Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 516
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Не можах да снимам по-добре. На живо се вижда една идея по-добре, отколкото на снимката. Аз, като имах биохимична, пак се виждаше бледорозово и очаквах да е към 100, а беше 14 ед. на 14-ти ден след ову (31-ви ден от МЦ), след 3 дни - 18 ед., после взе да пада. Така че не се знае колко е сега. А при естествено забременяване на 14-ти ден от ову (29 ден от МЦ) беше супер наситена и след 2 дни кръвният излезе 1290 ед.

И аз съм имала положителен уринен тест с биохимична бременност и кръвен със стойност 9 😊 Затова и не ги харесвам.

# 511
Тиги, пожелавам този път да видиш 4 цифрено чхг и след 9 месеца да се гушката с тази чертичка 🍀🍀🍀

# 512
  • София/Севлиево
То и аз имах два шуър чека с бледи черти при биохимичната...Но това няма да е БХ.

# 513
То и аз имах два шуър чека с бледи черти при биохимичната...Но това няма да е БХ.

Аз го казах,в смисъл че тогава се ядосах на пикливите тестове,не че сега става въпрос за БХ. И пиклив тест повече никога няма да си направя. 😃
 А иначе стискам палци това да си е една много хубава бременност. 😁

# 514
  • София/Севлиево
Simple Smile Аз те разбрах.Всъщност и аз много им нямам вяра...

# 515
аз да ви кажа съм обратното, с чхг-то се напрягам зверската, че не расте, че не е достатъчно високо, единствената ми успешна бременност с дъщеря ни беше без да пускам чхг...

# 516
Жоржи, кой знае колко успешни бременности има с по-ниско или неравномерно нарастващо чхг, но обикновено спонтанно забременелите жени изобщо не го изследват, а някои не знаят какво е
аз да ви кажа съм обратното, с чхг-то се напрягам зверската, че не расте, че не е достатъчно високо, единствената ми успешна бременност с дъщеря ни беше без да пускам чхг...

# 517
  • София/Севлиево
Подута съм като балон.Дали ще навреди еспумизан да взема?В упътването не пише да вреди.Имам и едно за бъбреците-Стеролит,обаче пък за него няма инфо.Много е неприятно,досега не ми се е случвало така...

# 518
Ели, док ми каза, че еспумизан, мезим форте, дегазин могат да се взимат.
Подута съм като балон.Дали ще навреди еспумизан да взема?В упътването не пише да вреди.Имам и едно за бъбреците-Стеролит,обаче пък за него няма инфо.Много е неприятно,досега не ми се е случвало така...

# 519

Аз си направих теста на 13ти на 3 дневни 🤭 Откъде толкова търпение.. ако решим на правим друго ин витро сигурно ще почна да се бода рано рано 🤣

# 520
Момичета днес най после ще пускам ЧХГ
Колко е минималната стойност на хормона за да разбера че е положителен при 3 дневен СЕТ???
ДНЕС МИ Е 12ти ден
Нямам никакво зацапване,болки,а датата на последния МЦ ми беше 01.01.2021

# 521
Успех и да се похвалиш с положителни резултати!!!

# 522
Между 5 и 25 единици на ЧХГ има съмнение за бременност, при над 25 единици се брои за положителен.
Пожелавам три цифрен резултат...успех!

# 523
Аз пуснах днес кръвно изследване и сега чакам резултатът да излезе.
Успех и на теб, siqina_83!
kiki_riki, ти ще пускаш ли?

Днес направих още един и изглежда по-добре:

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 10:01 от tigi_m

# 524
Darieti да ти кажа при следващия ми трансфер ще си правя пас, никакво чхг няма да пусна. Последния път през декември направо се съсипах, ходих да ме бодат 100 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт