Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOL YANIM - Моята лява страна по Star TV

 • 18 110
 • 177
 •   4
Отговори
# 45
 • Мнения: 4 611
Не ми харесва косматата визия на Джансел , малко да я намалят тази "растителност "

# 46
 • Мнения: 10 932
Какво мислите по въпроса за отношенията на родителите на Селим?
Дали Ихсан е успял да забрави Нилгюн и се жени за майката на Селим, която най-вероятно е забременяла с Нил, по задължение?
От превода стана ясно, че с Нилгюн се разделят, когато той отива да учи в Париж.
Вчера Селим, когато бяха на гроба на майка му, попита баща си, доколкото разбрах,
 дали наистина му е било мъчно/ е страдал за нея, а може и да не съм разбрала правилно.
Определено Ихсан не се почувства добре от въпроса, но затова, че не беше искрен в отговора си , гузна съвест или, че действително съжалява за загубата и...В кое от трите - не съм сигурна.
Има там нещо, което може би ще се разбере постепенно/ако сериалът продължи/ .
В Селим има натрупан гняв. В определени ситуации това преминава в агресия. В повечето случаи той е някак си ядосан на света, без доверие към хората, готов е бързо да се отдръпне от някого /визирам например от момичетата/, ако нещо, което чуе не му хареса. Тук може да се приеме и като отказ да се занимава с тях. Като цяло тази нервност и агресивност може да му изиграят лоша шега, предвид това, което ги очаква със Серра, а то не е никак малко...Не ми се мисли какво ще става!
Реално кой е на тяхна страна.
Онур, Нил /предполагам/, приятелката на Серра - Пънар и изглежда това са хората, които биха ги подкрепили.
Не знам Ихсан как би погледнал на тази връзка, след като е имал минало с Нилгюн.

А дали пък Нил не носи част от името на Нилгюн? Ако изобщо може да има някаква връзка. Но забелязах, че когато Ихсан отиде да предложи помощ на Нилгюн в дома им, той я нарече галено така -Нило. Така нарича галено и дъщеря си, ако съм чула правилно.

Кой няма да подкрепи връзката на Селим и Серра?
майката на Серра, Бурак, Бириджик, Еда, Барбарос
Вероятно и бащата на Серра, който следи всяка стъпка на дъщеря си чрез онзи човек /на мен ми е много симпатичен, този, който отвори магазин за ел. техника и спаси Серра от онези крадци/.


Под въпрос са: Идил, Асена

# 47
 • España (Плевен)
 • Мнения: 833
Когато правих темата и ми направи впечатление за каста на сериала. Пънар я няма там, само Ясеми (обявена като приятелка на Серра, която я подкрепя).

Асена мисля, че целта и е Селим (тайна, която никой за сега не знае). И затова ще е срещу Серра.

И една информация - за 12 часа трейлъра за 5 епизод е с един милион гледания.

# 48
 • Мнения: 109
Здравейте, пак сме добре както казах бавно, но славно, трябва да задържат интереса и да се започва със сериала..
Колкото до Селим и Серра спиред мен Бирджик и Бурак ще са лошите... Да видим, дали Ихсан е замесен в пропадането на семейстовто на Серра?
Другото, което загледах е Асена тази как е завъртяла Ихсан надявам се скоро да го дадът а и как я е срам, че е от бедно семейство....
Бирджик ще направи тъпотии и си заплашва Серра, че ще и е много трудна връзката... Ще има разправиии...
Колкото до рейтинга стар тв нещо ги няма тази година като продукции... Надявам се да го изместят в неделя дано само не падне в гледаемост в социала се държи доста стабилно... Simple Smile

# 49
 • Мнения: 10 932
Бириджик директно и агресивно я заплашва във фрагмана.
Серра е упорито момиче, добре е да има човек, който я подкрепя и любовта им със Селим да издържи във времето, защото няма да им е лесно. Не само Бириджик и Бурак. Самите им семейства имат тайни, преплетени са съдбите им но един или друг начин. Първо старата любов, второ - бизнесите на бащите. Да, интересно дали Ихсан  има пръст в провалянето на семейството откъм материална страна.
Това може да се окаже по-непредвидимо препятствие, отколкото злобата на Бириджик и "неосъществената мечта" на Бурак.
И все пак, Селим избра Серра пред Бурак, защото той беше предупреден директно от него, че харесва момичето от първия миг, в който я видя и се гласи да му стане невеста.
Друг е въпросът, че Бурак очакваше едно, а се оказа, че Серра живее в бедния квартал, от друга страна има и тръпка, защото майката издаде, че преди животът им не е бил такъв...
Както и да е, Селим избра любовта пред приятелството, защото нарушено по този начин приятелство е невъзможно да се задържи по начин, по който е било досега.
С две думи - оттук нататък нищо няма да бъде същото.
Ще излизат тайните една след друга.
Допускам, че Селим няма да издържи в някоя от бъдещите бурни ситуации. В един момент ще отиде при Идил. По някакъв начин Серра ще научи, може би "доброжелатели" ще и посочат къде е, или случайно ще разбере. Дори Селим физически да не и изневери, Серра рано или късно ще узнае за тяхната сексуална връзка.
Така, че ще трябва да преодоляват много събития и предизвикателства. Дано удържат. Ще бъде интересно!
Дано и сериалът удържи.

# 50
 • Мнения: 2 896
Асена прави всичко възможно по всякакъв начин да съсипе живота, щастието и спокойствието на съпруга си и децата му. Защото от самото начало й ясно, че Ихсан е залитнал по нея от похот и защото тя го ласкае.
Въпреки това е необичана от него, мразена от децата му и не особено приета от обкръжението му.
Защото той не я обича и я третира като "на повикване" тя си доставя удоволствието на малките, тихи отмъщения.
Вероятно е прелъстила Селим, той я ненавижда заради факта, че се е поддал на мъжката слабост и по този начин е предал паметта на майка си. Асена, от своя страна не пропуска да вметне по някоя отровна стрела, че той е безотговорен, не учи, не се прибира и пр.
По същия начин тя си отмъщава с отровни подмятания на дъщерята на Ихсан - за мъжа й, за проблемите със зачеването, краде й обиците.
Не мисля, че тя иска Селим, напротив. Не мога да преценя дали ще подкрепи връзката му, за да бърка в здравето на Ихсан или ще е против. Вероятно е пред Ихсан да го критикува, а насаме да го насърчава.
Всички останали ще са против връзката Серра - Селим.
Не ми харесва твърде дългата коса на актьора, играещ Селим и начина по който е завъртяна в стил Елвис Пресли. Връзка от такъв вид като на Серра със Селим е толкова невъзможна, от всякаква гледна точка. То няма ни един персонаж в сериала, който би бил за. Няма как да се осъществи. Но за сметка на това ще е извор на безкрайни интриги и напрежение.
Примерно много повече ми харесва идеята за връзка на Серра с новия персонаж- Мерт, дето Селим ревнува от него.
При него само не ми допадна, че накара Серра да пробва подаръка веднага и да се преоблича в банята за целта.
Даже си мислех, че ще й налети. Има нещо в погледа.
Независимо от това, какво ми харесва на мен, ако задържат сериала ще си гледаме борба за невъзможната любов на Серра със Селим.

# 51
 • España (Плевен)
 • Мнения: 833
Много хубаво разсъждавате, момичета.
Истина е, че ако любовта на Серра-Селим няма поддръжници, няма бъдеще в нито една форма. Как ще подходят сценаристите, за да има любов между тях двамата.?  Хмм Thinking
Бириджик заплашва. Вижда се, че е със слаб характер. Не знае, какво да направи, за да обърне играта в своя полза. Тя щом не е успяла досега да го привлече, няма да й се получи въобще. Слабост има и към сладичкото (болимичка е). Пак е признак за слабос. Но да видим докъде ще стигне.
Серра е много умна, издръжлива и смела млада жена. Живота я е подготвил, но не знам до колко ще издържи. Все пак се очаква да се срещне с баща си. Също да научи за тайната връзка на Селим ( в който ще се влюбва все повече) и така ще е по-тежка новината. Да не говорим и за преследвачите й - Бурак, Барбарос..
Бомба ни очаква.
Мисля си също за Ихсан. Ако е виновен за пропадането на бизнеса на бащата на Серра, то той ще е смятан за косвен виновник за смъртта на брата на Серра. Тогава Нилгюн ще го ненавижда. И тук ще видим, какво ще излезе.
Не харесвам Асена. Жената е алчна и тъпа. Не си гледа хубавия живот, който е придобила. Ами се бърка във всичко. Дразни всички и ще предизвика лошотията й да се стовари над главата й.
А за Идил все още нямам мнение. Има нещо в тази жена...

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 20:52 от К А Т И

# 52
 • Мнения: 1 790
Превод на фрагмана на руски
https://vk.com/dizimaniarp?z=video-129812063_456242827%2Fd62e643 … l_wall_-122860189

Селим и Сера ще се сблъскат с много врагове в университета, но пък очаквам Ихсан, Онур и Нил да са на тяхна страна. Само дето последните ще са в невидение за проблемите им и реална подкрепа няма да имат. Интересно  ми е как ще реагира баща й, защото май с Ихсан са врагове.

# 53
 • Мнения: 356
Привет на всички.
Забавих се с коментара, защото изчаках превода на руски - хубава серия. Има динамика, дано не започнат да разтягат нещата.
И така: Идил е много странна птица. Имала брат, който бил много близъл с Ихсан. И сега Ихсан я приема като сестра. Дали това не е бащата на Сера? А и тя от къде знае къде живеят Сера и майка й? Сера я изгледа доста лошо на партито. Оказа се, че семейството на Сера в миналото са й помагали. Сега пък има и болница. Дали има медицинско образование или е само собственик? Изобщо, голяма загадка.
Мъжът, който следи за Сера е бивш полицай, веднага разбра от бившите си колеги как е протекъл разпита на Сера и докладва на началника си. На Барбарос му стана доста неприятно като разбра, че е бивш полицай.
Асена е дъщеря от първи брак на баща й и прилича на майка си, която е смятала, че баща й не е достоен за нея. Иска й се да остане само тя в сърцето на Ихсан, да изхвърли от там децата му, но май няма да й се получи. Разбра, че в сейфа има неща, принадлежали на предишната му съпруга /обеците, които е дал на Нил/. Може би ще се опита да бръкне и там. Брат й е доста нахално хлапе, ама ще си намери майстора. Много ми е интересна враждата между Асена и майката на Бириджик. Но майката на Бириджик много умело използва дъщеря си, за да я разобличава - пуска й мухата и чака отстрани. Доколкото разбрах от "поздрава" на Бириджик до Асена за РД, бившата манекенка май не е завършила и средно образование. И при Ихсан има много загадки. След поклонението отиде с шофьоря някъде далече. Да видим в четвъртък на кого какви пари дължи. Все си мисля, че и той има пръст в разоряване на семейството на Сера.
Трите кифли няма да ги коментирам - високо самочувствие без никакво покритие. Ще берат ядове със Сера, няма да им остане длъжна. Единствена Зейнеп е малко по-човечна.
Селим бързо прави заключение, без да мисли, ревнува момчето, пали се, но после осъзнава грешките си и бързо решава да ги поправи с целувка. Добре е, че Сера му каза за случая с Бурак и ситуацията с Мерт бей. Влюбиха се младежите, сигурно ще трябва да се борят за любовта си, не може без драма. Да видим дали Сера толкова лесно ще му прости. Засега съм сигурна, че Онур и Нил ще ги подкрепят. За останалите - не мога да преценя, има толкова много тайни от миналото. Хубаво е, че и Онур, и Мерт са работили, докато са учили и приеха съвсем нормално положението на Сера. Странно беше само за Селим. Мисля, че Селим страда от това, че баща му се е оженил след смъртта на майка му по принцип /разговорът им с Нил/. Но допълнително го натоварва, че това е точно Асена. Май никой друг, освен него, не знае какво е видял, когато майка му е умирала и затова не могат да си обяснят отношението му към баща му и Асена.
От спомените на Сера в тоалетната разбирам, че Назлъ си е гадничка още от малка. Ще им навлече проблеми това момиче. Горката й майка.
Останалото сте го написали.
Очаква ни интересна серия в четвъртък. Да видим колко време ще продължи щастието на двете гълъбчета.
Пожелавам ви хубави и здрави почивни дни.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:07 от Ваня_С

# 54
 • Мнения: 109
Дами, добро утро... Трейлъра на 5 епиозд 2.5м гледания за няма и 2 дни... Екстра...
Замислям се какво ли ще направи Бурак колко времв ще е още в болница....
Може ли бащата на Серра да е скрит от страна на Ихсан вече сц пиша обаче 😁😁😁😁
Любовта на двамата ще е доста тежка, все си мисля че Серра няма  да се притеснява от възрастана влюбена... Там  е просто секс от страна на Селим да видим как ще реагира мадамата и дали няма да е и тя пречка...
Ще видим как ще се раздвижат нещата има  доста загадки,
Музиката ми е доста динамична зарибих се по песента аааа, която е от 97 г.
😁
Надявам се да го задържат само, дали е пуснат някъде из фестивалите по чужбина имате ли идея, защото ако там се продаде добре, мисля че ще има шанс..
Хубава събота момичета!

# 55
 • España (Плевен)
 • Мнения: 833


Здравейте! Kissing Heart
От дълго време вкъщи, първи ден на работа, ами днес в повечко ми дойде... Fearful
Bobi-Reni, аз нямам информация за продажба в чужбина. Живея в Испания и да ви кажа, сериала го гледат и превеждат, фенове.  В YouTube го има и аз там го гледам преди бг превод.

Ето епизод 4 с испански субтитри:

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:38 от К А Т И

# 56
 • Мнения: 10 932
Привет!

Цитат
Хубаво е, че и Онур, и Мерт са работили, докато са учили и приеха съвсем нормално положението на Сера. Странно беше само за Селим.
Само отново да напиша, че засега Онур ми е много на сърце.

Доколкото разбрах от епизода, от разговора между Селим и Онур, първоначано Селим е останал  с впечатлението, че Серра е дошла от хотел, който е техен и са поели организацията за партито на Асена. Едва след това Онур му обясни, че всъщност тя е една от всички, които са наети работници и се труди, за да печели пари. Мисля, че посочи и себе си, че е вършил работа, за да печели пари по време на следването си.
Селим не реагира между другото с някаква ирония, да позамисли се, но нямаше реакцията на Бириджик, едва ли не "Сега разбрах що за птица си, за една се преставяш, а ти си била мизерница бедна..." Да, определено остана изненадан, но не и огорчен или с чувство на измамен, подведен.
Още повече, че той много твърдо застана зад Серра, без много обяснения, когато Бириджик пусна "бомбата", че Серра живее в беден квартал и така нат. Селим просто каза, че знае това, с две думи, каква изненада, ако ти не си наясно, аз знам истината.
Мисля си също, че той още повече опозна Серра и към положителните и качества добави трудолюбието и, упоритостта и.
Самата Йозге, когато представяше героинята си наблегна на упоритостта като част от характера на Серра.
Между другото Серра в очите на Селим е светица, засега.
Да си спомним, че когато тя се извини за допуснатото поведение спрямо Селим, в ситуацията с момичето, което тръгна да се самоубива, в колата той и каза: Сега да видим, Серра извърши грях и Земята ще спре да се върти или нещо от рода. Другата му оценка за нея беше, когато и каза, че не се уморява да прави подаръци на хората, които постъпват достойно. Така, че той цени ума и, достойното и поведение, смелостта и, отговорността и, а сега прибави и трудолюбието, искреността към всичко останало.

Любовта между Серра и Селим не е невъзможна заради това, че в момента тя е бедна, а той богат. Защото в крайна сметка тя учи нещо престижно, има бъдеще, добър е честен човек е.
Доколкото разбирам и Онур не е някакъв богаташ, но се е оженил за Нил.
Най-голямата опасност за любовта на Серра и Селим не е Бириджик и Барбарос взети заедно, а общото минало на двете семейства и последствията от това.
Да, Бириджик със сигурност ще натвори много гадории, тя е способна на всичко, много злобна и отмъстителна, бих казала коварна. Едно, че е разглезена пикла, която е свикнала да получава всичко със златна лъжичка в уста, второ, че е влюбена в Селим отдавна...Видяхме какво стана, когато се заяде с Асена. Използва всевъзможни начини за я унизи, без да се замисли, че това рано или късно ще накърни честта и на семейството на Селим. Както и не се замисли да инсталира програма, за да наблюдава Селим в дома му. Това е отвратително и долно.
Но най-вече старите връзки между двете семейства, общия бизнес и интересите на двамата бащи.
Ще гледаме, все пак жанрът е драма.
Ако имаме късмет  да навъртят поне 13 епизода, ще видим доколко любовта между Серра и Селим ще оцелее и какви избори ще направят двамата, когато облаците се спуснат над главите им.
Благодаря на всички за коментарите! Heart

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 17:33 от Mydream

# 57
 • España (Плевен)
 • Мнения: 833
Ехаа, имаме вече 2 фраг. Това е много странно. Показват ни много любов. ❤

# 58
 • Мнения: 10 932
Вай, вай, вай! Heart
Чок ашк!

Нашите гълъбчета са много влюбени!
Неразделни!
Милите, ако знаят какво ги чака и колко сълзи ще се пролеят...с тези змии пепелянки около тях и тайни от миналото. За капак Барбарос!


Днес си мислех, ако пуснат още един фраг преди вторник ще е много добре, а те направо ни хвърлиха във въздуха.
Много ги харесвам като двойка, но Селим ми е по-як, когато е сериозен.
 Много го харесвам леко хард и дори разгневен..., но целувките добре му се получават. Sweat Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:03 от Mydream

# 59
 • España (Плевен)
 • Мнения: 833
И аз харесвам сериозния Селим. Heart Eyes
Мисля, че във вторник, ще ни пуснат нещо лошичко. И може би един разтърсващ  финал.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 23:50 от К А Т И

Общи условия

Активация на акаунт