Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 666
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Някой вече дали е разбрал кой е аромата под номер 111 на Рефан?

За този ли става въпрос? https://www.refanshop.bg/парфюм-рефан-111-100-мл-?filter_name=111

Ако е този от линка (Парфюм Рефан 111
Ориенталски, цветист, пудрен
Връх: малина, бергамот, чер пипер
Сърце:жасмин самбак,бели цветя, нероли, ирис, хелиотроп
База: ванилия, мускус, пачули, бензое), то това е La Vie Est Belle Intensément Lancome. Линк: https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-Int … sement-59326.html

# 556
  • Пловдив
Juls 18, благодаря, не познавам BACCARAT ROUGE в оригинал, аз не купувам нишови парфюми. Този за моя нос и усещане е нещо прекрасно, съжалявам, че не ти е допаднал. Но на мен ми стоя около 4 - 4,5 часа. Нали от лимитираната им серия CODE ROUGE е също BACCARAT ROUGE? Кой е по-траен някой пробвал ли е?

# 557
  • Burgas, Bulgaria
Аххх, много искам да пробвам Tom ford - Last Cherry , дали има някьде имитация?
От D@P Бургас - дамата, която държи магазина писа на страницата си във ФБ, че го очаква.Flowers Hibiscus

# 558
  • София
Има ли някой аромат, който е близък по свежест и излъчване на Омния Аметист (лилавата Омния)?
Единствено него съм установила, че харесвам за момента.

# 559
Днес си взех един парфюм във флакон като писалка, на  irini cosmetics имитация е на Escape. За момента ми харесва, като трайност и близост. Не знам дали сте ги ползвали, но за цена 1.10 за 8 мл. Е много добро парфюмче.

# 560
Jean Paul gautier La Belle дали има имитация?

# 561
La Belle имат Мартинез и The Moon.Препоръчвам и двата,няма да сбъркаш с нито един от тях.Много наситени и тайни аромати.

# 562
Здравейте, някой да знае, има ли имитация на Michel Kors Sheer?

# 563
  • Хасково
Оригиналния Том Форд Чери не е нещо особено.....Странно е, че фужер аржент и плъм джапан ги спират за сметка на някакви парфюми със спорни качества.
Искам да попитам за добра имитация на Сантал Роял и дали има имитация на Layton Parfums de Marly for women and men.
Благодаря.
Сантал Роял на Мартинес е много сполучлив. Един от любимците ми. Не намирам разлика с оригинала. Трайността също е много добра.

# 564
  • Варна
La Belle имат Мартинез и The Moon.Препоръчвам и двата,няма да сбъркаш с нито един от тях.Много наситени и тайни аромати.

На The Moon е неразличим от оригинала и по-траен от него. Тоя на мартинез незнайно защо ми клони повече към Ла Ви.  Много го харесвах миналата година,но The Moon е по-добър.

# 565
Juls 18, благодаря, не познавам BACCARAT ROUGE в оригинал, аз не купувам нишови парфюми. Този за моя нос и усещане е нещо прекрасно, съжалявам, че не ти е допаднал. Но на мен ми стоя около 4 - 4,5 часа. Нали от лимитираната им серия CODE ROUGE е също BACCARAT ROUGE? Кой е по-траен някой пробвал ли е?

Жената в магазина днес ми каза, че лимитираната версия не е толкова трайна като в бутилката Refan Intense. Така че смело с 025 от тях Simple Smile)

Аз си взех My way от Рефан. Страхотен е! Като отново ме посъветваха да взема 100 мл, а не 50 мл заради трайността.

# 566
  • София
Viki_123, може ли да снимаш 100-мл бутилка на My Way от Рефан, моля те!

# 567
Viki_123, може ли да снимаш 100-мл бутилка на My Way от Рефан, моля те!

Минах през Дъглас и пръснах преди това My way, но не бях много впечатлена. Странно, но рефанската версия ми хареса и я купих:) От новите е - 030 номер. Ще кажа как е след няколко часа.

# 568
Оригиналния Том Форд Чери не е нещо особено.....Странно е, че фужер аржент и плъм джапан ги спират за сметка на някакви парфюми със спорни качества.
Искам да попитам за добра имитация на Сантал Роял и дали има имитация на Layton Parfums de Marly for women and men.
Благодаря.
Сантал Роял на Мартинес е много сполучлив. Един от любимците ми. Не намирам разлика с оригинала. Трайността също е много добра.

Благодаря много за инфото.
Вчера бяхме в Мартинез и първоначално като ни пръснаха Рояла не ни се стори нещо особено, след това обаче на листчето много хубаво се усеща.
Не мога да кажа колко съвпада с оригиналния понеже оригинала преди месец душих и първоначално много ми хареса и някакси беше по-флорален  и свеж, а версията на Мартинез напомня леко на Омбре номаде(513 от Рефан).
Ще го тестваме отново.
Много ни хареса Инсомнията и ще се купува.
Момичето похвали и другите аромати дето са тяхно дело, но не ги тествахме.

# 569
Днес ми пристигна обичайната поръчка от Заг - Черната орхидея. Зимата си я подновявам постоянно. 😍 С нея дойдоха 5 тестерчета - единия си го поръчах Angel Nova. Еми, наистина е У-Н-И-К-А-Л-Е-Н! Направо съм като хипнотизирана, не мога да спра да го душкам. 😁 Друго попадение /даже бих казала по-добро от Angel/ е 541. Нямам думи... силен, омайващ... енергичен, дълбок. 🤣😍 Някак ме тласка към такива мисли хахах, но наистина е тооооп. Следващия път ще си поръчам направо една 100 от него. 🤪 Доволна съм и от 546 - не знам на кое е имитация, но малко ми напомня отровите на Диор, а те заемат оооогромно място в сърцето ми... 😍

Общи условия

Активация на акаунт