Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 888
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сполучлива имитация на
ONE MILLION  PACO RABANNE
И J'ADORE DIOR

# 271
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сполучлива имитация на
ONE MILLION  PACO RABANNE
И J'ADORE DIOR

Погледни на първа страница на темата в - Според изказани мнения в темата, сполучливи имитации са:

Dior Jadore - Мартинез, Заг, Рефан

# 272
Здравейте момичета, бихте ли ми преропъчали сполучливи имитации на по тежки парфюми само че за мъж тъй като са за подарък

също доволни ли сте от трайността на Кирке и как се справя?

Благодаря предварително 😊

# 273
Здравейте момичета, бихте ли ми преропъчали сполучливи имитации на по тежки парфюми само че за мъж тъй като са за подарък
Тежки и много трайни имам :
Черги на Серж Лутен- Парфен
Табако Ванил Том Форд- Рефан (с двойни капки)
Блак авган на Насомато- Парфен
Луи на Герлен- на The Moon

Kirke на Заг е траен,но е лек, като лимонада от круши:) Не е силен и е по-прибран. Няма нищо общо с чудовището-оригиналът. По-доволна съм от Ерба Пура на Гиза,доста по-силен и присъствен.

# 274
Тежки и много трайни имам :
Черги на Серж Лутен- Парфен
Табако Ванил Том Форд- Рефан (с двойни капки)
Блак авган на Насомато- Парфен
Луи на Герлен- на The Moon

Kirke на Заг е траен,но е лек, като лимонада от круши:) Не е силен и е по-прибран. Няма нищо общо с чудовището-оригиналът. По-доволна съм от Ерба Пура на Гиза,доста по-силен и присъствен.

Благодаря ти ще поръчам Черги на Серж Лутенс, и Тобако Ванилата от Рефан

# 275
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добра имитация на
- abercrombie & fitch fierce
- bleu de chanel
Прегледах списъка на 1-ва страница, но тези аромати не ги намирам

# 276
Привет на всички !

Бихте ли ми предложили добра имитация на Amouage Interlude Man ако има такава или някой по тежък аромат подходящ за сезона

# 277
Привет на всички !

Бихте ли ми предложили добра имитация на Amouage Interlude Man ако има такава или някой по тежък аромат подходящ за сезона
Гиза го имат - M149 Интер Мен Екскл. Interlude men Amouage. Не го познавам,не съм го пробвала. Амуажите на са ми страст,труднички са.

# 278
Привет на всички !

Гиза го имат - M149 Интер Мен Екскл. Interlude men Amouage. Не го познавам,не съм го пробвала. Амуажите на са ми страст,труднички са.

благодаря ти за отзива а някой интересен който си пробвала да ми предложиш?

# 279
Скрит текст:

Щом е за подарък, бих препоръчал Warm Black на Зара, тъй като опаковката и бутилката са като истински. Самият аромат е близък до Tom Ford Tobacco Vanille, но с малко повече череши. За мен е по-силен вариант на CK One Shock for Him. Много е траен, идеален за зимата.

# 280
благодаря ти за отзива а някой интересен който си пробвала да ми предложиш?
Няколко поста по-нагоре се върнете Simple Smile

# 281
535 IC   INTENSE CAFÉ   MONTALE не го намирам в сайта на ЗАГ, да не би вече да не го предлагат. Оказа се, че близо да работа има техен обект и мисля да отида да усетя няколко аромата.

# 282
  • гр.Добрич
Момичета, Кameya имат ли добри попадения, че видях техен магазин в нашия град?

# 283
Скрит текст:

Щом е за подарък, бих препоръчал Warm Black на Зара, тъй като опаковката и бутилката са като истински. Самият аромат е близък до Tom Ford Tobacco Vanille, но с малко повече череши. За мен е по-силен вариант на CK One Shock for Him. Много е траен, идеален за зимата.

Откъде поръчате ЗАРА и кои са любимите Ви техни аромати?
Благодаря.

П.П.Опулента Шаик на ЗАГ наподобява Версаче Дриймър.На прима виста е хубав.

# 284
Versace_Dreamer,
съвсем изключих, че магазините на Зара не работят, а в сайта им неизвестно защо в последните месеци не се поддържа целия асортимент от мъжки парфюми. Аз предпочитам да пазарувам от физически магазин, за да тествам. Не знам защо, но по препоръка никога не съм имал попадения. Иначе съм доволен от Amber Ego (аналог на Stronger with You на Армани), Vibrant Leather (Creed/Aventvs). За кратко имаше Vibrant Leather Metal, който на мен ми допада повече, тъй като е по-цитрусов. Poplin Shirt (нещо средно между няколко популярни blue аромата), Raw Vetiver (напомня ми за някои от летните издания на CK One/Calvin Klein), Gourmand Leather (Le Male/Gaultier), Night pour Homme V (Bacarat Rouge 504/Francis Kurkjian), A Day in Mexico (този ми е много любим, въпреки че не се сещам за аналог, много свежа комбинация цитруси+морски нотки), Rough Orange (Boss Orange). За съжаление, поне на моята кожа, летните аромати не са много трайни. Миналото лято имаше един дамски 007 Feels Like Summer (пак някой от летните CK One) , който според мен си е абсолютно унисекс, и беше много свеж и траен. Бих добавил и Amalfi Sunray от серията Emotions, който е страхотен, но се изпарява за 5 минути.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:49 от break

Общи условия

Активация на акаунт