Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 504
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Момичета тромбофилия пречи ли за имплантация.

# 571

Тъкмо се канех и аз да питам за това... излязоха ми резултатите за тромбофилия и се оказва, че имам това...

В шок съм и колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
А във вторник ми предстои ЗЕТ...
До сега никога не съм имала дори имплантация и никакво лечение свързано с тромбофилия...

# 572

Тъкмо се канех и аз да питам за това... излязоха ми резултатите за тромбофилия и се оказва, че имам това...

В шок съм и колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
А във вторник ми предстои ЗЕТ...
До сега никога не съм имала дори имплантация и никакво лечение свързано с тромбофилия...

Има тема за тромбофилиите с инфо в началото, влез и чети там. Има няколко потребитилки, където отговарят, от зор жените са чели много и знаят.

# 573
На неуспелите пожелавам успех следващия път и наистина да намерите истинските причини за неуспех.
Kiki твоя случай много ми напомня на моя...2 аборта в 6-8 седмица...генетични изследвания на 3 ембриона (обща цена 1500 лв.)-и трите много добри и балансирани...след ядрено магнитен резонанс ми откриха ендометриоза на огнища(така не се вижда на ехографа). Последва хистеро с лазер и Депакин 2-3 месеца...сега съм с положителен тест и се надявам да е до край.
Успех на всички!

# 574
преди две години ме отваряха оправяхме трабите нямашели да се види тога ако имам нещо

# 575
  • София/Севлиево
Не пречи за имплантацията,но по-нататък може да създаде проблеми ако не се вземат мерки.

# 576
на имплантацията пречи ендуметриума и тсх нямам проблем с тях... явно наистина е проблема в самия ембрион... много съм объркана от казаното от док имам още два ще направя трансфер пък каквото стане.... ще го мисля като дойде времето за новата пункция... успех на всички бременни и не бремении ще стане и нашето чудо трудно но ще стане... успех

# 577
И аз имам операция за киста и миома, но никой нищо не ми каза. След поредния неуспешен опит (дори без имплантация) док каза, че няма да правим повече трансфери без да разберем за някаква причина. Почти половин година по-късно даде резултат.

# 578
Здравейте, в деня на трансфера докато лежах непосредствено след него ми се доходи до тоалента болезнено, но ми казаха да лежа и стискам поне час.
Болките бяха огромни, а коремът много подут.
Страх ме е да не се е случило нещо на ембриончета, според вас има ли такава опасност?

# 579
на имплантацията пречи ендуметриума и тсх нямам проблем с тях... явно наистина е проблема в самия ембрион... много съм объркана от казаното от док имам още два ще направя трансфер пък каквото стане.... ще го мисля като дойде времето за новата пункция... успех на всички бременни и не бремении ще стане и нашето чудо трудно но ще стане... успех

На този цикъл ли ще правиш нов трансфер или ще пропуснеш един месец?

# 580
  • София/Севлиево
Здравейте, в деня на трансфера докато лежах непосредствено след него ми се доходи до тоалента болезнено, но ми казаха да лежа и стискам поне час.
Страх ме е да не се е случило нещо на ембриончета, според вас има ли такава опасност?
Не,няма как да им се случи нещо.Желая ти успех!

# 581

Не се притеснявай, това не е "нещо", което може ей така да изпадне. Аз също непосредствено след трансфера ходих до wc ..... По- малко притеснения и вглеждане в симптомите, по-лесно преживяване на дългите дни до резултата и след това 🍀🍀🍀 Успех 🌷🌷🌷

# 582
Не няма да е на този попринцип ми казаха да птопусна един но мисля след лятото да отида

# 583
kiki_riki, съжалявам, че не е станало. Дано предимплантационната диагностика да даде резултат, ако решите това да бъде. А защо не направиш биопсия на ендометриум? Изследват се НК клетки в матката и имлантационен прозорец. Ти казваш, че всичко е наред с матката, но това изследване е сравнително евтино (към 300 лв) и ако там има проблем, ще ти се спестят 2-3-5000 лв. Пожелавам ти много успех! Дано да откриете проблема и следващият път да стане!
Честито, Йоли! Безпроблемна бременност до финал!
Успех, Дейзи!
Успех и на Тулипа и Данаесд, малко ви остана!

# 584
Момичета, днес пуснах кръвен на 9-ти ден след свеж трансфер и е 15.... много е нисък, биохимична ли ще е, трябва да се обадя на доктора, но ми е много мъчно Sad радвам се поне, че имаме замразени..

Общи условия

Активация на акаунт