Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Оригиналния My way е тубероза, която се усеща на поне 20 метра.

# 46
Да,в пирамидата я има,но при мен е силен касис,кисело-свеж.Точно това харесвам в Май Уей Simple SmileТубероза не усещам, а в този на Заг е силна и доминираща като в Гучи Блуум точно. Във версията на Мартинез също не е доминираща!
Тези дни ще направя паралелен тест да разнося и трите . Това ми е впечатлението от няколко часа носене на новия!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 17:47 от Ре

# 47
  • BG-DE
А, този Авентус на Зара го ползваше ММ, съвсем различно излъчване имаше върху неговата кожа и върху мен, защото и аз го ползвах, страшно го харесвам, за мен този парфюм си е чист унисекс. Днес пробвах Good girl на D&P и смело мога да кажа, че това е най-добрата имитация, практически неразличима от оригинала 😍

# 48
Скрит текст:
Да,в пирамидата я има,но при мен е силен касис,кисело-свеж.Точно това харесвам в Май Уей Simple SmileТубероза не усещам, а в този на Заг е силна и доминираща като в Гучи Блуум точно. Във версията на Мартинез също не е доминираща!
Тези дни ще направя паралелен тест да разнося и трите . Това ми е впечатлението от няколко часа носене на новия!
Връщам си думите назад.Сега се пръснах с оригинала,наистина се усеща Туберозата Thinking Утре ще тествам по-обстойно.

# 49
Скрит текст:
А, този Авентус на Зара го ползваше ММ, съвсем различно излъчване имаше върху неговата кожа и върху мен, защото и аз го ползвах, страшно го харесвам, за мен този парфюм си е чист унисекс. Днес пробвах Good girl на D&P и смело мога да кажа, че това е най-добрата имитация, практически неразличима от оригинала 😍
Mоже ли да споделите, кой е парфюма от ZARA който имитира CREED Aventus ?

# 50
  • BG-DE
Vibrant lether, при мъжките парфюми.

# 51
чела съм във Ф., че са няколко през годините
аз имам този, за който твърдят, че е най-доброто подобие
не зная дали се предлага все още
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-41963.html

# 52
  • BG-DE
И аз него имам предвид само шишето изглежда по друг начин, до миналата година го имаха.

# 53
Скрит текст:
Връщам си думите назад.Сега се пръснах с оригинала,наистина се усеща Туберозата Thinking Утре ще тествам по-обстойно.
Днес ги пробвах паралелно трите. Потвърждавам думите си от вчера. На Мартинез е много по-близък от този на Заг. В този на Заг Туберозата е по-силна и прмесена с роза за моя нос.Така го усщам.А на Мартинез е мека и плодово-касисова Тубероза.Много по-близък до оригинала и по-балансиран!Лично на мен Мартинез ми хареса повече от оригинала Bowtie

То се вижда по изразходеното количество, оригинала не е ползван:))))))))

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:30 от Ре

# 54
не съм обръщала внимание, колекцията е доста голяма
може би имаш този?
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-Eau-de-Parfum-50122.html
или този?
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Rich-Leather-43903.html

И аз него имам предвид само шишето изглежда по друг начин, до миналата година го имаха.

# 55
  • София
Специално на серията Vibrant leather Zara смениха 10 пъти опаковки и аромати! Супер объркано е. Аз си бях харесала един дамски, но после изчезна.

# 56
Специално на серията Vibrant leather Zara смениха 10 пъти опаковки и аромати! Супер объркано е. Аз си бях харесала един дамски, но после изчезна.
Даа, и аз имах един много любим. Още имам едни 10 мл на дъното и си ги пазя, ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-for-Her-47918.html

# 57
# 58
  • София
Ами аз мисля, че този JJ за който аз говоря е имитация на дамския Anventus Creed. Пък Vibrant Leather мисля е на мъжкия Thinking.

По темата, днес си го нося и все така си усещам мъжкото, но мисля определено, че на по-топло време ще е разкошно разхлаждащ. Няма да го давам на мъжете в къщи Simple Smile.

# 59
  • BG-DE
Сега погледнах нашия, ами той бил Vibrant lether oud, ама аз грам уд не усещам, в Г-я имаме в друго шише без уд но ароматът е същия 😊

Общи условия

Активация на акаунт