Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не се притеснявай, всичко ще бъде на ред, просто в тази борба след прием на медикаменти често се случва цикъла да прави номера.

# 601
  • София/Севлиево

За ден 8 след ЗЕТ на 1 5-дневен емброн май е добре?Дадох и кръв,резултатът ще е готов до след обяд.А официалната ми дата за тест е след 2 дни на 11-ти,но не можех да чакам повече.

# 602
Ах, Ели! Знаех си аз! От кога чакам тази снимка! Тихо честито и успех и до финал!
Прегръдки!
И аз като теб избързах след Зет с един ден с уринарния, за да знам с каква нагласа да отида в лабораторията. Тогава имах бледа черта и трицифрено ЧХГ. А вече съм в девети месец и чакаме бебка да се появи. Много се радвам за резултата ти!
Flowers Four Leaf Clover

# 603
  • София/Севлиево
Срещата ви наближава .А всякаш вчера писа,че се готвиш за ЗЕТ.Вярвам че и аз ще стигна до щастливия край този път.Време ми е,че много дълго се задържах в Проблемно забременяване.

# 604
Здравейте, чета ви редовно, но до сега не съм писала. Искам само да честитя на Ели, тихичко честито и успех до финал!

# 605
  • до най-прекрасния мъж
Срещата ви наближава .А всякаш вчера писа,че се готвиш за ЗЕТ.Вярвам че и аз ще стигна до щастливия край този път.Време ми е,че много дълго се задържах в Проблемно забременяване.
Ели, стискам палци, дано този път е до финал. Най-щастлшвият финал Simple Smile

# 606
Ели, честито
Много се радвам за теб дано сега да избухнеш и с хубаво ЧХГ.
Успех и до финал Flowers Four Leaf Clover

# 607
Ели тихичко честито. И ще стискам палци за хубаво Чхг. Мале колко ще е щастлив доктора. 😊

# 608
  • София/Севлиево
Рончо,и аз това си помислих-колко ще се зарадва.Той е човекът,който повярва в мен и ме накара и аз да повярвам в себе си.Само се чудя дали още днес като излезе кръвния да му кажа ,или да чакам до 11-ти.

# 609
Ех, Ели, оправи ми деня, това е прекрасно Two Hearts

Моя ЗЕТ се отлага за м. 05, ще се чака ...

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:39 от Жоржи

# 610
Рончо,и аз това си помислих-колко ще се зарадва.Той е човекът,който повярва в мен и ме накара и аз да повярвам в себе си.Само се чудя дали още днес като излезе кръвния да му кажа ,или да чакам до 11-ти.
Изчакай Чхг и помисли. Аз не бих се стърпяла . 😉

# 611
Ели, поздравления! Следя твоята история и се моля за теб, моля се за всички нас! Ще задам любимия въпрос за симптомите? Имаш ли такива? Най- вече имаш ли зацапване някакво? Аз съм на 3 ден вече и не усещам нищо. Не се надявам много да стане чудо. Успех и ни дръж в течение, защото те мислим!

# 612

За ден 8 след ЗЕТ на 1 5-дневен емброн май е добре?Дадох и кръв,резултатът ще е готов до след обяд.А официалната ми дата за тест е след 2 дни на 11-ти,но не можех да чакам повече.

Eхааа супер, дано довчера да ни зарадваш и с хубаво ЧХГ.

# 613
Момичета здравейте днес от клиниката ми се обадиха че утре ще се наложи да ми вливат интралипид
Има ли такива на които също са им вливали но вече след ++ и настина ли помага за задържане на ембрионите Утре ми е прегледа и ще попитам док.но ако някоя е запозната моля ви за мнение

# 614
Няколко дни преди трансфер, и 3 дни след положителен тест, нямам странични ефекти, надявам се да помогне.
Момичета здравейте днес от клиниката ми се обадиха че утре ще се наложи да ми вливат интралипид
Има ли такива на които също са им вливали но вече след ++ и настина ли помага за задържане на ембрионите Утре ми е прегледа и ще попитам док.но ако някоя е запозната моля ви за мнение

Общи условия

Активация на акаунт