Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 482
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
Симптомите са ми по-скоро от лекарствата-гадене,подуване, газове,постоянно ми се спи,изострено обоняние, нервност,чувствителни гърди.Казвам го, защото ми е 7-ми ЗЕТ,при предния ноември,който бе неуспешен ги имах почти същите.
Имам вливка Интралипид от 26.11 преди свежият ми трансфер, който както писах,бе неуспешен.Ама знам ли ,може и сега да действа, въпреки че май действието е 6-8 седмици,а при мен със сигурност са минали.

# 616
Ели, ти имаш цяла палитра от симптоми. А всъщност някакво зацапване имаше ли?  Питам, защото съм останала с впечатление, че доста често го има и е хубав знак. Може и да греша. Поздрави и стиснати палчета!

# 617
Тихичко честито, Ели! Стискам ти силно палци за лека и безпроблемна бременност! ❤

За ден 8 след ЗЕТ на 1 5-дневен емброн май е добре?Дадох и кръв,резултатът ще е готов до след обяд.А официалната ми дата за тест е след 2 дни на 11-ти,но не можех да чакам повече.

# 618
  • v. turnovo
Здравейте! След днешното прекрасно начало в темата, реших да се запиша, вчера ми беше трансферът на 2 5дневни ембриончета и се надявам силно да е успешен! Като за 6ти трансфер съм оптимист засега, надявам се нервите да издържат и да не тръгна с ранно тестване. Успех на всички в темата!

# 619
  • София/Севлиево
За щастие без зацапване.Но при мен се появява по-късно,към 7-8 г.с.и е индикация за проблем.Имам 4 бременности,и при 4 прокървявах,само втората успяхме да спасим с инжекции Прегнил до края на първи триместър.

# 620
Ели тихичко, честито, дано този път е до финал.

Аз лично на Престо не вярвам, че ми е давал фалшиво положителни резултати без бременност.

Daisy81 зацапването изобщо не е хубава новина.

# 621
Рончо,и аз това си помислих-колко ще се зарадва.Той е човекът,който повярва в мен и ме накара и аз да повярвам в себе си.Само се чудя дали още днес като излезе кръвния да му кажа ,или да чакам до 11-ти.

Ели, според мен му кажи още днес, като разбереш резултата, за да го зарадваш Simple Smile А пък може след 2 дни пак да пуснеш и да видиш как расте Simple Smile  Ти в Афродита ли отиде за кръвния тест или на друго място? Мен там малко ме дразни, че не ми дават парола, да си виждам резултатите и все трябва да питам кое как е Simple Smile

# 622
Ели, изглежда, че тестът е положителен. Много се радвам за теб. Колко е резултатът от кръвното изследване?

# 623
  • София/Севлиево
Ния,в Цибалаб до вкъщи го пуснах,че то имам още два дни до датата, дадена ми от док.Ама аз си знам,че и 7 дни след ЗЕТ кръвния отчита,днес ми е 8-мия...

# 624
Ели направо страхотна новина, с теб съм, стискам много палци и се моля да е до финал, всичко да е наред и да се свършва тая епопея. Прегръщам те и много много се радвам ама тихичко 🤗🤗❤️

За ден 8 след ЗЕТ на 1 5-дневен емброн май е добре?Дадох и кръв,резултатът ще е готов до след обяд.А официалната ми дата за тест е след 2 дни на 11-ти,но не можех да чакам повече.

# 625
Момичета влизам и аз с кръвен на 10 ден след свеж трансфер

# 626
Честито, Тулипа! Безпроблемна бременност докрай!

# 627
  • до най-прекрасния мъж
Момичета влизам и аз с кръвен на 10 ден след свеж трансфер
Тихичко честито и на теб, Tulipa_ и до щастлив и ревлив финал Simple Smile Днес много прекрасни новини, дано така да продължаваме и тук дълго да не се задържаме Simple Smile

# 628
Здравейте, момичета.
Искам да попитам за мнение за моето ЧХГ.
25.01.21 - трансфер на 5-дневно ембрионче.
03.02.21 - ЧХГ 43,9 mIU/ml.
05.02.21 - ЧХГ 140,7 mIU/ml.
Стойностите са ниски, но пък растат. Разбира се, че ще повторя и, ако се наложи, потретя и т.н., но на Вас как ви се струва?
Предния път на 14 ден след инсе ЧХГ беше 380. За съжаление не завърши добре тогава, но сега са прекалено ниски стойностите.
Нали няма как да е извънматочна бременност?
Благодаря ви.

Тихичко честито на дамите с положителни тестове!
Момичета, влизам да дам ъпдейт, за да имат надежди тези с ниско ЧХГ в началото.
Днес 09.02. ЧХГ показа 1313. Утре съм на вливка, а другата седмица на преглед.
Дано този път имаме късмет!

# 629
Чудесни положителни тестове, момичета Yum След два дни да се утроят ЧХГ-тата, а не просто да се удвоят и да стане заразно за всички очакващи тестове Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт