Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 877
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
В Intense cafe аз не намирам никакво кафе, дори минимално. Пробвайте преди покупка.
Кафето, което харесвам е в Black opium.
Имайте предвид, че в оригинала усещам и розовия пипер, който в имитацията на Парфен липсва. Поливам се и с двата, но повече ми харесва имитацията.

# 256
Аз преди години бях огромна фенка на Баргело, имала съм и оригинални CK euphoria, eternity , но със сигурност мога да кажа, че имитациите на Баргело бяха по-трайни и наситени. Базови нотки на кафе видях и в описанието на  modern muse le rouge на lancome.

# 257
  • БГ
Здравейте, имитациите на Заг на Lacoste сполучливи ли са? Страшно много ми хареса Pour femme.

# 258
За парфюмите на Зара какво е преобладаващото мнение( знам, че винаги има изключения и все пак)- по- скоро трайни ли са или по- скоро не?

# 259
Скрит текст:
На Parfen 899   WHITE PATCHOULI - TOM FORD може ли да ми дадете насоки какъв е аромата?
На марката съм ползвала черната орхидея и съм мвого довална.
Аз имам впечатление от имитацията на Рефан, която според мен добре се е получила. Чисто пачули с една идея виолетки и морски нотки. Малко ретро в добрия смисъл, доста траен. Идеален е за зимата. Оригинала е дамски, но този вариант ми е определено унисекс. Да не кажа, че 80% е сходен с L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme Issey Miyake.

# 260
Момичета, извинявам се, ако е коментирани, но има ли имитация на Angel Muse на Тиери, този гурме ароматът?
Благодаря💜

# 261
Парфюмите на Зара при мен са ужасно трайни,при сина ми също.

# 262
Честита Нова година и най-добри пожелания на всички в темата!

265 SH  на Заг - още един парфюм, който практически не усещам.
Скрит текст:
Другото ми скорошно неосезаемо откритие е оригиналът на Еncre Noir Sport.
Едва ли е от прекараното преди 2+ месеца ковидоподобно страдание. Другите аромати си ги усещам прекрасно, да не говорим как ми се отвориха сетивата за напитките Simple Smile
На прибиране вкъщи на 31-ви спонтанно реших да закрия сезона с покупка от любимото магазинче, след като се поохарчих за маркови миризми преди празниците, но опитът не беше успешен.
Скрит текст:
Наложи се вечерта, малко преди словото на президента, в миг на опиянение, да си оправя вкуса с две бързи онлайн покупки на доказана марка, че пустият код за отстъпка изтичаше.

# 263
  • София
Тежките парфюми на Зара са трайни, леките - не чак толкова.
Angel Muse има на Aristea.
Аз се сдобих от съфорумка с 3 Гиза масла - Либре, Прада Фам и Ермес Галоп и съм много щастлива.
Купих си и още едно Либре на Аристея, но май на Гиза ми харесва повече.

# 264
https://bg-mam.ma/p/1254449/41824516
Mime 74
Под кой номер е Ерба на Мартин Лион ?

# 265
Тежките парфюми на Зара са трайни, леките - не чак толкова.
Angel Muse има на Aristea.
Аз се сдобих от съфорумка с 3 Гиза масла - Либре, Прада Фам и Ермес Галоп и съм много щастлива.
Купих си и още едно Либре на Аристея, но май на Гиза ми харесва повече.
А мога ли да поръчам онлайн?Благодаря 💗

# 266
  • София
Кое по-точно?
Има хора, които продават Аристея в Олх и Базар, обаче не знам дали имат от новите номера.

# 267
  • густо майна Филибето
Относно трайността по-добре е да се иска мнение на страничен човек, или да пробвате парфюма като страничен. Аз много пъти съм се заблуждавала и за аромата и за трайността, докато не пробвам парфюма върху друг човек и имам възможност да следя развитието.
Има силни и трайни парфюми, които върху себе си спирам да усещам още на десетата минута.

# 268
https://bg-mam.ma/p/1254449/41824516
Mime 74
Под кой номер е Ерба на Мартин Лион ?

Ето го

# 269
Alis, може и онлайн, но доставката е около 10 лв. Иначе при мен Зара са много трайни, подарявала съм - също са оставали много доволни. Отвсякъде си струват, опаковките са истинско бижу. Не са много кичозни, но са елегантни.

Общи условия

Активация на акаунт