Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета.
Искам да попитам за мнение за моето ЧХГ.
25.01.21 - трансфер на 5-дневно ембрионче.
03.02.21 - ЧХГ 43,9 mIU/ml.
05.02.21 - ЧХГ 140,7 mIU/ml.
Стойностите са ниски, но пък растат. Разбира се, че ще повторя и, ако се наложи, потретя и т.н., но на Вас как ви се струва?
Предния път на 14 ден след инсе ЧХГ беше 380. За съжаление не завърши добре тогава, но сега са прекалено ниски стойностите.
Нали няма как да е извънматочна бременност?
Благодаря ви.

Тихичко честито на дамите с положителни тестове!
Момичета, влизам да дам ъпдейт, за да имат надежди тези с ниско ЧХГ в началото.
Днес 09.02. ЧХГ показа 1313. Утре съм на вливка, а другата седмица на преглед.
Дано този път имаме късмет!
Доста добър резултат браво
Извинявам се но да ви попитам на каква вливка сте

# 631
  • София/Севлиево
Тъкмо казах, че нямам зацапване и на -появи се гадта,не е много,съвсем бледорозово,но го има.Имах и леки болки,но за тях пих две но шпа и лежа,то друго няма какво да направя.А за капак на листчето с паролата за резултата пише, че може чак утре да е готов.Ще се побъркам...
Боби, много хубав резултат.Интралипид ли ще вливаш.Сега всичко да е наред,но ще го обсъдя и аз с док и ще направя още една вливка...

# 632
Тъкмо казах, че нямам зацапване и на -появи се гадта,не е много,съвсем бледорозово,но го има.Имах и леки болки,но за тях пих две но шпа и лежа,то друго няма какво да направя.А за капак на листчето с паролата за резултата пише, че може чак утре да е готов.Ще се побъркам...
Боби, много хубав резултат.Интралипид ли ще вливаш.Сега всичко да е наред,но ще го обсъдя и аз с док и ще направя още една вливка...
Ели стискам палци 🤞🤞🤞 всичко да е наред и до финал. Дръж ни в течение на резултата.

# 633
Спокойно Ели всичко ще е наред не мисли лоши неща
почивай си и всичко ще е наред🙏🙏🤞🤞🤞

# 634
Еее, човек да не се зарадва, да не се похвали! Милата! Стискаме палци да е от зацапването с щастлив край! Heart

# 635
Ще вливам интралипид утре. Правя всичко каквото са ми казали с надеждата това да ни доведе до успех. И за да не се питам после дали не е от това.
Ели, дано е хубавото зацапване. Как е прогестеронът?

# 636
  • София/Севлиево
Ами сутринта забравих да го пусна и него.Миналия път със същата доза лекарства бе 49.Сега в четвъртък като ида за официалния тест ще пусна и прогестерона...
Да се редактирам-чхг 91.500.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:25 от Елислава

# 637
Ами сутринта забравих да го пусна и него.Миналия път със същата доза лекарства бе 49.Сега в четвъртък като ида за официалния тест ще пусна и прогестерона...

Ели, отдавна следя историята ти и от сърце ти желая това ембрионче да се окаже вашето бебче 🤗 Стискам палци в други ден резултатът да е удвоен и всичко да е наред, заслужаваш го!

# 638

Тихичко честито Елислава Heartpulse безпроблемно да е до края пожелавам Flowers Four Leaf Clover
Обади се на доктора, той така ще се радва Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 20:38 от greis

# 639
Ели супер е ЧХГ-то, само да расте и до финал този път.

# 640
Ели,стискам палци!Звънна ли в клиниката за зацапването?

# 641
Ели много се радвам за теб тихичко честито

# 642
  • София/Севлиево
Обадих се на доктора,зарадва се Simple Smile Каза да спра Акарда и да увелича Дуфастона и в четвъртък да повторя и пак да му се обадя...Малко ме е страх,защото аРТТ ми е на долна граница,но ще го послушам.На този етап няма какво да направя освен да слушам и изпълнявам.

# 643
Обадих се на доктора,зарадва се Simple Smile Каза да спра Акарда и да увелича Дуфастона и в четвъртък да повторя и пак да му се обадя...Малко ме е страх,защото аРТТ ми е на долна граница,но ще го послушам.На този етап няма какво да направя освен да слушам и изпълнявам.
Не се притеснявай, аз в началото също имах зацапване и спрях аспирин протект .Но ако прогистерона е нисък, си вземи инжекции прогостирон депо. Не разчитай на дуфадтона и утрогестана. Стискам ти палци всичко да е успешно. Много ме зарадва днес.

# 644
Елислава, много хубаво ЧХГ според мен. Пожелавам ти всичко да е наред докрая и пухкав финал!

Общи условия

Активация на акаунт