Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 883
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Нещо не се получи, Маги Simple Smile
Аз познавам само зеленият, но и на розовия пише че е летен, пролетен аромат.
А предполагам е на Ги За имитацията,  пак ще прочета предния й пост с поръчката от Гиза Simple Smile

# 137
# 138
  • Стара Загора
Розовото Долче имитират Гиза. Зеленото е много слабо и едва го усещам. С две ръце съм за Сладката градина. Само едно пръсване направих сутринта в 8,30 и сега вече е слабо, едва забележимо...

Днес за беля пръснах от La nuit tresor, че нали колежка го поръча и сега се чудя, дали да не взема? Ама нали съм патица, гледам към оригинала... Аз която не понасях сладости и отваряхме прозореца след като влезнеше едното счети, щото ни душеше буквално. 😁 Пръснах веднъж още преди да се е разработил и следобяд пак отидох да си прося проба, сега го усещам много пухкав, сметановомлечен и като ванилов милкшейк. Аууу, за бой съм вече. Казах си че спирам с парфюмите, но изкушенията не спират.

Моля ви, кажете ми оригинала много ли е мощен или щом на Гиза ми пасна.... 🙄
Цената му е лоша, та... Не ми трябва, нали? 😃😃😃

# 139
  • София
La Nuit Tresor в оригинал си е доста присъствен. Изпълва пространства и влачи шлейф. На моменти ми дотяга чак. Щом ти харесва имитацията на Гиза, вземи нея и инвестирай в нещо друго спестените средства. Grinning

# 140
  • Стара Загора
Значи ще го пропусна. И без това в офиса все ги тровя, ако взема и Нуита ще ме изгонят.

Нямам никакви желания вече, та ще спя спокойно. Не чакам нищо, новата година започвам на чисто. 😁

# 141
  • София
Дотяга оригиналът, да, и базата му е скучна, банална ванилия.

# 142
  • BG-DE
Е-е, стига де 😊 от Flaconi ми пратиха 30% отстъпка и досега се колебаех между L'interdit  интенз, който не познавам, и Нощния трезор, влизам да почета мнения и да попадна точно на "скучна ванилия" и сега пак в джаза 😂😂

# 143
YSL Libre Intense има ли имитация ?
Маневра, това Флакони за оригинали , нали ?
Линтердит, В имитация на Баргело мнооого ми хареса 😊

# 144
  • BG-DE
Да, да това е немски онлайн магазин за парфюмерия, в момента имат големи намаления, които се комбинират с код за -15% и цената става още по-приятна 😊

# 145
  • Варна
Получих първата си поръчка от Eclat.de. - Valentina и La Nuit Trésor Musc Diamant. Хубави аромати, но при мен, за съжаление, се оказаха много нетрайни, определно по-слаби от Divain. Чакам още една поръчка, може тези конкретно да са били по-нетрайни или оригиналите да са такива.

Засега от всички имитационни марки, които съм тествала, Giza водят по трайност.

# 146
  • BG-DE
За Valentina не знам но Musk diamond и в оригинал е много слаб и нетраен. За феновете на Noir de noir този аромат е великолепно копие https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-27656.html, намира се по сайтовете на прилична цена.

# 147
  • Lost in a fairytale ...
За Valentina не знам но Musk diamond и в оригинал е много слаб и нетраен.
Тук не съм много съгласна. При мен изобщо не е слаб. За нетрайността - около 5-6 часа ми издържа. Пръснах само веднъж, на китката и сякаш постоянно ми беше пред носа.

# 148
  • BG-DE
Ами явно си е до кожа, при мен е много слабо излъчващ и изчезва бързо но аз като цяло имам проблем с трайността на парфюмите, кожата ми "изяжда" всичко за нула време 😞

# 149
Аз си пръскам само по дрехите имитации, никога по кожата, слушала съм "страшки" как се правят и не смея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт