Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета нова съм в тази група.
Направихме трансфер на свежи ембриони 2бр на 3-ти ден,днес ми е 13-сти ден след трансвер.
04.02 ЧХГ-48,8
06.02 ЧХГ -131,4
Как са стойностите ,добре ли върви Simple Smile Благодаря предварително за отговорите

БРАВО 🍀🍀🍀 Над 25 се счита за положителен, резултата и на 48мия час е чудесен. Сега Дай Боже със здраве и късмет напреед , напрееед ......та до КРАЯ !  УСПЕХ 🌷

# 556
Здравейте момичета нова съм в тази група.
Направихме трансфер на свежи ембриони 2бр на 3-ти ден,днес ми е 13-сти ден след трансвер.
04.02 ЧХГ-48,8
06.02 ЧХГ -131,4
Как са стойностите ,добре ли върви Simple Smile Благодаря предварително за отговорите

БРАВО 🍀🍀🍀 Над 25 се счита за положителен, резултата и на 48мия час е чудесен. Сега Дай Боже със здраве и късмет напреед , напрееед ......та до КРАЯ !  УСПЕХ 🌷
Много благодаря,дай боже всичсо да се развие добре,поэелавам и на всички вас който чакате всичко да е ок:)

# 557
  • София/Севлиево
аз пуснах 0,25 приключих ама въпроса ми е как се казва това изследване на ембрионите и каква му е цената. за генетични аномалий.
Предимплантационна диагностика е изследването,но не навсякъде го правят.Сигурна съм за Надежда и д-р Владимиров.За цена трябва да провериш в сайтовете на клиниките.Аз правих при Владимиров и за 6 ембриона ми излезе около 5000 лв.Съжалявам,че не се получи,но следващия път ще стане.А кариотип правили ли сте с ТМ?
Йоли, чудесен резултат! Тихичко честито и лека бременност ❤️
Дейзи, успех!Пожелавам ти това да е успешният ти опит.

# 558
нищо не сме правили предполагат че проблема е в ембрионите не в мен и мойте хормони.... кажете какво може да се изследва на тези ембриони че да станат нещата

# 559
Здравейте ! Ембриотрансфера ми беше на 25.01.Получих зацапване на 03.02.След това ми дадоха Дуфастон и спря зацапването .Вчера на 06.02 правих уринарен тест имаше втора бледа черта днес сутринта нямаше. Нямам болки в корема.Може ли Дуфастон да бави цикъла ?

# 560
Тестовете уринарните с еднаква чувствителност ли са? Когато бях с ниски стойности на ЧХГ, някой тестове отчитаха, други не. ( някой отчитат от 10 ЧХГ, други от 20 чхг - и то в урината ). Когато в кръвта ми беше 22 чхг с уринарен на Престо имах - въображаема втора.
Има едни Експрес тестове, които отчитат при ЧХГ 10 ( открих ги в Римедиум).

# 561
Изобщо не съм наясно и
Ще съм благодарна, ако ми дадете съвети, защото в клиниката във Варна вероятно ще ми кажат просто да правим нов опит, а на мен ми се иска, докато чакаме заповедта, да направя максимума, който зависи от мен.
Благодаря ви предварително!

Здравей Darieti в коя клиника си във Варна?

# 562
аз пуснах 0,25 приключих ама въпроса ми е как се казва това изследване на ембрионите и каква му е цената. за генетични аномалий.
много съжелявам, с вас продължаваме напред за следващия опит. Аз имам замразени сега се готвя за тях

# 563
много съжелявам, с вас продължаваме напред за следващия опит. Аз имам замразени сега се готвя за тях

Знаете ли колко време след свеж трансфер , може да се направи ЗЕТ и е препоръчително?

# 564
Съжалявам момичета
Вие ми вдъхнахте огромен кураж когато бях притеснена
Пожелавам ви за напред само успех и Божията благословия да е над вас ♥️♥️♥️

# 565
vva В МЦАР Варна
Изобщо не съм наясно и
Ще съм благодарна, ако ми дадете съвети, защото в клиниката във Варна вероятно ще ми кажат просто да правим нов опит, а на мен ми се иска, докато чакаме заповедта, да направя максимума, който зависи от мен.
Благодаря ви предварително!

Здравей Darieti в коя клиника си във Варна?

# 566
аз съм зет и ми казаха след този цикъл на следващия мога пак... но финансите ме спират за сега и лекарствата от турция ... няма как сега да си купя....не съм се предала яд ме е само че неможем да разберем какъв е проблема. Предположиха тромбофилия нямаше време за изследвания затова си бях на фраксипарин 0.4 по една на ден... нисък прогестерон заради предния мисед и затова имах и инжекци прогестерон освен утрогестана и дуфастона... неможем да разберем какво се случва и затова имам още две замразени ще пробваме с тях и ако пак не стане на следващия опит ще правим диагностика и на ембрионите... успех на всички

# 567
аз съм зет и ми казаха след този цикъл на следващия мога пак... но финансите ме спират за сега и лекарствата от турция ... няма как сега да си купя....не съм се предала яд ме е само че неможем да разберем какъв е проблема. Предположиха тромбофилия нямаше време за изследвания затова си бях на фраксипарин 0.4 по една на ден... нисък прогестерон заради предния мисед и затова имах и инжекци прогестерон освен утрогестана и дуфастона... неможем да разберем какво се случва и затова имам още две замразени ще пробваме с тях и ако пак не стане на следващия опит ще правим диагностика и на ембрионите... успех на всички

Kiki_riki, съжалявам за отрицателния резултат.
Ти в коя болница правиш ин витро? Защо е това бързане от страна на лекаря, без да е открит проблем да се прави втори, трети опит? Не искам да ровя в раната, но ми звучи несериозно да се бие фраксипирин без да се изследват мутациите.

# 568
дозата не е голяма.... вместо аспирин .... те не бързат с опитите 2 години три опита не мисля че се бърза 2019 две пункций един свеж трансфер от пурвата пункция втората имах хиперстимулация и на третия цикъл чак трансфер това е вече 2020 и сега 2021 трети трансфер...... за кое бързаме искаме само да разберем къде е проблема но така или иначе имам замразени два бластоциста и ще си ги върна чак септември сега ще поработя малко да съберем пари и тогава.

# 569

Съжелявм за неуспеха ти. Дай Боже за следващия път да разберете от къде идва проблема и да успеете да сбъднете мечтата си!

Общи условия

Активация на акаунт