Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOL YANIM - Моята лява страна по Star TV

 • 33 117
 • 276
 •   1
Отговори
# 90
 • Мнения: 10 964
Честита Нова Година!  Christmas Tree Tada Champagne Nature Sparkler
Здраве, сбъднати мечти и обич!

Прекрасна Йозге!!! С поздрав към  зрителите на СТАР ТВ.

https://www.instagram.com/p/CJeQmR_hXrR/Ето с руски субтитри.На мене лично със субтитри ми е по лесно да го разбера.По-горе казах,че чрез Идил е помогнато на Нилгюн за пералнята,а Елив е племенница на Идил.
https://www.youtube.com/watch?v=3evoE5eIybo
Благодаря!

# 91
 • Мнения: 408

Честита Нова Година!
Пожелавам ви да е здрава и изпълнена с много любов и доброта.

Приятно ни изненадаха с този клип, но май някой го сънува.
Приятни почивни дни.

# 92
 • Мнения: 10 964
5 епизод - зад камераОт новия епизод - явно са в къщата на бабата на Селим...
А това дали е новият режисьор?

# 93
 • Мнения: 1 812
Здрава, мирна и честита да е 2021 година!
Със сигурност електротехникът разговаря с мъж, на който съобщава всичко, което е разбрал за Сера. Но допускам, че Еркан може да поддържа връзка и с Идил, разбрахме че тя в приятелски отношения с много мъже. Та е възможно тя също да им помага, макар и дискретно.
Новогодишното клипче е сладко, но и на мен ми се струва че е нечий сън. Но пък ако е реалност, значи Селим е успял да си върне доверието на Сера.
Скрит текст:
Вчера попаднах при рускините на фраг за нов сериал по СТАР ТV, та малко се притесних че ще ни спрат хубавия сериал. Дано да не е така, да имат свободен ден или пък да бъде на мястото на някой който да приключва по план.

Mydream, мисля че на снимката е новия режисьор. Тук има снимка на него със Сечкин Оздемир.
http://tvnovellas.blogspot.com/2017/05/blog-post_792.html

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 18:37 от Snake777

# 94
 • Мнения: 10 964
Да, със сигурност полицаят говори с мъж, но когото се "отчита" и то няколко пъти през деня. Той определено има мисия да следи Сера и майка и облизо. Винаги е на точното място и в точното време, ако върнем лентата ще се убедим. От една страна знае най-важните неща и стъпки на Сера- къде учи, къде работи, в колко отива на работа в хотела, от друга - какво става в дома им - повредената пералня и пр.
...............
Някъде срещнах инфо, че първият режисьор напуска след 6 епизод, но явно това не е така. Той престана да пуска снимки свързани със сериала в личния си профил в ИГ, което означава, че най-вероятно новият е започнал работа.
Ха да им е на късмет!
Възможно ли е сериалът да е продаден?
Йозге има хиляди почитатели в арабските страни. Което би ни гарантирало поне едни 13 епизода...Да се надяваме.
Каквото е такова.
И аз имам някакво предчувствие, че денят на излъчване ще бъде сменен.

# 95
 • España (Плевен)
 • Мнения: 856
Привет през новата година!
Нека 2021 година ви носи здраве, много усмивки и късмет! 🥰❤️🍀

И на мен клипчето с РД ми прилича на нечий сън. А историята с Идил, Ихсан, Нилгюн и евентуално Ердем ми е все още неясна и мъглява. Интересно, какво са намислили сценаристите и с въпросния бивш полицай, който уж помага - но на кого? Аз мисля, че на бащата на Серра.
А с появата на Бурак, ще се заформи вражда между двамата приятели. То ни го показаха в няколко епизода - Бурак на няколко пъти предупреди Селим за увлечението си към Серра.
Ааа, и скоро мисля, че ще видим в действие Нилгюн. Но, като каква ще я видим - майка защитаваща своето дете или своите интереси. # 96
 • Мнения: 10 964
Бурак ще влезе в действие, но след случката между Селим и Сера, няма как отношенията им да бъдат същите. Абсурд! Между другото за облаците над двамата сякаш и Асена "предупреди" някак си чрез своите думи, че им се радва на приятелството и дано винаги да остане такова, защото понякога това се променяло и завършвало зле, един вид. Селим и отговори, да не съди по себе си, но няма как да не се променят. Невъзможно е! Кой се влюби първи, кой втори е трудно да се каже. Бурак беше по-настоятелен и напорист, още повече под давлението на Бириджик, Селим по-предпазлив и несигурен какво му се случва. Сера се изпречи на Селим от раз - случката с колата, когато си пресякоха пътя. После с уроците по статика. Като цяло там Онур изрежисира нещата, на каквото и да говорим, Сера беше забелязана и от двамата.
Друг е въпросът, че Селим беше предупреден от Бурак, но кой може да заповяда на чувствата си, а и в крайна сметка Сера хареса Селим, а не Бурак, въпреки неговите действия.

Между другото видяхме гневни и двамата в различни ситуации. Не са лесни!

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 08:42 от Mydream

# 97
 • Мнения: 116
Здравейте всички... За много години нека новата година е в пъти по - добра оъ предните!
Бъдете само здрави!!!
Колкото до сериала ще видим какво ще се случи, доколкото знам стар тв ще пуснат филма с Йозджан, но за него остава сряда или неделя, вторник също може да го пуснат ще видим!
Даже да не сменят денят на излъчване ще остане... На 12 и 13 януари, мисля че тези които са международните, които представляват сериалите ще са с онлайн представяне... Не съм попадала на публикация, дали е там, или не, май така като гледам ще имат почивка 2  седмици... Ще видим относно рейтингите надявам се star tv да са договорили рейтинга и да пада да могат да се задържат одържат до 6 епизод надявам се поне да е повече, разбира се дано само да задържат темпото, без да го разводняват, искам сериала да е в събота или неделя, в събота все още има почукай на вартата ми, но там аз съм спряла гледането стана бозЪ, нищо че Керим е топ!!!, в неделя сега премсстиха и вятърничав така че не знам къде ще е най-добре да бъде вече 😁
Колкото до заплетените истории ще видим до какво ще доведе отношението на Бирджик, спорее мен ревновстта ще си изиграе нещата, баръш йош е добър режисьор... Много добре знае как да работи!!!
Ще ни хвърлят в джаза, защото нв го пуснаха лятото сериала щеше да има доста публика... Sad ама късмет!!!
Хубав ден!

# 98
 • Мнения: 10 964
Здравейте!

Днес или утре може да ни пуснат едно фрагманче за 6 епизод, за да има мегдан  поне за още едно към понеделник. Обикновено пускаха същата вечер слез излъчването на епизод или след три дни.
Тъй като не е имало нов епизод, но пък снимаха, няма начин да не ни зарадват.
Не знам от коя серия е сцената, която излезе с новия режисьор, но ни очаква нещо красиво. Разговорът изглежда много интересен, задушевен...Селим има много насъбрана болка в душата си.
Изгледах епизод 5 с руски субтитри, когато бяха в онова заведение и хапваха, Сера внезапно попита Селим кое е  нещото, за което най-много съжалява в живота си. После му каза, че може да не и отговаря, защото много изведнъж му е задала този въпрос, но според мен той тръгна да и разказва онази случка с Асена, която го кара да я избягва и в същото време да изпитва някакъв и срам, и гняв. Може би точно тогава е станало нещо между тях. Селим в един момент се отказа и обясни, че това е дълга история и може би някой ден ще и разкаже всичко. С две думи те не са готови още да се разкриват, да оголват душата си един пред друг.
Чакам епизода с нетърпение, за да видя каква ще е реакцията на Сера, виждайки Бириджик и Селим.
Как ще превъзмогне това? Дали ще каже на Селим, че ги е видяла или ще остави нещата на течението?
Донякъде специално тя си играе на котка и мишка със Селим. Впряга се, доста го ревнува, докато в повечето ситуации към момента, той няма вина. Да, и двата пъти е замесена Бириджик, но от страна на Селим няма нищо умишлено.
От друга страна, не мисля, че Сера е лекомислено момиче. Тя не е човек, който ще се довери сляпо, макар, че вече е доста влюбена. Достатъчно шамари е получавала в живота си, за да приема всичко за чиста монета. Видяхме как се присети и за думите на Бириджик, че един вид тя е поредната жена в живота на Селим и скоро ще му омръзне...Може би това, че бащата ги изоставя поставя доверието и към хората на кантар. Всяка преживяна травма в детството ще оказва влияние в техните отношения...Затова доколкото може тя ще се вглежда, няма да се втурне сляпо в тази връзка, докато успее да се въздържа.
И Селим и каза много откровено, че е рано за големи приказки и са още в началото, но определено я харесва. Изключително семпло и в същото време категорично и ясно без излишни локуми и захаросани приказки.
А тя беше много сладка "Една целувка и два пъти водене до дома" - какво толкова се е случило между тях...
Изключително интересен разговор между Сера и Бириджик. Сера вече е наясно, че това момиче харесва Селим и не я понася, бих казала усети, че я презира заради соц. и статус и изобщо,  не  иска да я вижда в обкръжението му, да не говорим за по-сериозни отношения. Сера я попита, ти къде си в цялата картинка...Ставаше въпрос за мястото на Бириджик в тази връзка, а тя и отговори, че дори не може да си представи къде е...


Вторниксигурно ще пуснат  резюмето и някоя снимка от фрагмана...

Дотогава една от екипчето...

И едно топло, топло клипче със Сера и Селим. Не мога да повярвам, че за пет епизода феновете направиха толкова много видеа с тях...

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 16:10 от Mydream

# 99
 • España (Плевен)
 • Мнения: 856
Момичетааа, имаме си фрагман за 6 еп.  Имаме си превод на 5 епизодПоследна редакция: пн, 04 яну 2021, 17:11 от К А Т И

# 100
 • Мнения: 116
Здравейте, ииии фрага е топ!!!!
Вижда се Баръш как работи, да видим какво ще се случва... Малко по - късно или утре, което е по вероятно ще коментирам 4 и 5 епизод, защото аз така и не ги изгледах, надявам се рейтинга да бъде окей в четвъртък поне мъничко Sad пък ще видим каквото такова...
Как минаха празниците хора, защо никои нищо не споделя 😁😁😁
🐈🐈🐈

# 101
 • Мнения: 1 812
Кати, благодаря за фрагмана и преведения епизод!
Превод на руски
https://vk.com/dizimaniarp?z=video-129812063_456242899%2F3eb3efc … l_wall_-122860189

Съжалявам Асена  - трябва да направи труден избор, ако въобще има опция за такъв, тренера може да не иска да се обвързва с нея.
Бириджик този път случи на подкрепа - Назлъ за пари и майка си ще продаде, та очаквам много мизерии да направи на Сера. Дано бързо я разкрият, защото нищо хубаво не очаквам от този тандем.

# 102
 • Мнения: 10 964
Привет!

Ох, фрагманът е много хубав! В смисъл Селим твърдо не се отказва от Сера. Да видим. Тя също се опитва да са само приятели, но явно не и се получава. Много хубава двойка са. Харесват ми.

Благодаря за всичко споделено, момичета! Heart Heart Heart

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 22:01 от Mydream

# 103
 • Мнения: 1 812
Добър вечер!
Озетът обещава отново динамичен епизод.
На турски
Скрит текст:
Selim, Serra’yı barışmaya nasıl ikna edecek? Biricik’in Ali’yle işbirliği nelere mal olacak? Asena’nın hamileliği Kutlusaylarda dengeleri nasıl değiştirecek? Burak’ın dönüşü Selim ve Serra ilişkisine nasıl etki edecek?

Serra’nın üst üste hayal kırıklığı yaşaması kendini sorgulamasına sebep olur ve Selim’in çevresindeki kızlarla yarışamayacağına inanır. Selim ise Biricik’in girişimlerine aldırış etmeden Serra’yı birlikte yemek yemeye ikna edince aşk yeniden alev alır. Kızının Selim’e aşık olduğunu gören Nilgün, Selim’in kapılarına gelmesini engelleyemez.

Asena, Barış’la yakın ilişkisi ifşa olunca İhsan’ın tehdidine maruz kalır. Hamile olduğunu öğrenen Asena, bebeğinin evliliğini yeniden rayına oturtabileceğini düşünür. Bu uğurda da önündeki bütün engelleri yıkmaya hazırdır.

Ali’nin şantajı karşısında Biricik zor duruma düşer. Öte yandan Serra’yı kumpasa düşürebilmek için Nazlım’ı kullanmaya çalışınca olaylar içinden çıkılamaz bir hal alır. Biricik’in imdadına yetişebilecek tek isim ise nihayet iyileşen Burak olacaktır.
И превод с гуглето
Как Селим ще убеди Сера да сключи мир? Какво ще струва сътрудничеството на Biricik с Али? Как бременността на Асена ще промени баланса в Кутлусай? Как връщането на Бурак ще се отрази на отношенията между Селим и Сера?

Разочарованието на Сера отново и отново го кара да се разпитва и вярва, че Селим не може да се състезава с момичетата около него. Любовта отново пламва, когато Селим убеждава Сера да ядат заедно, пренебрегвайки опитите на Биричик. Виждайки, че дъщеря му е влюбена в Селим, Нилгюн не може да попречи на Селим да дойде на вратата му.

Асена е изложена на заплахата от Ихсан, когато тя е изложена на близките си отношения с Баръш. Научавайки, че е бременна, Асена смята, че може да върне брака на бебето си в релси. Поради тази причина той е готов да разруши всички препятствия пред него.

Бирчик изпада в трудна ситуация пред изнудването на Али. От друга страна, когато се опитва да използва Nazlım, за да накара Serra да изпадне в конспирация, събитията стават неразривни. Единственото име, което може да дойде на помощ на Биричик, ще бъде Бурак, който най-накрая се е възстановил.


Асена май е бременна от Ихсан, аз от фрага реших че е от Баръш.

# 104
 • Мнения: 408

Благодаря за фрагман, превод с бг суб. и озет.
Очаква ни интересна серия. Да видим Бириджик и останалите какви ще ги сътворят и ще успеят ли да попречат на влюбените. Май ни очаква рожден ден на Селим. Въобще не се учудвам, че Али ще изнудва Бириджик - очаквах го. А и щом Назлъ се включва в групата, да му мисли Бириджик от къде и как ще им плаща - и двамата са много алчни. За бебето на Асена не мога да кажа от кого е - много е палава. Ще има драма и ДНК със сигурност.
Засега толкова. Пожелавам ви хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт