Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
gabiplus нямат физически магазин, в който се продават - в някои фризьорски салони би могло да бъдат открити. Ние с колегите известно време така се снабдявахме, докато преди година и нещо не открих случайно вносителя им - и си поръчваме директно от него. Излизат ни по 10 лв 50 мл. Доставката за 5 броя е безплатна до офис на ЕКОНТ.Ако се интересуваш, мога да пусна допълнителна информация.

# 121
Предпочитани парфюми на човека на който ще подарявам са -Alien Mugler и Good Girl

# 122
  • густо майна Филибето
Също и обсъждания My Way Giorgio Armani ?

Преди малко си го взех, на Заг. Много ми хареса. Сладък, без да докарва на сладкарски цех. Усещам го като фин аромат на горски ягоди (или грозде, не мога да определя), лимон и ванилия. Още нямам впечатления за трайност и шлейф.

# 123
  • София
gabiplus нямат физически магазин, в който се продават - в някои фризьорски салони би могло да бъдат открити. Ние с колегите известно време така се снабдявахме, докато преди година и нещо не открих случайно вносителя им - и си поръчваме директно от него. Излизат ни по 10 лв 50 мл. Доставката за 5 броя е безплатна до офис на ЕКОНТ.Ако се интересуваш, мога да пусна допълнителна информация.

Моля те да споделиш информация как да поръчам. Simple Smile

Каталогът от първа страница актуален ли е като номерация?

# 124
Темата е много полезна,аз съм парфюмен лаик.Душа,душа и купувам ,или взимам реплики на оригинали,които съм ползвала.
Тук четох за Нарът на Джени Глоу и го поръчах на сляпо,заедно с Velvet i Oud.Като пръснах Нарът,ми замириса на лекарство,но след малко се влюбих.Страхотен е,точно за зимата ми е,разкош пълен.Не знам имитира ли нещо или не,но е страхотен.
Velvet i Oud,също е хубав,не съм го носила още ,и неговото време ще дойде .

# 125
  • Стара Загора
Аз днес си получих поръчката от Гиза. Всичко е налице и дори имам подаръци. Но и този път беше над 200 лв, ако някой се почувства ощетен. Simple Smile)

Предния път жената също ми изпрати мини масла на ароматите, които искам да тествам и утре ще върна обаждане да благодаря. Поръчах един от ароматите за стая, тя е пратила и друг. Взех и етанол, само пропилен гликол нямаме сега и ще питам в какво съотношение да разредя. Вместо минита на Сюблим (К. Ерера) и Коко Ноар, ми е сложила 30 мл със спрей. Пулверизатора на Шанел явно протича, защото е мокро леко шишето, но като си го оставя у дома няма ядове. Тази вечер си пръснах от Sublime и New look. Много красиви, различни и стилни аромати. Особено Сюблим, има ретро нотка в него, но и цветя в стила на Нарцисо Фор Хър. От една класа са за мен с Коко Шанел. Не е за момичета, а за истински жени! Напомня ми на парфюм на майка ми от преди 10-15 год., но е носим. Ако се сещате за Vert delice, с него го свързах.

New look наистина е особен и както каза Ели - не прилича на нищо от масовите. Много интересен и страшен хамелеон! Започва леко остро и с ярки пиперени акорди. След това омеква и се появяват нежни цветя, меки и кремести с женствен аура. Преди финала избива лека сладост,  умерен е ваниловия акцент. Сега на финала си я има онази дървесна и типична за мъжките аромати база. Бензоина е специфичен в случая и според мен иска проба на кожа.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 23:37 от iv4enceto_91

# 126
  • BG-DE
Какъв е този New look, на коя марка е 🙄

# 127
  • Стара Загора
Ето го

# 128
  • BG-DE
Благодаря 😊🌹

# 129
  • Sofia
Кой номер е My Way Giorgio Armani на Заг? Нещо не го намирам в списъка на Иво.

# 130

вчерашните ми покупки: Jenny Glow Black Cedar и Just Jack Italian Leather All Time Classic
съответно:
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Incense-Cedrat-29737.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Tuscan-Leather-1849.html
не ахнах и не се зашеметих от нито един от двата
по спомени и оригинала на тф не харесах, а този на джм не съм пробвала - по принцип харесвам и кожа, и тамян
Jenny Glow Black Cedar на първи фъс за мен е точно крем за лице /вероятно имам стара асоциация/, по-късно се появява мек, благ, неутрален за моя нос тамян - харесвам доста по-наситен и "черен" тамян; обаче обитателките на детската стая ахнаха /и двете в един глас след първи фъс "мамо, мирише на хубава църква"/ и го отнесоха преди да успея да го прибера в кутията му, дори тя още е върху моето бюро - до сега нито една от двете не е харесвала някой от моите тамяни в бутилки - доволна съм, защото му намерих собственички; обичам парфюмите да бъдат харесвани и пръскани дори и да не е от мен
Just Jack Italian Leather All Time Classic - картонената кутия е страхотна, имитира кожа, бутилката е от топло полупрозрачно кафяво стъкло, а капачката е в жесток нюанс на медено, кафяво и на определено светлина може да се пофантазира за капка тъмно лилаво - представях си как стоят на бюрото ми заедно с другия дждж, за да радват очите ми - за съжаление не е моят тип кожа - харесвам кабошарската острота и строгост, някои парфюми като кожата на молинар, в които се долавя миризмата на човешка плът и алдехидната кожа на бандит, но тази на тф е по-сурова и груба /вероятно заради велура, до сега не съм харесала парфюм с велуренни нотки/ и с добавена щипка плодова захар за мекота - надявам се новата му собственичка да го хареса повече от мен, защото вчера вечерта уговорих размяната му

# 131
Вчера си взех Манифесто на Роксан. Харесва ми, но едва го долавям,от вчера вървя е пръсвам, ту на кожа, ту на дреха и душа,но без ефект. Дали е много стар,изветряла, или не е добър. Намерих инфо от преди че е една от добрите имитации, но ...а нямам в града голям избор.

Същата работа и при мен... преди няколко дни си го взех и трайноста е около 10 минути. Grinning

# 132
  • София
Има ли нещо ново и впечатляващо, което да мирише на свежо и чисто? Без сладки нотки и ванилия. И трайно. Simple Smile

# 133
  • Стара Загора
За мен Лалето на Заг е такова, макар да не е ново.

Не съм пробвала друг Манифесто освен Гиза, но не бих си направила труда и изгубила времето да тествам на останалите марки. Просто след Гиза, не мисля че има смисъл. 😍

Днес разнасям Долче Гардън, само от едно пръс ухае толкова силно и ясно. 👌
Като близост също е доста добре, почти 1:1 за мен.

# 134
Днес разнасям Долче Гардън, само от едно пръс ухае толкова силно и ясно. 👌
Като близост също е доста добре, почти 1:1 за мен.
Иначе кое Долче като оригинал и на кого като имитация ?

За Манифесто - взех и 10 мл от Рефан, но малко по-различен ми се видя, само 3 пъти си слагах и свърши, една идея по -траен сякаш ?!

Относно love don't Kilian, ми стана много любопитно, но не ми се поръчва на сляпо, то ше го тествам в Мартинез, като аромат поне, както и Дейзи, че още е на промоция в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт