Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

Резултата от днешния тест

# 586
Danaesd, повтори след 2 дни. Може имплантацията да се е позабавила, може по-бавно да расте.
Makeup_Artist_Toni, съжалявам много за резултата. Успех при следващия опит!

# 587
не е биохимична пусни пак и ако са ти три дневни пак може да е толкова ниско.... не четете какво пише в началото на темата това са неща от учебниците не при всеки нещата стават по учебник....

# 588
  • до най-прекрасния мъж
Съжалявам за отрицателните тестове, момичета.
За тези с +, тихичко честито и до финал.
Аз имам един въпрос. Имаме 2 неуспешни инсета, сега подготвяме ЗЕТ. Имаме общо 4 ембриончета. Ако всичко е наред с ембритата, това са 2 ЗЕТ. Ако, не дай Боже, се окажат неуспешни, една стимулация с 2 ЗЕТ като един неуспешен опит ли се водят или като 2 неуспешни? Тоест, ще можем ли евентуално, ако се наложи, да ползваме фонда или трябва да са 2 пълни процедури, включващи 2 стимулации и колкото са там трансферите към всяка от тях?
Може би не питам където трябва, но дано знаете нещо по въпроса.

# 589
  • София/Севлиево
Като един неуспешен опит.Аз от първата пункция имах три опита,от втората-два,общо-5 ,но се води като 2 неуспешни опита по фонд.Ако са самофинансирани може всеки да е отделен...

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 16:08 от Елислава

# 590
не е биохимична пусни пак и ако са ти три дневни пак може да е толкова ниско.... не четете какво пише в началото на темата това са неща от учебниците не при всеки нещата стават по учебник....

Да, в сряда ще пусна отново.. надявам се наистина да се е удвоило! 🍀

# 591
Аз имам един въпрос. Имаме 2 неуспешни инсета, сега подготвяме ЗЕТ. Имаме общо 4 ембриончета. Ако всичко е наред с ембритата, това са 2 ЗЕТ. Ако, не дай Боже, се окажат неуспешни, една стимулация с 2 ЗЕТ като един неуспешен опит ли се водят или като 2 неуспешни? Тоест, ще можем ли евентуално, ако се наложи, да ползваме фонда или трябва да са 2 пълни процедури, включващи 2 стимулации и колкото са там трансферите към всяка от тях?

Ако разбирам правилно, до момента не сте кандидатствали по фонд и сте с неустановен фактор, за който са Ви нужни 4 неуспешни опита, за да кандидатствате по фонд?
Ако случаят е такъв, на мен ми бяха казали в болницата, че при 1 стимулация с последващи 2 неуспешни трансфера - се броят 2 неуспешни опита (а не 1, защото всеки транфер си е отделен опит).
Ако вече тази стимулация и трансфери в момента са Ви поети от фонда - може да има нещо, което не знам.

Успех!

# 592
danaesd, ти не беше ли заедно с мен с тест за утре? Звънна ли за доктора и той/тя какво казват за резултата?
Успех и стискам палци в сряда да се повиши двойно Simple Smile

# 593
danaesd, ти не беше ли заедно с мен с тест за утре? Звънна ли за доктора и той/тя какво казват за резултата?
Успех и стискам палци в сряда да се повиши двойно Simple Smile

Да, но реших днес да го направя.. тези дни минаваха толкова бавно Grinning доктора каза да не спирам лекарствата и в Сряда отново тест. Аз малко се отчаях с този резултат, но ще видим. Стискам палци и за теб утре Heartpulse

# 594
Момичета тромбофилия пречи ли за имплантация.

Има някои мутации, които пречат. На мен в назначената от Русев придобита тромбофилия в Геника ми излязоха мутации при 1154 VEGFA и отдолу пише, че се асоциира с предразположение към повтарящи се спонтанни аборти и неуспешни имплантации при инвитро. Освен това имах повишени ТЛА (тромбоцитно-левкоцитни агрегати), т.е. тромбоцитите се слепват един с друг, образуват се микро-тромбчета и това също пречело за имплантация.

# 595
На мен също една мутация ми откри доц. Русев и пишеше че има риск при бременност.

# 596
  • до най-прекрасния мъж

Ако разбирам правилно, до момента не сте кандидатствали по фонд и сте с неустановен фактор, за който са Ви нужни 4 неуспешни опита, за да кандидатствате по фонд?
Ако случаят е такъв, на мен ми бяха казали в болницата, че при 1 стимулация с последващи 2 неуспешни трансфера - се броят 2 неуспешни опита (а не 1, защото всеки транфер си е отделен опит).
Ако вече тази стимулация и трансфери в момента са Ви поети от фонда - може да има нещо, което не знам.

Успех!
С установен фактор сме. С тежък МФ, но без данни за спермогенеза сме. Отделно аз съм с много трудно пропускащи тръби, но все пак пропускащи. Тоест, зле сме, но не отговаряме на критериите на фонда за финансиране. Затова единственият ни вариант е 4 неуспешни. Засега имаме 2 самофинансирани инсеминации - неуспешни. В момента сме в процедура за първо самофинансирано инвитро. Минахме пункция и сега готвим първи ЗЕТ. Ако всичко е наред с ембрионите, би трябвало да стигнат за 2 трансфера (моля се да успеем още от първия, но Божа работа). Ако и двата са неуспешни, ще имаме общо 2 неуспешни инсета, 1 пункция и 2 ЗЕТ. Затова се чудех дали една пункция с 2 ЗЕТ ще се броят за 1 или 2 опита. Тоест, ще съберем ли 4 неуспешни или ще трябва да правим още един самофинансиран опит, за да стигнем до бройката за фонда? Дай Боже да не се наложи и нашите бебоци да се родят от някои от 4те снежинки, които имаме. Но ми стана интересно, а и да се готвя психически.

# 597
Момичета,вече питах в друга тема,но никой не ми отговаря и ще попитам и вас.Трябва да започна стимулация.Очаквах цикълът да ми дойде в неделя вечерта или днес сутринта,но вчера вечерта ми зацапа с ясно червена кръв,само колкото да ми изцапа ежедневната превръзка и спря.Днес от сутринта чакам да тръгне,но до 4 часа следобед нямаше нито капка.После тръгна бавно и към 7 вече засили както нормален цикъл.Въпросът ми е:утре ли броя за първи ден и в сряда да отида за начало на стимулацията?Никога преди не ми се е случвало да тръгне,да спре пак да тръгне.Взимах Дуфастон за 10дни(спрях го в петък) за това ли стана така?
Моля,някоя на която се е случвало да помогне.

# 598
  • София
Да, утре броите за първи ден

# 599
Да, утре броите за първи ден
Много благодаря pepita5,успокои ме.И аз така знам,но съм толкова изнервена,че почнах да се съмнявам в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт