Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 495
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви момичета

# 526
Здравейте момичета
Присъединявам се към вашата група на чакащите след трансфер. Вече съм 6-ти ден след трансфер на 2броя  5-дневни бластоциста.
Това ни е първо инвитро и съм със свеж трансфер, имаме 2 неуспешни инсеминации преди това.
Пожелавам успех на всички чакащи Simple Smile

# 527
Здравейте, момичета.
Искам да попитам за мнение за моето ЧХГ.
25.01.21 - трансфер на 5-дневно ембрионче.
03.02.21 - ЧХГ 43,9 mIU/ml.
05.02.21 - ЧХГ 140,7 mIU/ml.
Стойностите са ниски, но пък растат. Разбира се, че ще повторя и, ако се наложи, потретя и т.н., но на Вас как ви се струва?
Предния път на 14 ден след инсе ЧХГ беше 380. За съжаление не завърши добре тогава, но сега са прекалено ниски стойностите.
Нали няма как да е извънматочна бременност?
Благодаря ви.

# 528
  • София/Севлиево
Изобщо не са ниски,а са идеални,пък и има доста повече от удвояване.Тихичко честито,лека и спокойна бременност ❤️
Това ти е 12 ден след трансфера.Моят тест е назначен за 11 ден след ЗЕТ и ако изкарам подобна на втората ти стойнощ ще съм повече от доволна и спокойна.

# 529
Боби, много са добре стойностите според мен, все пак е още рано и затова са по-ниски. Дано този път всичко при теб е успешно! Аз дните ги броя, че днес ти се пада 11-ти ден, ако денят на трансфера е нулев. При мен е същият ден - трансфер на 25.01. на две 5-дневни.
Тулипа, успех и на теб в чакането, защото е голямо изпитание, и после + тест да имаш!

# 530
  • София
Момичета, как си слагате Циклогеста по принцип трябва да е вагинално, но някои го слагат анално за да се избегнат вагинални инфекции. Не зная дали обаче аналното не се усвоява по слабо от вагиналното и по колко мин. лежите след поставянето му, защото лежах 15мин. и не зная дали е достатъчно?

# 531
Здравейте, момичета.
При мен нещата не са ок. Онзи ден ЧХГ 340, днес след 48 часа - 450. Док ми каза да не спирам лекарствата и да изчакам до понеделник, но даже се чудя защо ме заблуждават.
Оттук нататък са въпросите в главата ми, може би може да ме насочите!
Имам две биохимични бременности (спонтанни), това ще ми е трета от инвитро.

До момента имам имунологично изследване и с нормален резултат:IL1A - 889 C/C
IL1B + 3954 C/C
TNFa - 308 G/G
HLA-G Del/Del
ДНК анализ и нормален резултат за:
R506Q, 20210G>A, Val34Leu
И мутации: хомозиготен генотип 4G/4G за PAI
Хетерозиготен генотип I/D (ACE)
Хетерозиготен генотип C/T за 677C>T (MTHFR)
Kато заради последното съм била на 0,4 Клексан от деня на трансфера и аспирин протект.
Мисля да направя назначеното ми от генетичката (доц. Константинова от Варна) изследване - хромозомен анализ на двамата. И после?
Освен това, ако на този хромозомен анализ излезе нещо, ние можем ли да направим нещо по въпроса? Изобщо не съм наясно и съм много тъжна и объркана. Това ми беше първа стимулация с един замразен бластоцист, помислих за кратко, че ще се случи нещо и неуспехите ми са били случайност, но започвам да мисля, че не са с тази повтаряемост!
Ще съм благодарна, ако ми дадете съвети, защото в клиниката във Варна вероятно ще ми кажат просто да правим нов опит, а на мен ми се иска, докато чакаме заповедта, да направя максимума, който зависи от мен.
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 15:52 от Darieti

# 532
Darieti, ние не сме правили хромозомен анализ, но имам една бременност до 26 г.с. и една до 9 г.с., като след втория мисед пуснахме генетичен анализ на абортивен материал и там излезе, че няма нищо от най-често срещаните хромозомни аномалии. Тъй като и при нас има безброй неуспехи (от 5 години пробваме), при следващ етап си мисля дали да не направим кариотип. И аз не знам какво се прави след това.
Но имам изследване на НК клетки (периферни). Последно от август мин. год. - 16% при граница под 12%. Пия Агапурин и имах препоръка за вливане на 5 гр. Октагам преди трансфер. Направих тази вливка и сега разчитам на нея. Но ако не стане този опит, другото, което мисля да направя, е биопсия на ендометриум - НК клетки там и имплантационен прозорец.
Ако не сте правили тези изследвания, помисли за тях.

# 533
tigi_m Аз мисля, че този цитогеничен анализ, който ще пускам е кариотип точно (не съм учила медицина, а се оказва, че трябва да имам познания). Само че чета, че върху кариотипа не може по никакъв начин да се влияе - единствено може да се прави предимплантционна диагностика на ембриона преди трансфер при инвитро, само че тази технология се оказва не особено точна и успешна за сега. В клиниката във Варна много не изследват причините за несполуки, а се опасявам, че до ‘светилата’ в София и т.н. е невъзможно да се стигне лесно и бързо, та явно ще самоназначавам сама. Кариотипът има кой да ми го разчете тук. Но какво друго да предприема и аз не знам!! Sad попадам на разни sdi изследване, изследване на ембриони преди трансфер.. Но няма кой да ми препоръча. А не ми се хабят опити по фонда на сляпо и всички тези тревоги. Щом от първия трансфер нещо се хвана дори за малко и имам две спонтанни забременявания със същия резултат, си мисля, че има неоткрита причкна.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 16:30 от Darieti

# 534
Здравейте момичета ,аз съм 10-ти ден от трансфериран 3 дневен ембрион и ЧХГ-то ми е 48,8.Как ви се струва?

# 535

Най после да ви се похваля и ас момичета док.ми каза че е добър резултат
😍😍😍

# 536

Най после да ви се похваля и ас момичета док.ми каза че е добър резултат
😍😍😍

Браво!!Само такива новини да има в темата.SmileySmileySmileySmiley

# 537
Здравейте,

Някой имал ли е болки след пункция на 4 ден. На 3 ден започнаха и то основно в матката при допир и натиск е доста чувствителна и я чувствам много странно. Боли ме като ходя и по малка нужда. Дали е нормално? Първите 2 дни нямах никакви болки.

# 538
  • до най-прекрасния мъж
Нормално е, ще мине. Аз имах неразположение около 10 дни. Тежест, болка, беше ми странно усещането при уриниране, но отмина. Вероятно правиш лека хиперстимулация. Яж повече протеини, ще се оправиш.

# 539
Нормално е, ще мине. Аз имах неразположение около 10 дни. Тежест, болка, беше ми странно усещането при уриниране, но отмина. Вероятно правиш лека хиперстимулация. Яж повече протеини, ще се оправиш.
При мен при уриниране ме наболява доста - все едно нож минава през матката затова се съмнявам за инфекция или обструкция.

Общи условия

Активация на акаунт