,постоянно ми се спи,абе гадно е.Друг път не съм била така.Пия половин Дуфастон сутрин и вечер,половин Естрофем сутрин,обед и вечер,по една метафолиева от 400 мг,3х2 Утрогестан ,всяка вечер Акард и като се сетя Вигантол по 10 или 20 капки.Чудя се за Б12,но мисля че се храня достатъчно добре и док ми каза да не го вземам...

# 550
Тиги и Сияна прекрасни резултати, честито!
Ден 6(или 5 ако не броя деня на трансфера) се чувствам като прегазена с валяк.То не са нерви,викам за щяло и нещяло,подута съм,имам огромно количество газове,постоянно ми се спи,абе гадно е.Друг път не съм била така.Пия половин Дуфастон сутрин и вечер,половин Естрофем сутрин,обед и вечер,по една метафолиева от 400 мг,3х2 Утрогестан ,всяка вечер Акард и като се сетя Вигантол по 10 или 20 капки.Чудя се за Б12,но мисля че се храня достатъчно добре и док ми каза да не го вземам...
Ели, направи си чай от копър (или си вземи копър на хапчета от аптеката), ще ти помогне за газовете и е безобиден.
Успех!!

# 551
С радост се присъединявам отново към тази групичка, защото и за мен започна  дългото чакане след трансфер. Днес ми беше ЕТ  на един ембриони на 4ти ден, уж много хубав.. Малко ми изглежда нереално да се надявам само на един Е, ама нямахме повече читави, това е всичко. Имам доста инжекции и лекарства, както всички вас. След 10 дни ще си направя тест, ако въобще изкарам толкова време. Дано да се похваля за пръв път с високо ЧХГ. Това ми е 5 трансфер и знам, че не мога да се доверя на симптоми- и лошо ми е било, прорязвания, ПМС болки, мравучкания, твърди и болезнени гърди, сънливост, често уриниране, еротични сънища...всякакви екстри, но ЧХГ все е около 0. Няма да лежа, защото съм на работа и не съм обяснявала какво правя. Работата ми не е на крак, а зад бюро, ще гледам да се щадя. Поздрави и успех! Heart

# 552
Момичета, как си слагате Циклогеста по принцип трябва да е вагинално, но някои го слагат анално за да се избегнат вагинални инфекции. Не зная дали обаче аналното не се усвоява по слабо от вагиналното и по колко мин. лежите след поставянето му, защото лежах 15мин. и не зная дали е достатъчно?
[/quote

А в крайна сметка, разбра ли... ако циклогеста се поставя анално ,  усвоява ли се по същия начин ? Blush Blush

# 553
аз пуснах 0,25 приключих ама въпроса ми е как се казва това изследване на ембрионите и каква му е цената. за генетични аномалий.

# 554
Здравейте момичета нова съм в тази група.
Направихме трансфер на свежи ембриони 2бр на 3-ти ден,днес ми е 13-сти ден след трансвер.
04.02 ЧХГ-48,8
06.02 ЧХГ -131,4
Как са стойностите ,добре ли върви Simple Smile Благодаря предварително за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт