Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 125 338
  • 781
  •   3
Отговори
# 705
Писах в предния коментар. Simple Smile Аз съм доволна и го харесвам. Чисти и подсушава, не замазва, някои хора се оплакват, че замазва, но аз нямам такъв проблем. Той идва с няколко мопа и като се замърсят се сменят. Пера ги в пералнята.

# 706
Аз много харесах една парочистачка от онези посещения, които искат да ти вземат 5000 лв, ма реално се намира в olx за 2000 лв. EV3000i. После видях в LIDL промоция парочистачка 2в1 за 90 лв, после прочетох тук коментарите за Karcher и сега вече се обърках. Иска ми се да се включа в бюджет до макс 500 лв и в същото време ми трябва главно за прозорци, фуги и готварска печка. Имам една вертикална за под, детето порасна на и я бях забравила, но сега имам бебе и мисля пак да я пусна в действие. И понеже видях, че мога и доста повече неща да почиствам с такъв уред, сега не знам какво да избера. Видях, че има и sc3 deluxe...

# 707
От Karcher и Lidl еднозначно Karcher

# 708
Здравейте, откъде закупувате еднократните кърпи за под. Насочила съм се към Керхер  Sc 4

# 709
  • в страната на чудесата
Аз от магазина на керхер на опълченска

# 710
Аз съм от Варна 🥹

# 711
От сайта на Керхер?

# 712
# 713
  • Карлово
Здравейте, моля за съвет за Керхер - SC 3 EasyFix или SC 4 EasyFix. Моля за разяснение 4-ката с какво е по-добра, предполагам, освен цената е заради допълването на резервоара? Трябва ми основно за мека мебел, баня и евентуално за почистване на шкафове и уреди в кухнята. Пода ми е естествено дюшеме, омаслено с масло с вакса и не е препоръчително мисля да минавам с парочистачка, за да не навредя на покритието

# 714
Резервоарът се допълва, това не е кой знае какъв проблем. Аз имам SC 4, но ми заема мн място в къщи и я държа в мазето.

# 715
  • Бургас
Тя тройката не е кой знае колко по-малка. В тази дилема винаги съм препоръчала четворката.

# 716
Благодаря за отговорите. Аз не изчаках и купил ЛИДЛ-ската. По-смислени 90 лв не знам дали съм давала скоро. Както казах за под почти не я ползвам, обаче с приставките почистих места, които досега никога с нищо не съм успявала. При това за кратко време и без да търкам като идиот. 100% Karcher е по-качествена, но честно казано това, за което я купих, ми върши чудесна работа. По-натам когато имам възможност за професионална - ще взема EV 3000i.

# 717
  • в страната на чудесата
Със здраве да си я ползваш.
Аз от Лидл нищо не купувам напоследък щото много ме дразнят, а уред пък съвсем. Но съм опирала до керхер сервиза и там не са цвете…

# 718
  • Карлово
Тя тройката не е кой знае колко по-малка. В тази дилема винаги съм препоръчала четворката.

Да разбирам, че разликата основно е в размера и доливането на вода ли? Благодаря 🙂

# 719
  • Пловдив
Доливането на вода по време на ползване е съществена екстра.
Вадя парочистачката веднъж седмично и чистя подове, баня, аспиратор. През няколко седмици фурна (рядко ползвам), през няколко месеца прозорци. Ако трябва за всяко доливане на вода да чакам, да изпускам парата и да изстине, ще се откажа много бързо и така ще си седи в килера.
Аз не бих избрала тройката.

Общи условия

Активация на акаунт