Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 48 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Севлиево
Ния,изследвала ли си НК клетъчна активност и ТЛА и АФА?
Отчет от втория ми чхг-131(удвоява се на 91 часа според калкулатора),в понеделник трябва пак да проверя(ще са минали около 96 часа).Аз винаги тръгвам с ниско чхг,със синът ми на ден 40+ беше около 400,което е много малко,но той се роди 2 дни преди термина,та сега съм спокойна.Форумът познава много родени бебета с ниско и неправилно удвояващо се чхг,та явно и моето ще е такова.

# 676
Привет, искам да питам тези с + резултат дали ви болят гърдите. При мен са видимо уголемени, но на моменти ме болят на моменти не и малко се притеснявам.

# 677
  • София/Севлиево
И аз съм по същия начин-ту ме болят и ги усещам напрегнати,ту са спокойни.И определено са пораснали,т.к.всички сутиени ме стягат...

# 678
Ния,изследвала ли си НК клетъчна активност и ТЛА и АФА?
Отчет от втория ми чхг-131(удвоява се на 91 часа според калкулатора),в понеделник трябва пак да проверя(ще са минали около 96 часа).Аз винаги тръгвам с ниско чхг,със синът ми на ден 40+ беше около 400,което е много малко,но той се роди 2 дни преди термина,та сега съм спокойна.Форумът познава много родени бебета с ниско и неправилно удвояващо се чхг,та явно и моето ще е такова.

Да, всичко съм изследвала, лятото бях при Русев и той ми ги назначи. И вливки правих, и аспирин, и Фракси. И преднизолон за имунитета, биопсия на матката. Наистина не знам вече какво да мисля...
УСпех с ЧХГ-то, дано се удвоява и расте както си му е реда Simple Smile

# 679
Въобще не им обръщам внимание на гърдите, при мен никога не са били симптом за положителен резултат. Всеки път болят, натежели са и накрая - 0. Подутият корем също. Единственият път, когато забременях, имах зацапване. Знам, че това се води патология, но някак си го свързвам с успех.  Затова по - скоро се питам, има ли успели девойки, който да са нямали следа от зацапване. Blush

# 680
Въобще не им обръщам внимание на гърдите, при мен никога не са били симптом за положителен резултат. Всеки път болят, натежели са и накрая - 0. Подутият корем също. Единственият път, когато забременях, имах зацапване. Знам, че това се води патология, но някак си го свързвам с успех.  Затова по - скоро се питам, има ли успели девойки, който да са нямали следа от зацапване. Blush

От богатия ми опит на трансфери..... имам 3 положителни. 2 от които не завършиха добре,но никога не съм имала зацапване. В момента също съм с + тест, но зацапване няма!

# 681
  • София/Севлиево
Аз от 7 ЗЕТ,4 от които са с положителен резултат,само сега при последния получих зацапване...При другите бе по-късно и нещата не бяха добре.Сега е доста рано(даже не ми е дошла дата за цикъла, обикновено ми е минимум 32 дни,днес ми е точно 28-ми ден).

# 682
Момичета, други симртоми имате ли?

Аз съм 2-ри ден след трансфер

# 683
Момичета, други симртоми имате ли?
Аз съм 2-ри ден след трансфер

Ако почетеш из форума ...ще видиш от "пиле -мляко" както му се казва. Симптомите никога не са показателни, ще ли е станало или неее. Подсъзнателно сигурна съм, че няма някой...който не се е вглеждал в себе си .... Но един съвет, просто си спазвай терапията, пази се и кротко си чакай датата на теста 🍀🌷 Всичко останало е излишно напрягане!

# 684
Аз съм на 5 ти ден от ЕТ, болезнени гърди, подут корем, виене на свят, ставане нощем по малка нужда, леки болки в яйчниците и като ПМС, но не мн силен. Всички тези симптоми съм имала и др път, предишните 4 трансфера, а резултатът винаги беше около 0. Нямам време и да се вглеждам този път, работя си, не лежа, доста ходя напред- назад. Пия само по едно кафенце на ден, спрях шоколада напълно и търпеливо си чакам. Още няколко дни и ще се тествам, за да не пия напразно тези силни лекарства. Нямам никакви предчувствия...Каквото стане ♡♡♡

# 685
3 ден след размразен трансфер на 2 5-дневни ембриончета...нищо не усещам...нито съм подута, нито имам промяна в гърдите, нямам апетит...
Чакам си деня на теста...

# 686
  • София
Аз пък намирам нещо по различно от предишните пъти, които все бяха с отрицателен резултат. Тогава матката ми се скъсваше от контракции, които на моменти едвам се издържаха, явно се е опитвала да изхвърли ембрионите. Сега нямам нито една контракция, но усещам друго - матката като цялостно стегната, представете си нещо като все едно мускулна треска след упражнения.
При вас как е?

# 687
Аз бях точно така. Бременна в 15 + 3 дни
Желая ви успех момичета!

Аз пък намирам нещо по различно от предишните пъти, които все бяха с отрицателен резултат. Тогава матката ми се скъсваше от контракции, които на моменти едвам се издържаха, явно се е опитвала да изхвърли ембрионите. Сега нямам нито една контракция, но усещам друго - матката като цялостно стегната, представете си нещо като все едно мускулна треска след упражнения.
При вас как е?

# 688
Хайде и аз да си кажа: три трансфера, приключили с три биохимични. И трите пъти подут корем, чувствителни и уголемени гърди, бодежи на различни места. Споделих го и с док, който каза, че едва ли се усеща на толкова ранен етап, но тези усещания ги имах и трите пъти и в някакъв момент до теста приключваха, което ме навежда на мисълта, че има свързаност с резултата накрая.

# 689
При мен - 1 ви трансфер ЗЕТ - абсолютно никакви симптоми.
                     2 ри трансфер свеж на 2 бластоциста - много , много леки болки в яйчниците ( пиех и нош- па ), на моменти като болка в определена точка в матката  или около нея, в един момент гърдите ми набъбнаха по доста странен начин и сякаш се стегнаха. Няколко дни около датата на цикъла ми се гадеше ежедневно. И биохимична в 6 г.с . ( ниски стойности на ЧХГ и не нарстваше нормално ). Но болките си мисля, че може да са в следствие и на пункцията.
   Най - интересното е, че този месец получих на 90  % същите симптоми, включително и гаденето, дори си замислих, да не би да е станало естественно  и си пуснах кръвен, но ...... е негатив. ( Че последната спермограма на мъжа е подобрена ).
    Та сега чакам първия преглед за ЗЕТ 🌞 и се записвам в чакащите 🍀🍀🍀
Късмет на всички🌞❤💙

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 21:15 от Kari_Di

Общи условия

Активация на акаунт